Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Απ'όσο ξέρω, αυτές οι εφαρμογές δεν επηρεάζουν την ανάλυση της κάμερας ούτε την ποιότητα του φακού, οπότε φαντάζομαι ότι η εικόνα θα βγαίνει όπως μπορεί να τη βγάλει κάθε κινητό και μετά με την εφαρμογή φίλτρων θα βελτιώνεις χρώματα, σκιές κτλ. Αν το κινητό δεν βγάζει καλή φωτό σίγουρα δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα η εφαρμογή!

Νομίζω ότι αν μπορεί κάποιος να επεξεργαστεί τις φωτο που παίρνει με το photoshop ή άλλο εφάμιλλο πρόγραμμα, στο desktop ή laptop, θα έχει πολύ καλλίτερα αποτελέσματα από την αντίστοιχη δουλειά στο κινητό.

Δημοσ.

χρησιμοποιούσα το app για το Mega cloud, κι ενώ με την έναρξη του app προστατεύονταν με ένα τεταψήφιο κωδικό, τώρα που μετά απο κάποιο καιρό έβαλα πάλι την εφαρμογή βλέπω ότι δεν υπάρχει αυτός ο κωδικός.

δηλαδή με το που ανοίγεις το app σε βάζει κατευθείαν στα αρχεία σου.

έχω κάνει κάτι λάθος? το βγάλανε?

Δημοσ.

παιδιά κανένα cleaner που να διαγράφει τα άχρηστα αρχεία μετά από αναβάθμιση προγραμμάτων(πχ σε πολλά παιχνίδια κρατιούνται όλα τα upodates )

• Moderators
Δημοσ.

παιδιά κανένα cleaner που να διαγράφει τα άχρηστα αρχεία μετά από αναβάθμιση προγραμμάτων(πχ σε πολλά παιχνίδια κρατιούνται όλα τα upodates )

Clean master

• Moderators
Δημοσ.

Clean master

Δημοσ.

το clean master δυστυχώς δεν διαγράφει μέχρι πριν λίγες μέρες που το χα αυτό που θέλω ...έπερεπε να το κάνω χειροκίνητα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Ψάχνω στο Google Play το Pro Evolution Soccer 2014 ή το 2015 το τελευταίο, αλλά δεν βρίσκω κανένα.Δεν γίνεται να έχει το FIfa 15 και να μην έχει αυτό.
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Μια χαρα γινεται αφου το pes πλεον ειναι για τα μπαζα δεν το παιζει κανεις ποια ειναι αστα να πανε.

Πλεον δεν υπαρχει το pes μονο fifa.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε καμιά καλή εφαρμογή για επεξεργασία αρχείων pdf σε Android;

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά για tablet δεν έχω βρει τίποτα.

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα.

Ας πούμε πως έχω φτιάξει ένα φάκελο στο Google Drive, ο οποίος περιέχει 10 αρχεία.

Πώς γίνεται να κατεβάσω απευθείας αυτό το φάκελο στο Android κινητό μου μέσα από την εφαρμογή  του Google Drive, χωρίς να πρέπει να κατεβάσω τα 10 αυτά αρχεία ένα προς ένα ??

Πατώντας παρατεταμένα πάνω στο φάκελο το μενου που εμφανίζεται δεν περιέχει την επιλογή Λήψη.

Στερείται μιας τόσο βασικής δυνατότητας το Drive??

Ευχαριστώ ρε παίδες και ελπίζω να υπάρχει εύκολη λύση και όχι να κάνω τίποτα αλχημείες.

Δημοσ.

0000

το clean master δυστυχώς δεν διαγράφει μέχρι πριν λίγες μέρες που το χα αυτό που θέλω ...έπερεπε να το κάνω χειροκίνητα

Λογικά τα ίδια θα είναι, αλλά για δες το cCleaner,αν κάνει κάτι.

Δημοσ.

ξερουμε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που περιλαμβάνει τη μειωση θορύβου και να είναι δωρεάν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...