Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλησπέρα! κάποιο δωρεάν και μη gps για Vodafone Smart 3? έχω το sygic αλλά δεν βρίσκει εύκολα σήμα και γενικά είναι ανακριβές. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό διαφέρει σε κάθε εφαρμογή, αν όχι τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να πιάνει καλύτερα σήμα? 

Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση! 

δεν ξερω να σου προτεινω καποιο αλλο αλλα επειδη το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες το sygic μπορω να πω οτι ειναι πολυ ακριβες! Ισως να μην εχει πιασει καλο σημα ! Παντως σε βγαζει σωστα το συγκεκριμενο! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ξερω να σου προτεινω καποιο αλλο αλλα επειδη το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες το sygic μπορω να πω οτι ειναι πολυ ακριβες! Ισως να μην εχει πιασει καλο σημα ! Παντως σε βγαζει σωστα το συγκεκριμενο! 

...ή ίσως και να είναι πολύ άχρηστο το κινητό μου. Θα δείξει :P

Καλησπέρα! κάποιο δωρεάν και μη gps για Vodafone Smart 3? έχω το sygic αλλά δεν βρίσκει εύκολα σήμα και γενικά είναι ανακριβές. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό διαφέρει σε κάθε εφαρμογή, αν όχι τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να πιάνει καλύτερα σήμα? 

Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση! 

Προσθέτοντας και εγώ την εμπειρία μου από το Sygic, πιστεύω ότι είναι μία από τις τρεις πιο αξιόπιστες εφαρμογές σ' αυτό τον τομέα. 

Το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώνεται και από τις μαρτυρίες χρηστών σε ειδικευμένα fora στα smartphones.

• Like 1

Το sygic το χρησιμοποιώ χρόνια κυρίως λόγω του βολικού του interface. Στις τελευταίες εκδόσεις (13 και μετά) νομίζω πως έγινε λίγο πιο δύσχρηστο αλλά μπορεί να ναι θέμα συνήθειας.

Το χειρότερο (που μ έκανε να ψάξω άλλες λύσεις) είναι ότι εξαιτίας του μια φορά αναγκάστηκα να κάνω 200m όπισθεν σε ανηφόρα 20% στην Ανάβυσσο επειδή πίστευε πως ο δρόμος συνέχιζε ευθεία ενώ κατέληγε σε γκρεμό και μια άλλη μ έστειλε σε εντελώς λάθος διεύθυνση, έβαλα Ιερά Οδός 142/Αθήνα και μου βαλε σαν προορισμό Ιερά Οδός 40.  Ο λόγος ήταν πως η αρχική διεύθυνση (140) ήταν στο δήμο Αιγάλεω κι όχι Αθήνας. Δυστυχώς δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα στην εισαγωγή προορισμού κι όταν το δα ήταν αργά.

Για την ώρα έχω iGo (που το βρίσκω κάπως βαρύ) και θα δοκιμάσω το Here με την πρώτη ευκαιρία.

Το sygic το χρησιμοποιώ χρόνια κυρίως λόγω του βολικού του interface. Στις τελευταίες εκδόσεις (13 και μετά) νομίζω πως έγινε λίγο πιο δύσχρηστο αλλά μπορεί να ναι θέμα συνήθειας.

Το χειρότερο (που μ έκανε να ψάξω άλλες λύσεις) είναι ότι εξαιτίας του μια φορά αναγκάστηκα να κάνω 200m όπισθεν σε ανηφόρα 20% στην Ανάβυσσο επειδή πίστευε πως ο δρόμος συνέχιζε ευθεία ενώ κατέληγε σε γκρεμό και μια άλλη μ έστειλε σε εντελώς λάθος διεύθυνση, έβαλα Ιερά Οδός 142/Αθήνα και μου βαλε σαν προορισμό Ιερά Οδός 40.  Ο λόγος ήταν πως η αρχική διεύθυνση (140) ήταν στο δήμο Αιγάλεω κι όχι Αθήνας. Δυστυχώς δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα στην εισαγωγή προορισμού κι όταν το δα ήταν αργά.

Για την ώρα έχω iGo (που το βρίσκω κάπως βαρύ) και θα δοκιμάσω το Here με την πρώτη ευκαιρία.

Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το navigoon 5.2.6 που ειναι αυτη τη στιγμη η τελευταια εκδοση για το προγραμμα.

Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το navigoon 5.2.6 που ειναι αυτη τη στιγμη η τελευταια εκδοση για το προγραμμα.

Είναι ένα απ τα (αρκετά) GPS που χω εγκατεστημένα αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς όμως δεν υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες σε γλώσσα διαφορετική απ αυτή του λειτουργικού*, που στην περίπτωσή μου είναι λίγο θέμα μιας και στο Android έχω σαν κύρια γλώσσα τα αγγλικά.

*: Νομίζω γίνεται με «πειράγματα» αλλά δε θα ήθελα να μπω σ αυτή τη διαδικασία.

Μαλλον εχεις κανει λαθος την εγκατασταση ή δεν εχεις κατεβασει τη γλωσσα που θελεις.

Στο δικο μου navigon 5.2.6 παρολο που εχω ελληνικο android 4.4.2 μια χαρα μπορω να εχω της οδηγιες σε οποιαδηποτε γλωσσα θελω οπως και τον χαρτη επισης.

Εισαι σιγουρος οτι το εχεις ψαξει αρκετα το προγραμμα?

Και τα πειραγματα που λες ειναι απλα να αλλαξεις στις ρυθμίσεις του προγραμματος σε ποια γλωσσα θελεις να σου δινει τις οδηγιες και σε ποια γλωσσα να ειναι ο χαρτης τιποτα παραπανω.

εαν το θες για ευκολια   μονο ευκολια δεν θα ειναι.. να ανοιγεις εφαρμογη για να κλεισεις το κιν

εαν υσχει αυτο που λες να μην χαλασει το κουμπι   απλαα δεν υπαρχει αυτο που λες :P

• Moderators

εφαρμογη για reboot - close phone υπαρχει χωρις να παταμε το κουμπι? root ειμαι

https://play.google.com/store/apps/details?id=GRuV.PowerOff.PowerOff&hl=en

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...