Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω εφαρμογή ή κάποιον άλλο τρόπο να τροποποιήσω το Adaptxt keyboard για Android. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τ9 και το κλασικό πληκτρολόγιο τηλεφώνου γιατί με βολεύει πολύ. Σε αρκετές εφαρμογές δουλεύει άριστα αλλά στους browsers είναι απενεργοποίημενο. Υπόψη ότι το έχω original και επίσημο ενώ έχω στείλει και mail και στο φόρουμ των developers όπου μου απάντησαν ότι ίσως να το ενεργοποιήσουν κάποτε στο μέλλον. Ξέρει κανείς να πειράζει τον κώδικα τέτοιων εφαρμογών; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει αυτο... Ισως να είχα επιλέξει άλλες ρυθμίσεις... Εν πάση περιπτώση ας επιστρέψουμε στο αρχικό σου ερώτημα. Το AIMP κυκλοφορεί και σε Android version αλλά είναι ακόμα σε beta. Το ίδιο και το VLC, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό σαν πρόγραμμα... Αν θες ρίξε μια ματιά. Edit: Εδώ μπορείς να κατεβάσεις απευθείας το Winamp για Android. http://www.1001skins.com/pages/winamp.aspx Είναι χωρίς υποστήριξη βέβαια, αλλά ίσως να σε βολέψει καλύτερα... . ξερεις καποιο απο τα 3 να υποστηριζει m3u playlists? τα εχω δοκιμασει και τα 3 κατα καιρους και απ οσο θυμαμαι κανενα δεν τις βλεπει..ουτε καν το Winamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να προσθέτει πανόραμα εφέ στις φώτο; Ως πανόραμα εφέ εννοώ τις φώτο που είναι μακρόστενες και στα άκρα διαστρεβλώνοντα/λυγίζουν προς τα πάνω ή κάτω. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές με τις οποίες απλά πατώντας το κουμπί έναρξης, κάνω σιγά-σιγά το κινητό προς τα δεξιά και μόλις τελειώσει εμφανίζει την φώτο που τράβηξε σε μακρόστενο μέγεθος, αλλά όχι με λυγισμένα άκρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κάποιο βίντεο converter με επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων έχουμε; Θέλω να μετατρέπω βίντεο με ενσωματωμένους υπότιτλους και να επιλέγω αν θα περάσουν αυτοί ή άλλο αρχείο και στο νέο βίντεο. Freemake για Windows ένα πράγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ξερω το mkvtoolnix που σου κανει τη δουλεια και γρηγορα και ευκολα αλλα ειναι για υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Στον υπολογιστή δεν έχω θέμα. Στο κινητό το ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό το wetransfer για άμεση αποστολή μέχρι και 10GB. Δεν το είχα προσέξει ότι υπάρχει και το μεταφέρω μήπως το χρειαστεί κανείς https://www.wetransfer.com/mobile 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ενας φιλος αγορασε το nba jam για το κινητο του htc desire 310 και οταν παει να το τρεξει του βγαζει error 101. Τι στο καλο συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 θελει λιγο μεγαλυτερη αναλυση για να παιξει (αλλο κινητο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη? Δεν μπορει να παιξει στο htc desire 310? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανως εδω δεν εινια το σωστο μερος για να ρωτησω αυτο που λεω, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο αντιστοιχο :/ Σε ενα huawei y530, κατσικωθηκε στην lock screen το widget του g+ και δεν λεει να φυγει με τιποτα! Το περιεργο ειναι οτι το λειτουργικο του συγκεκριμενου κινητου δεν επιτρεπει την παραμετροποιηση της lock screen, οπως επιτρεπουν τα samsung πχ. Οποτε δεν ξερω τι να κανω... εκτος απο το να βγαλω το g+ εντελως. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη? Δεν μπορει να παιξει στο htc desire 310? μαλλον οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή Δεν ισχύει πάντα αυτό. Έχω κατεβάσει app που δεν έπαιζε σωστά, ενώ το store έλεγε συμβατό. Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είχε θέμα με τη συσκευή,το είχαν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή Με την ευκαιρία, με ποια κριτήρια επιλέγει το site μιας εφαρμογής να γράψει "συμβατό ή όχι" αφού δεν γνωρίζει τη συσκευή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα