arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά πως την λένε εκίνη την εφαρμογή που παρακολουθεί το τηλέφωνο αν κλαπεί και κάνει wipe τα πάντα, και είναι δωρεάν για android; επίσης, τώρα που το Skype δεν υποστηρίζεται πια από το Fring, χειαζόμαστε κατεπειγόντως μια εφαρμογή voip που να υποστηρίζει skype accounts. Υπάρχει κάτι;
salida Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 τώρα που το Skype δεν υποστηρίζεται πια από το Fring, χειαζόμαστε κατεπειγόντως μια εφαρμογή voip που να υποστηρίζει skype accounts. Υπάρχει κάτι; Ψάξε για το nimbuzz πολύ καλό το δοκίμασα και εγώ σήμερα πρώτη φορά και φαίνεται να λειτουργεί άψογα.
euklidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Καλύτερα truphone... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
nnik_1969 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μερικα κορυφαια LIVE WALLPAPERS πολλα απο αυτα ειναι του samsung galaxy s αλλα τα εχουν ριπαρει αψογα. Bezier-απιστευτο live wallpaper.δεν κουραζει το ματι,αφηνει καθαρα μενου,φουλ παραμετροποιησιμο.διαφορα φωτα νεον αλληλοεπιδρουν και δημιουργουν...ατμοσφαιρα. Droid 2-ριπαρισμενο απο το motorola droid,φουλ παραμετροποιησιμο,hi-tec αλλα ταυτοχρονα λιτο.το κοκκινο κυριαρχει.αρκετα καλο Earth rot-Το νουμερο 1 live wallpaper,απιστευτο πραγματικα.Τοσο παραμετροποιησιμο που αρρωσταινεις με τις επιλογες. Δυνατοτητα να βλεπεις την γη ή αλλους 20-30 πλανητες να περιστρεφονται ειτε με τους φυσικους τους δορυφορους ειτε μονοι τους,ειτε στον αληθινο τους αξονα περιστροφης,ειτε αναλογα με το slide του κινητου. Δυνατοτητα αστερισμων απο πισω,γαλαξιων,live συννεφα στη γη κτλ... φυσικα ολα αυτα στην full εκδοση και με τα αναλογα πακετα.στους θειους της γειτονιας σας. Ionic live wallpaper-ιοντα να αλληλεπιδρουν.παρεμετροποιησιμο και αυτα(χρωματα,παχος,ανανεωση κτλ) Nexus revamped pro-το live wallpaper του nexus αλλα...customized...πολυ καλο Nicky bubbles-φυσαλιδες παραμετροποιησιμες που τις σπας και απο πισω ενα υπεροχο τοπιο αναλογα την ωρα. Silhouette donation-το καλυτερο για εμενα live wallpaper,δευτερο σε πωλησεις,ενα υπεροχο ηρεμο τοπιο με ενα δεντρο να το κουνα ενα ελαφρι αερακι.απιστευτα παραμετροποιησιμο,αναλογα με την ωρα της μερας αλλαζει και φωτισμος του τοπιου. Storm-καταιγιδες στο κινητο σας.αστραπες και βροντες.μου αρεσει UK SNOW GLOBE-τρομερη χιονομπαλα που αναλογα με το κουνημα στο κινητο,πεφτει το χιονακι σε 10 διαφορετικα τοπια της Αγγλιας τα οποια μπορεις να τα αλλαζεις αυτοματα καθε 5-10 λεπτα. Maps-χρησιμοποιοντας το gps ειτε το agps,απο πισω οι google maps σας δειχνουν που βρισκεστε εκεινη την στιγμη.τρωει μπαταρια wallpapers του galaxy s Galaxy,water,blue sea,ocean waves,autumn water,grass τα καλυτερα...ειδικα το galaxy και το ocean waves. Κάποια βρίσκονται στο market τα υπόλοιπα όμως όχι,για δώσε λινκ
Bourdoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 aCar: Εξαιρετική εφαρμογή για να παρακολουθείτε την κατανάλωση του αυτοκινήτου, τα έξοδα, αλλά και το service που χρειάζεται. Air Control: Εθιστικό παιχνίδι όπου πρέπει να προσγειώσετε με ασφάλεια τα αεροπλάνα.
seskou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Καλησπερα σε ολους.θα μπω κατ ευθειαν στο θεμα.σε μια απο τις προηγουμενες σελιδες διαβασα ενα post σχετικα με το θεμα ασφαλειας σε android.επειδη τετοιες ερωτησεις σηκωνουν πολυ συζητηση εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο.ποσο ασφαλες ειναι οι εφαρμογες απο το μαρκετ;και τι εννοω με αυτο;συγκεκριμενα εχθες που για πρωτη φορα μπηκα απο τη συσκευη μου ιντερνετ(το εχω μια βδομαδα και δεν μπορεσα ολες αυτες τις μερες οποτε χθες ηταν η παρθενικη εισοδος στο μαρκετ)διαπιστωσα οτι πριν εγκαταστησεις καποια εφαρμογη σου λεει τι δικαιωματα της δινεις.και με κοκκινα γραμματα σου λεει οτι θα εχει προσβαση στις εικονες σου σε αρχειο κλησεων και τετοια.επειδη καπου εδω καποιοι θα πουνε"αν θες τις εγκαθιστας δε σε υποχρεωνει κανεις" και καποιο αλλοι "γιατι ξερεις τι εφαρμογες τρεχουν στο πισι σου;" οπως οντως καπου το διαβασα αυτο.συμφωνω με τετοιες απαντησεις και οχι δεν τρομοκρατουμαι τοσο ευκολα αλλα η αφορμη για το ποστ μου αυτο ηταν οταν ηθελα να κατεβασω την opera mini γιατι o browser της συσκευης δεν με καλυπτει και διαπιστωσα οτι μαζι με τετοια παραπλησια δικαιωματα που δινουμε οταν παταμε οτι συμφωνουμε ελεγε οτι μπορουν να πραγματοποιηθουν κλησεις σε χρεωστικους αριθμους.απλα εχω πορωθει με το android και δεν θελω να μου ερθει τιποτα απο το πουθενα που να το φυσαω και να μην κρυωνει. Τελος επειδη νιωθω οτι σας κουρασα και συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ θα ηθελα απλα να μου πειτε οτι ειμαι υπερβολικος και να μην δινω τοση σημασια ή οντως να εχω το νου μου;γιατι μιλαμε για εναν browser που τον ειχα σε προηγουμενο κινητο μου(se w910i) και μου αρεσεθ πολυ. Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Jastonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 seskou... φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα όσο αφορά εφαρμογές που ήδη ξέρεις και εμπιστεύεσαι. Εκτός αν παίζει κάποιο security πρόβλημα αλλά άλλο αυτό. Τώρα ο mozilla foundation δεν νομίζω να θέλει να σου κλέψει ούτε αρχεία ούτε να σου κάνει χρεώσεις. Αλλά κάποιες εφαρμογές ίσως καλό είναι να τις κοιτάς.. Εγώ προσωπικά πατάω αμέσως install + ok.. :Ρ
petros1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πριν 2 εβδομαδες απεκτησα το HTC Desire (το πρωτο μου smartphome με android και αναρωτιεμαι εκτοτε πως επιβιωνουν ακομα τα Windows Mobile). Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Στο ημερολογιο του android δεν εχει αριθμηση εβδομαδων. Κατεβασα απο το Market και ενα αλλο ημερολογιο, το οποιο επισης δεν ειχε αριθμηση εβδομαδων. Υπαρχει καποια ρυθμιση στο "μαμα" ημερολογιο, ή εστω καποιο άλλο ημερολογιο που να εμφανιζει την αριθμηση εβδομαδων; ειναι χρησιμο στην δουλεια μου..... Ευχαρισω εκ των προτερων
damastes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Λοιπόν για το μαμά ημερολόγιο 1. Υποθέτω οτι έχεις το κινητό σου συγχρονισμένο με κάποιον λογαριασμό google. 2. Απο το pc πήγαινε στο google callendar 3. login με τα στοιχεία του gmail. 4. Στην αριστερή στήλη γράφει Αλλα ημερολόγια. Πάτα το προσθήκη στο τέλος και διάλεξε "περιήγηση σε ενδιαφέροντα ημερολόγια" 5. Σου βγάζει 3 tabs, Αργιες, Αθλητικά, Περισσότερα. Διάλεξε το περισσότερα. 6. Στην δεύτερη γραμμή γράφει αριθμοί εβδομάδων. Διάλεξε Εγγραφή ως συνδρομητής. 7. Αν έχεις ανοιχτό το 3g στο κινητό θα αρχίσει να συγχρονίζει το callendar. Περίμενε να τελειώσει. 8. Σε όλες τις Δευτέρες θα σου έχει πλέον ενα τριγωνάκι πάνω δεξιά. Οταν πατάς την αντίστοιχη δευτέρα θα σου λέει ποια εβδομάδα είναι.
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πριν 2 εβδομαδες απεκτησα το HTC Desire (το πρωτο μου smartphome με android και αναρωτιεμαι εκτοτε πως επιβιωνουν ακομα τα Windows Mobile). Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Στο ημερολογιο του android δεν εχει αριθμηση εβδομαδων. Κατεβασα απο το Market και ενα αλλο ημερολογιο, το οποιο επισης δεν ειχε αριθμηση εβδομαδων. Υπαρχει καποια ρυθμιση στο "μαμα" ημερολογιο, ή εστω καποιο άλλο ημερολογιο που να εμφανιζει την αριθμηση εβδομαδων; ειναι χρησιμο στην δουλεια μου..... Ευχαρισω εκ των προτερων στο google calendar εχει * με προλαβε....
petros1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω παιδια, θα το δοκιμασω. Το ημερολογιο το εχω συγχρονισμενο με το Exchange Server της δουλειας, αλλα φανταζομαι μπορει να συγχρονιστει και με το google callendar, σωστα; Υπάρχει εξτρα χρεωση για αυτην την παροχη του google?
damastes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 στο google calendar εχει * με προλαβε.... :-D Το ημερολογιο το εχω συγχρονισμενο με το Exchange Server της δουλειας, αλλα φανταζομαι μπορει να συγχρονιστει και με το google callendar, σωστα; ναι μπορεί να τα δείχνει ολα ταυτόχρονα Υπάρχει εξτρα χρεωση για αυτην την παροχη του google? ολα free
petros1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ΟΚ, το σεταρισα και δουλευει.....δεν ειναι ό,τι πιο βολικο βεβαια, εφοσον σου γεμιζει την ατζεντα, αλλα απο το τιποτα.... Ειναι περιεργη παραλειψη παντως, εφοσον ολος ο επαγγελματικος "κοσμος" δουλευει με εβδομαδες και όχι με ημερομηνιες.... Και παλι σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια!
mvaggel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εφοσον ολος ο επαγγελματικος "κοσμος" δουλευει με εβδομαδες και όχι με ημερομηνιες.... Αν θες μας λες ποιος είναι ο επαγγελματικός σου "κόσμος"? Και όταν λες "δουλεύει με εβδομάδες" πως το εννοείς? πχ "κλείσε μου ένα ραντεβού την Τρίτη της 27ης εβδομάδας"? Για να μη παρεξηγηθώ, επειδή ο δικός μου επαγγελματικός "κόσμος" ασχολείται με την οργάνωση (ΚΑΙ "χρονική") άλλων κόσμων, θα με ενδιέφερε να κατανοήσω πως λειτουργεί κάποιος με βάση τις εβδομάδες. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα την είχα σε δεύτερη μοίρα την εβδομαδιαία "αρίθμηση" Sorry για το offtopic
petros1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν θες μας λες ποιος είναι ο επαγγελματικός σου "κόσμος"?Και όταν λες "δουλεύει με εβδομάδες" πως το εννοείς? πχ "κλείσε μου ένα ραντεβού την Τρίτη της 27ης εβδομάδας"? Για να μη παρεξηγηθώ, επειδή ο δικός μου επαγγελματικός "κόσμος" ασχολείται με την οργάνωση (ΚΑΙ "χρονική") άλλων κόσμων, θα με ενδιέφερε να κατανοήσω πως λειτουργεί κάποιος με βάση τις εβδομάδες. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα την είχα σε δεύτερη μοίρα την εβδομαδιαία "αρίθμηση" Sorry για το offtopic Εργαζομαι ως διευθυντης αναπτυξης προϊοντος σε πολυεθνικη εταιρια. ΠΑΝΤΑ τα deadlines στην συντριπτικη πλειοψηφια των δραστηριοτητων του τμηματος μου αλλα και όλης της επιχειρησης προγραμματιζονται με βαση την εβδομαδα και όχι συγκεκριμενη ημερομηνια. Και αυτο κανουν και ΟΛΟΙ οι προμηθευτες μας σε ολο τον κοσμο. ΠΧ. Ο χ προμηθευτης μπορει να παραδωσει την εβδομαδα 36.....κανεις δεν δεσμευεται για συγκεκριμενη ημερα μεσα στην εβδομαδα 36. Προφανως, τα ραντεβου κλεινονται σε συγκεκριμενες ημερομηνιες. Αναφερομαι σε deliverables. Ελπιζω να ημουν κατανοητος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα