adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα τα Κινεζικα το κανουν αυτο δηλ λειτουργει το ξυπνητηρι και με κλειστο το κινητο Τα Samsung Lg κλπ που πωλουνται εδω δεν το κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δλδ στο s2 που έχω δεν παίζει, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 οχι δε λειτουργει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα καιρού που να έχει και widget; Έχω το GO Weather, αλλά δε μας τα λέει καλά. Partly cloudy και εδώ και πόση ώρα έχει κατεβάσει το Νιαγάρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα καιρού που να έχει και widget; Έχω το GO Weather, αλλά δε μας τα λέει καλά. Partly cloudy και εδώ και πόση ώρα έχει κατεβάσει το Νιαγάρα. eweather Hd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Weather and clock widget τα έχει όλα και επιλογές για παροχο καιρού να δοκιμάσεις. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Στα απλά κινητά υπήρχε η δυνατότητα της προοδευτικής αύξησης της έντασης του ήχου κλήσης, όσο περνάει η ώρα, για να το ακούσεις όπου και αν βρίσκεσαι. Στα smartphones (4.2.1 έχω) δεν βρίσκω ανάλογη ρύθμιση. Υπάρχει κάποια και δεν τη βλέπω ή χρειάζεται ειδική εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Οφφτοπικ μηνυματα εφυγαν. Κριμα βεβαια γιατι κατατα ηταν ενδιαφεροντα, αλλα οπως και να το κανεις ειναι ενα νημα που λεγεται Android Applications. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Στα απλά κινητά υπήρχε η δυνατότητα της προοδευτικής αύξησης της έντασης του ήχου κλήσης, όσο περνάει η ώρα, για να το ακούσεις όπου και αν βρίσκεσαι. Στα smartphones (4.2.1 έχω) δεν βρίσκω ανάλογη ρύθμιση. Υπάρχει κάποια και δεν τη βλέπω ή χρειάζεται ειδική εφαρμογή; εγω εχω το ringdimmer που τα ρυθμίζει βάση του εξωτερικού θορύβου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εγω εχω το ringdimmer που τα ρυθμίζει βάση του εξωτερικού θορύβου Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εφαρμογη DJ και εφαρμογη που παιζει playlist .m3u-------------------------------------------------ψαχνω για 2 εφαρμογες..1. ποια θεωρειτε την καλυτερη για DJing ??επισης θα με ενδιεφερε να κανει και μειωση ταχυτητας των κομματιων καθως και να μπορει να κανει automix (και σε playlist αν γινεται)2. mp3 player που να μπορει να παιξει playlists .m3u (οι m3u ειναι απο Winamp ή Aimp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystalenia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εφαρμογη DJ και εφαρμογη που παιζει playlist .m3u ------------------------------------------------- 2. mp3 player που να μπορει να παιξει playlists .m3u (οι m3u ειναι απο Winamp ή Aimp) Δεν είμαι ειδικός, αλλά απ'οτι ξέρω τα playlist γενικά περιέχουν απλά την τοποθεσία του κάθε κομματιού σε συντόμευση... Αν μεταφέρεις τα κομμάτια ή την λίστα σε άλλη τοποθεσία ή συσκευή αντίστοιχα οι αρχικές τοποθεσίες που έχουν αποθηκευτεί στην λίστα χάνονται και δεν παίζει τίποτα... Την είχα πατήσει όταν μετέφερα την μουσική μου σε εξ. σκληρό και "χάλασαν" όλες οι λίστες. Μαλλον αυτο που χρειάζεσαι είναι ένα προγραμμα που να επιτρεπει τη δημιουργία λίστας και την αναπαραγωγη αυτης. Αυτό είναι πλέον διαθέσιμο στις περισσότερες εφαρμογές όποτε θα σου πρότεινα να δεις ποιές υποστηρίζουν το τύπο αρχείων που θες και να διαλέξεις αυτή που σε βολεύει καλύτερα. Για σρχεία που έχεις στο κινητό πάντα. Αν σε ενδιαφέρει η επιλογή του streaming μπορείς να δεις το pvstar. Είναι player που σου επιτρέπει τη δημιουργία λιστών απο τραγούδια που είναι πχ απο youtube (αν διατηρησεις την μνημη cache παιζει και offline) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από Crystalenia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είμαι ειδικός, αλλά απ'οτι ξέρω τα playlist γενικά περιέχουν απλά την τοποθεσία του κάθε κομματιού σε συντόμευση... Αν μεταφέρεις τα κομμάτια ή την λίστα σε άλλη τοποθεσία ή συσκευή αντίστοιχα οι αρχικές τοποθεσίες που έχουν αποθηκευτεί στην λίστα χάνονται και δεν παίζει τίποτα... Την είχα πατήσει όταν μετέφερα την μουσική μου σε εξ. σκληρό και "χάλασαν" όλες οι λίστες. Μαλλον αυτο που χρειάζεσαι είναι ένα προγραμμα που να επιτρεπει τη δημιουργία λίστας και την αναπαραγωγη αυτης. Αυτό είναι πλέον διαθέσιμο στις περισσότερες εφαρμογές όποτε θα σου πρότεινα να δεις ποιές υποστηρίζουν το τύπο αρχείων που θες και να διαλέξεις αυτή που σε βολεύει καλύτερα. Για σρχεία που έχεις στο κινητό πάντα. Αν σε ενδιαφέρει η επιλογή του streaming μπορείς να δεις το pvstar. Είναι player που σου επιτρέπει τη δημιουργία λιστών απο τραγούδια που είναι πχ απο youtube (αν διατηρησεις την μνημη cache παιζει και offline) θυμαμαι στο Winamp οτι αν εσωζες τη λιστα σε φακελο μαζι με τους φακελους που περιηχαν τα κομματια της λιστα και το μετεφερες με αυτη τη δομη (λιστα και αρχεια), δεν ειχε προβλημα η λιστα και επαιζε και εκει που αντιγραφηκε .. π.χ. d:\Music\Rock και μεσα στο φακελο Rock εχεις τα τραγουδια, ενω τη λιστα την αποθηκευσεις μεσα στο Rock ή και στο Music και τα μεταφερεις ετσι σε αλλο δισκο θα τα παιξει κανονικα. Στο AIMP που χρησιμοποιω πλεον, θυμαμαι πριν μηνες που εφτιαχνα λιστες ειχε μια επιλογη κατα την αποθηκευση λιστας για τον αν θα χρησιμοποιει το ακριβες path των αρχειων ή οχι.. τωρα δεν το βλεπω πλεον, μαλλον το αφαιρεσαν και δουλειυει οπως στο Winamp.. Με αυτη τη λογικη ηθελα app που να παιζει ετοιμες λιστες (που θα εχουν μεταφερθει στο κινητο μαζι με τους φακελους με τα τραγουδια, διατηρωντας τη δομη που ειχαν οταν φτιαχτηκαν οποτε δεν θα ειχαν προβλημα να παιξουν απο το κινητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 παληκαρια μια εφαρμογη που να δειχνει τους αγωνες στοιχηματος οπως ειναι στο κουπονι του οπαπ υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystalenia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 θυμαμαι στο Winamp οτι αν εσωζες τη λιστα σε φακελο μαζι με τους φακελους που περιηχαν τα κομματια της λιστα και το μετεφερες με αυτη τη δομη (λιστα και αρχεια), δεν ειχε προβλημα η λιστα και επαιζε και εκει που αντιγραφηκε .. π.χ. d:\Music\Rock και μεσα στο φακελο Rock εχεις τα τραγουδια, ενω τη λιστα την αποθηκευσεις μεσα στο Rock ή και στο Music και τα μεταφερεις ετσι σε αλλο δισκο θα τα παιξει κανονικα. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτο... Ισως να είχα επιλέξει άλλες ρυθμίσεις... Εν πάση περιπτώση ας επιστρέψουμε στο αρχικό σου ερώτημα. Το AIMP κυκλοφορεί και σε Android version αλλά είναι ακόμα σε beta. Το ίδιο και το VLC, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό σαν πρόγραμμα... Αν θες ρίξε μια ματιά. Edit: Εδώ μπορείς να κατεβάσεις απευθείας το Winamp για Android. http://www.1001skins.com/pages/winamp.aspx Είναι χωρίς υποστήριξη βέβαια, αλλά ίσως να σε βολέψει καλύτερα... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα