pillopoulos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις να βρεις μια εφαρμογη που να σου κανει synchronize τους φακελους που εχεις στο κινητο και τον υπολογιστη!Αυτό μ ενδιαφέρει αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω.... Μπορείς να μου πεις;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrtstudio.SyncFolders ψαξτο 1
pillopoulos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτοhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrtstudio.SyncFoldersψαξτοΤο χρησιμοποίησα αλλά συγχρονίζει μόνο απ'τον υπολογιστή στο κινητό.... Δε μπορεί να το κάνει αμφίδρομα
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το χρησιμοποίησα αλλά συγχρονίζει μόνο απ'τον υπολογιστή στο κινητό.... Δε μπορεί να το κάνει αμφίδρομα In-app purchase required for: - Multiple sync jobs - Two-way synchronization 1
adi32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι δε συνδεεις το κινητο με το usb καλωδιο και να κανεις το συγχρονισμο απο το pc με καποιο προγραμμα πχ GoodSync
therock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω εφαρμογη που να ανεβαζει φωτο σε image servers ευκολα και γρηγορα, για να τις μοιραζω στα fora. 1
bill27 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα ψαχνω εφαρμογη για να διαβαζω βιβλια,εχετε να προτεινετε κατι??? ευχαριστω
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα ψαχνω εφαρμογη για να διαβαζω βιβλια,εχετε να προτεινετε κατι??? ευχαριστω εγω χρησιμοποιω το aldiko και καμια φορα το Books της google 1
bill27 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 εγω χρησιμοποιω το aldiko και καμια φορα το Books της google ok ,και εγω το aldiko κατεβασα,ευχαριστω
Federacion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω το greenify donated version. Προσπαθώ από το PlayStοre αλλά μου ζητάει κάρτα. Εγώ κάρτα δεν θέλω να δώσω. Έχω το PayPal γι αυτές τις δουλειές. Όμως το PlayStοre δεν δέχεται PayPal στην Ελλάδα ακόμη.. Επίσης στο Amazon App store δεν υπάρχει καθόλου παρά μόνο το free. Υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα; Δεν το βρίσκω πουθενά και το χρειάζομαι για να κάνω επιτέλους greenify και system apps. Επίσης ψάχνω την 2.4 έκδοση και όχι παλαιότερες. Ευχαριστώ πολύ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
mylo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια πως γίνεται στο messenger Του facebook τα μηνυματα που εχω ανταλάξει μεσω chat απο σταθερό υπολογιστη (με κλειστο messenger) να μη μου τα βγάζει ξανα ως νέα ?
ostvarivanje Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις σίγουρα την τελευταία έκδοση του facebook / messenger;
mylo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 προχθές την κατέβασα από το play store δε ξερω ποια ειναι
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω το greenify donated version. Προσπαθώ από το PlayStοre αλλά μου ζητάει κάρτα. Εγώ κάρτα δεν θέλω να δώσω. Έχω το PayPal γι αυτές τις δουλειές. Όμως το PlayStοre δεν δέχεται PayPal στην Ελλάδα ακόμη.. Επίσης στο Amazon App store δεν υπάρχει καθόλου παρά μόνο το free. Υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα; Δεν το βρίσκω πουθενά και το χρειάζομαι για να κάνω επιτέλους greenify και system apps. Επίσης ψάχνω την 2.4 έκδοση και όχι παλαιότερες. Ευχαριστώ πολύ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ποια η διαφορά; θα σε φάει η γουγλι τα λεφτά; 1
Federacion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Πες με στραβόξυλο, αφού έβαλε σε 10 χώρες Paypal, γιατι δεν δέχεται και εδώ; Επίσης γι αυτό το έχω το Paypal να μπορώ να έχω έναν στοιχειώδη έλεγχο. Τώρα με τα google accounts κτλ δεν εμπιστεύομαι κάρτα στο playstore. Ας πούμε ότι είμαι γεροπαράξενος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα