A_panM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά, θέλω να φορτώσω εικόνες που έχω τραβήξει με το κινητό μου (S3 mini) στο instagram χωρίς όμως να κόβεται η μισή καθώς δεν μπορεί να την χωρέσει ολόκληρο το τετράγωνο του instagram.Τι μπορώ να κάνω να ρυθμίσω το μέγεθος της εικόνας ώστε να χωρέσει ολόκληρη στι τετράγωνο του instagram?
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. 1)Ποιοι ειναι οι καλυτεροι players για βιντεο και ταινιες στο ταμπλετ? 2)Ποιους browser χρησιμοποιειτε σε ταμπλετ?Εχω Mozzila,Chrome και Dolphin και χρησιμοποιω τον 3ο γιατι διαβασα οτι ειναι ελαφρυς αλλα δεν ξερω αν εχει καλα add ons σε σχεση με τους αλλους 2. 3)Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω τα e-mail χωρις να μπαινω απο browser? Το ταμπλετ εχει εγκατεστημενες 2 εφαρμογες.Η 1 λεγεται Gmail και η αλλη Μυνημα ηλεκτρονικου ταχυδρομειου.Ανοιξα την 2η και οταν εγραφα το e-mail δεν το εμφανιζε απο καποιο σημειο και μετα και δεν καταχωρησα το e-mail γιατι δεν φαινεται σωστη η εφαρμογη.
BELL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 2) Για browser χρησιμοποιω το cm browser, απλα εκπληκτικος, το μονο θεμα του ειναι η εισαγωγη σελιδοδικτων (τους πεταει χυμα χωρις να ειναι σε φακελους), αλλα αξιζει να τον δοκιμασεις
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Στο Chrome πως μπορούμε να βγούμε εντελώς από το προγραμμα; Με συνεχόμενο πίσω δεν βγαίνεις εντελώς από το πρόγραμμα.
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Dolphin browser ο ελαφρύτερος και γρηγορότερος απ όλους που έχω δοκιμάσει.
funbreaker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 3)Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω τα e-mail χωρις να μπαινω απο browser? K9 mail. Απ τις καλύτερες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 3)Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω τα e-mail χωρις να μπαινω απο browser? εγω χρησιμοποιω cloud magic και με εχει βολεψει παρα πολυ
arma1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 K9 mail. Απ τις καλύτερες. το κατεβασα και εγω αλλα δεν μου εμφανιζει ειδοποιηση σε εισερχομενο email (outlook) γνωριζεις κατι?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 αρμα επειδη το ειχα ψαξει αρκετο (πριν καιρο βεβαια) η μονη εφαρμγη που μου ειχε push notification για hotmail + gmail ταυτοχρονα ηταν το cloud magic (και για αυτο κατεληξα σε αυτο) ριξτου μια ματια 2
AntiCambeR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Dolphin browser ο ελαφρύτερος και γρηγορότερος απ όλους που έχω δοκιμάσει. Αυτον χρησιμοποιω.Δεν μπορω ομως να βρω που ειναι ο φακελος με τους σελιδοδεικτες που εχω αποθηκευσει. Χρησιμο αρκετα ειναι το συστημα με τις χειρονομιες που γραφεις πχ το γραμμα Υ με το χερι και σε βγαζει στο You Tube.Και μπορεις να καθορισεις ποια γραμματα θα αντιστοιχουν στην καθε σελιδα. Για εμένα ο ελαφρύτερος είναι ο Opera mini Τον ειχα δοκιμασει σε παλιο κινητο και ηταν καλος.Εχω διαβασει καλα σχολια,θα τον "κατεβασω" και αν με βολεψει καλυτερα απο τον Dolphin θα προτιμησω αυτον. εγω χρησιμοποιω cloud magic και με εχει βολεψει παρα πολυ Εβαλα 1 e-mail στην εφαρμογη "Μυνημα ηλεκτρονικου ταχυδρομειου" και για να καταχωρηθει με ρωταει τι τυπος λογαριασμου ειναι αυτος: 1)POP3 2)IMAP 3)Exchange. Τι επιλεγω,το 1ο?Παιζει ρολο αν το e-mail ειναι hotmail η windows live πχ? Επειδη δεν κανω συχνη χρηση των e-mail σκεφτηκα να δοκιμασω αυτη.Αν ειναι μαπα,θα κατεβασω την cloud magic η καποια αλλη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 δεν ξερω τι χρησιμοποιει το μαιλ της microsoft! νομιζω exchange! δοκιμασε τα να δεις σε ποιο θα σου δουλεψει! δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε την συγκεκριμενη εφαρμογη οποτε δεν ξερω τις ρυθμισεις της
carrypizza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 τι κινητο χρησιμοποιειται? εγω galaxy s3
arma1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ποια εφαρμογη χρησιμοιποιειτε για το που παρκαραμε το οχημα μας?
carrypizza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ποια εφαρμογη χρησιμοιποιειτε για το που παρκαραμε το οχημα μας? εγω δεν χρησιμοποιω εφαρμογη απλα βγαζω 4 φωτογραφιες απο ολες τις γωνιες για να βλεπω το τοπιο και να προσανατολιζομαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα