carrypizza Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια ψαχνω καναλια στο youtube με καθημερινα video για τα καλυτα apps - games στο android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Θελω εφαρμογη που να ανεβαζει φωτο σε image servers ευκολα και γρηγορα, για να τις μοιραζω στα fora.Κάλιο αργά, παρά ποτέ Χρησιμοποιώ το site http://postimage.org/?lang=greek. Ούτε εφαρμογή ούτε τίποτα. Γιατί δεν το δοκιμάζεις κι εσύ; (το ατού του είναι οτι χρησιμοποιείται απο τα πάντα, smartphones, featuresphones, tamplets, pc και smart tv!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη που να μπορω να αποθηκευσω καποια sites πχ. gazzete κτλ. και να μου εμφανιζει ειδησεις μονο απο αυτα που επελεξα. και να εχει και widget θα ειστε power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Θες κατι που να σου δειχνει rss feeds. Νομιζω υπαρχει τετοιο widget απο default, αλλα δεν εχω android μπροστα μου για να σου πω στα σιγουρα. Μετα απλα πας στη σελιδα που θες, βρισκεις το rss feed για την κατηγορια που σε ενδιαφερει, πχ το gazzetta.gr βλεπω να εχει μονο αυτο και ειναι για ολες τις κατηγοριες http://www.gazzetta.gr/rssfeeds/allnewsfeed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Θέλω μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας στυλ ζωγραφικής των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 gimp λέγεται είναι ελαφρυ και δωρεάν. για απλά πράγματακια όμως δεν είναι και corel... Λάθος. Μπέρδεψα τα τόπικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει gimp για android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει gimp για android? Που τέτοια τύχη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ωπ, γράψε λάθος :X μπέρδεψα τα τοπικ. οχι για αντρόιντ το καλύτερο για μένα είναι το pixlr express. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό! Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Weather app με διαφορα εφε (οπως σταγονες βροχής όταν βρέχει και τέτοια) ξέρει κανείς να μου προτείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πολλοί θα το ξέρουν αλλά σίγουρα πολλοί το αγνοούν. Στα μέρη που περνάτε καθημερινά μαίνεται ένας αόρατος πόλεμος μεταξύ των Πεφωτισμένων και της Αντίστασης. Site: Site: Site: Ingress-Google Play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercu Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή calendar που να μου δίνει την δυνατότητα να βλέπω όλο τον μήνα (δηλαδή την κάθε μέρα σε ξεχωριστό κουτάκι) και να μου δίνει την δυνατότητα να διαγράφω μέρες; όπως κάναμε παλιά που βάζαμε ένα "Χ" με το στυλό/μολύβι στις μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris762 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη που να μπορω να αποθηκευσω καποια sites πχ. gazzete κτλ. και να μου εμφανιζει ειδησεις μονο απο αυτα που επελεξα. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=net.fred.feedex, ελαφριά γρήγορη και με widget. και να εχει και widget θα ειστε power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 αναβαθμισμενη η εφαρμογη greek tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα