arma1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 carrypizza σωστο και αυτο φιλε , επισης αν γνωριζει καποιος να προτεινει ενα καλο πληκτρολογιο για ολες τις δουλειες, μηνυματα -email-browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4GGELOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 carrypizza σωστο και αυτο φιλε , επισης αν γνωριζει καποιος να προτεινει ενα καλο πληκτρολογιο για ολες τις δουλειες, μηνυματα -email-browser Swiftkey. Το χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 carrypizza σωστο και αυτο φιλε , επισης αν γνωριζει καποιος να προτεινει ενα καλο πληκτρολογιο για ολες τις δουλειες, μηνυματα -email-browser swiftkey keyboard πολυ καλο εμενα προσωπικα με βολευει πολυ και ειναι παρα πολυ γρηγορο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω λεβεντες, θα το δοκιμασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω λεβεντες, θα το δοκιμασω τιποτα να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ξερει κανεις καποιον γρηγορο τροπο να βγεις εντελως απο το chrome και οχι με τα συνεχομενα back και μετα να κλεισεις χειροκινητα την εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αρμα επειδη το ειχα ψαξει αρκετο (πριν καιρο βεβαια) η μονη εφαρμγη που μου ειχε push notification για hotmail + gmail ταυτοχρονα ηταν το cloud magic (και για αυτο κατεληξα σε αυτο) ριξτου μια ματια Πλέον υποστηρίζει push notifications δηλαδή και το outlook mail? Γιατί όσο ήταν hotmail δεν υποστήριζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 @funbreaker! απο οτι θυμαμαι που ειχα ψαξει λιγο τοτε η μικροσοφτ εχει ενα δικο της πρωτοκολλο το microsoft exchange το οποιο εχει δυνατοτητα push notification! αλλα ειχα δοκιμασει ολες τις εφαρμογες τοτε γιατι εχω gmail+hotmail και η μονη που μου δουλεψε και στα δυο μαιλ ειναι το cloud magic! μπορεις και σε αλλες να το ΄'φτιαξεις" εμμεσα βαζοντας μικρο χρονο ανανεωσεις αλλα αυτο εκτος απο το οτι θα τρωει πολυ μπαταρια και δεδομενα εχει μεγαλο σφαλμα γιατι πχ αν βαλεις χρονο ανανεωσεις καθε 5 λεπτα και τσεκαρει τωρα για μαιλ και σου ερθει αμεσως μετα τον ελεγχο η ειδοποιηση θα σου ερθει εσενα στην επομενη ανανεωση δηλαδη μετα απο 5λεπτα! ενω με το push ερχετε αμεσως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μπορεις και σε αλλες να το ΄'φτιαξεις" εμμεσα βαζοντας μικρο χρονο ανανεωσεις αλλα αυτο εκτος απο το οτι θα τρωει πολυ μπαταρια και δεδομενα εχει μεγαλο σφαλμα γιατι πχ αν βαλεις χρονο ανανεωσεις καθε 5 λεπτα και τσεκαρει τωρα για μαιλ και σου ερθει αμεσως μετα τον ελεγχο η ειδοποιηση θα σου ερθει εσενα στην επομενη ανανεωση δηλαδη μετα απο 5λεπτα! ενω με το push ερχετε αμεσως! Ξέρεις αν push notifications καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία απ ότι οι συχνές ανανεώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 απο οσο ξερω καταναλωνουν λιγοτερο ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να ειδοποιει με ηχο οταν φορτισει το ταμπλετ 100%?Εχω το Battery Doctor αλλα δεν νομιζω να εχει τετοια επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! κάποιο δωρεάν και μη gps για Vodafone Smart 3? έχω το sygic αλλά δεν βρίσκει εύκολα σήμα και γενικά είναι ανακριβές. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό διαφέρει σε κάθε εφαρμογή, αν όχι τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να πιάνει καλύτερα σήμα? Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Βεβαίως! Καλησπέρα! κάποιο δωρεάν και μη gps για Vodafone Smart 3? έχω το sygic αλλά δεν βρίσκει εύκολα σήμα και γενικά είναι ανακριβές. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό διαφέρει σε κάθε εφαρμογή, αν όχι τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να πιάνει καλύτερα σήμα? Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση! Λοιπόν το καλύτερο δωρεάν: http://www.androidpolice.com/2014/10/02/nokias-here-maps-for-android-beta-apk-leaked-works-fine-on-non-samsung-hardware/ και βάζεις και ελληνικά: http://www.insomnia.gr/topic/543490-διέρρευσε-το-nokia-here-maps-apk-για-συσκευές-android/?p=53526055 και λειτουργεί και offline, αρκεί να κατεβάσεις την Ελλάδα (καμια 350mb). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! κάποιο δωρεάν και μη gps για Vodafone Smart 3? έχω το sygic αλλά δεν βρίσκει εύκολα σήμα και γενικά είναι ανακριβές. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό διαφέρει σε κάθε εφαρμογή, αν όχι τότε υπάρχει κάποιος τρόπος να πιάνει καλύτερα σήμα? Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση! Οσο αφορα το σημα/στιγμα gps δεν φταιει τοσο το προγραμμα οσο η κεραια gps του κινητου σου και το αν εισαι σε σημειο που εχει πολλους τοιχους κ.τ.λ. Παντως εκει που φταινε ολα τα gps προγραμματα ειναι αν δεν σου κανουν σωστη διαδρομη ή ανακατανομη διαδρομης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 παιδια καμοια εφαρμογουλα για live streaming greek tv ξερουμε?? χρησημοποιω Site: αυτη που θεωρω καλη αλλα μετα το update κανει κολπα καμοια φορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα