Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω εφαρμογή ή κάποιον άλλο τρόπο να τροποποιήσω το Adaptxt keyboard για Android.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τ9 και το κλασικό πληκτρολόγιο τηλεφώνου γιατί με βολεύει πολύ.

Σε αρκετές εφαρμογές δουλεύει άριστα αλλά στους browsers είναι απενεργοποίημενο.

Υπόψη ότι το έχω original και επίσημο ενώ έχω στείλει και mail και στο φόρουμ των developers όπου μου απάντησαν ότι ίσως να το ενεργοποιήσουν κάποτε στο μέλλον.

Ξέρει κανείς να πειράζει τον κώδικα τέτοιων εφαρμογών;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν το έχω δοκιμάσει αυτο... Ισως να είχα επιλέξει άλλες ρυθμίσεις... Εν πάση περιπτώση ας επιστρέψουμε στο αρχικό σου ερώτημα. Το AIMP κυκλοφορεί και σε Android version αλλά είναι ακόμα σε beta. Το ίδιο και το VLC, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό σαν πρόγραμμα... Αν θες ρίξε μια ματιά. :)

Edit: Εδώ μπορείς να κατεβάσεις απευθείας το Winamp για Android. http://www.1001skins.com/pages/winamp.aspx

Είναι χωρίς υποστήριξη βέβαια, αλλά ίσως να σε βολέψει καλύτερα... .

ξερεις καποιο απο τα 3 να υποστηριζει m3u playlists?

τα εχω δοκιμασει και τα 3 κατα καιρους και απ οσο θυμαμαι κανενα δεν τις βλεπει..ουτε καν το Winamp

Εχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να προσθέτει πανόραμα εφέ στις φώτο; Ως πανόραμα εφέ εννοώ τις φώτο που είναι μακρόστενες και στα άκρα διαστρεβλώνοντα/λυγίζουν προς τα πάνω ή κάτω. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές με τις οποίες απλά πατώντας το κουμπί έναρξης, κάνω σιγά-σιγά το κινητό προς τα δεξιά και μόλις τελειώσει εμφανίζει την φώτο που τράβηξε σε μακρόστενο μέγεθος, αλλά όχι με λυγισμένα άκρα. 

Κάποιο βίντεο converter με επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων έχουμε;

Θέλω να μετατρέπω βίντεο με ενσωματωμένους υπότιτλους και να επιλέγω αν θα περάσουν αυτοί ή άλλο αρχείο και στο νέο βίντεο. Freemake για Windows ένα πράγμα..

Πολύ καλό το wetransfer για άμεση αποστολή μέχρι και 10GB.

Δεν το είχα προσέξει ότι υπάρχει και το μεταφέρω μήπως το χρειαστεί κανείς

https://www.wetransfer.com/mobile

• Like 2

Προφανως εδω δεν εινια το σωστο μερος για να ρωτησω αυτο που λεω, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο αντιστοιχο :/

Σε ενα huawei y530, κατσικωθηκε στην lock screen το widget του g+ και δεν λεει να φυγει με τιποτα! Το περιεργο ειναι οτι το λειτουργικο του συγκεκριμενου κινητου δεν επιτρεπει την παραμετροποιηση της lock screen, οπως επιτρεπουν τα samsung πχ. Οποτε δεν ξερω τι να κανω... εκτος απο το να βγαλω το g+ εντελως.

Καμια ιδεα?

Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή

Δεν ισχύει πάντα αυτό. Έχω κατεβάσει app που δεν έπαιζε σωστά, ενώ το store έλεγε συμβατό. Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είχε θέμα με τη συσκευή,το είχαν όλοι.

Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή

Με την ευκαιρία, με ποια κριτήρια επιλέγει το site μιας εφαρμογής να γράψει "συμβατό ή όχι" αφού δεν γνωρίζει τη συσκευή σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...