Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε ευχαριστω πολυ για την προταση αλλα δεν νομιζω αυτο απλα δειχνει τι ποσοστο της μνημης σου καταλαμβανει καθε εφαρμογη οχι ομως που ειναι το καθε αρχειο της καθε εφαρμογης.

Ασε που δεν μου δουλευει καθολου το menoy button για το samsung galaxy s4 που εχω.

Δείχνει το ποσοστό και που είναι πατώντας show και μιας και είναι και μεγάλος ο όγκος των αρχείων που θες θα φαινόταν αλλά αφού δεν σε βολεύει οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εκανε οτι λεει θα με βολευε αλλα ελα που στο δικο μου samsung galaxy s4 android 4.4.2 δεν δουλευει καθολου μα καθολου οταν παταω το μενου δεν μου βγαζει καθολου τις ρυθμησεις του προγραμματος.

Εστειλα και μειλ στο δημιουργο του προγραμματος και απλα περιμενω απαντηση του.

• Like 1

Δεν αντιδραει οταν παταω εγκατασταση στο google play store. What do?

Γενικα δεν το χω πολυ, θελω να εγκαταστησω ενα προγραμμα για να παιζει flac, παω να δοκιμασω το bs player free και το Rocket Player επειδη διαβασα καλες κριτικες, παω στο google play store, παταω εγκατασταση και η δεν αντιδραει καθολου, η μου λεει μετα απο λιγο εγκατασταθηκε αλλα δεν εχει εγκατασταθει τιποτα. Δεν ψηνεται γενικα.

Παλιοτερα ειχα εγκαταστησει μερικες εφαρμογες (σκακι, χρονομετρο, κλπ), αλλα δε θυμαμαι μηπως σε μια φαση ειχα πειραξει τιποτα επιλογες. Κοιταξα παντως και δε βρηκα τιποτα.

Bump.

Ενα αυτο, και πειτε μου ενα music player για flac. Κατα προτιμηση σε μορφη .apk να το κατεβασω απ'τον υπολογιστη να του το βαλω να τελειωνει. Θελω να αρχισω να ακουω μουσικη και τα χω ολα σε flac.

Υπάρχει αξιοπρεπής (δεν τολμώ να πω καλή) εφαρμογή office για android; Ρωτάω για κάτι δοκιμασμένο.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το WPS office της Kingsoft. Σου επιτρέπει τόσο την ανάγνωση παντώς τύπου αρχείων σε πολλαπλές καρτέλες (μπορείς να διαβάζεις πχ Excel, Εγγραφό κειμένου και pdf ταυτόχρονα), όσο και την δημιουργέια αρχείων. Πολύ βολικό και εύχρηστο, το έχω και στον υπολογιστή...

Bump.

Ενα αυτο, και πειτε μου ενα music player για flac. Κατα προτιμηση σε μορφη .apk να το κατεβασω απ'τον υπολογιστη να του το βαλω να τελειωνει. Θελω να αρχισω να ακουω μουσικη και τα χω ολα σε flac.

Ttpod, αυτό έχω και είναι τσάμπα μαζί με τα καλούδια του

• Like 2

Ttpod, αυτό έχω και είναι τσάμπα μαζί με τα καλούδια του

Επιτελους. Τελικα τα καταφερα. Παιζει flac, ολα οκ.

(βεβαια το κατεβασα απο το apk4fun.com, και εχει στην αρχη κατι κινεζικα και λεει "good ttpod". Δεν νομιζω να χει και κανενα ιο δωρο ε; )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους. Τελικα τα καταφερα. Παιζει flac, ολα οκ.

(βεβαια το κατεβασα απο το apk4fun.com, και εχει στην αρχη κατι κινεζικα και λεει "good ttpod". Δεν νομιζω να χει και κανενα ιο δωρο ε; )

οχι ρε τι ιο,εχει αλλα καλυτερα,flac αρχεια απο που βρισκουμε ομως?

Επεξ/σία από vrwmiaris
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια μερα σημερα. Πηγα και στην παραλιακη και ειχε ωραιο ηλιοβασιλεμα.

Πηγα σε ενα απ'αυτα τα σαιτ που κατεβαζουν διαφορα και εψαξα haydn και αλλους κλασσικους και ηταν σε φλακ, τυχαια δηλαδη, δεν τα εψαξα επιτηδες να ειναι φλακ.

Επεξ/σία από ennoeitai

Γιατι ενω εχω βαλει ενα 4ψηφιο νουμερο στη λιστα ανεπιθυμητων οσο αφορα τα γραπτα μυνηματα συνεχιζω και λαμβανω μυνηματα απο αυτο το νουμερο?

Ειναι ενημερωτικα μυνηματα απο την cosmote whats'up που εχω και δεν θελω να τα λαμβανω.

Παιδια σε ότι αφορά την εφαρμογή swarm υπάρχει ρύθμιση να κάνω τσεκ ιν χωρίς να ειδοποιεί κάθε φορά τους φίλους μου?Κάτι σαν private τσεκ ιν όπως είχε το παλιό foursquare??

Επειδη παλαιότερα ενημερώθηκα πως δεν υπάρχει σε android,

μήπως βγήκε κάποια εφαρμογή που ανοίγει το κινητο για να χτυπήσει ξυπνητήρι,

όπως εκείνα τα παλια τα χρόνια....

Επειδη παλαιότερα ενημερώθηκα πως δεν υπάρχει σε android,

μήπως βγήκε κάποια εφαρμογή που ανοίγει το κινητο για να χτυπήσει ξυπνητήρι,

όπως εκείνα τα παλια τα χρόνια....

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι εφαρμογή γι'αυτό. Το δικό μου χτυπαέι ξυπνητήρι ακόμα και αν κλείσει από μπαταρία....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...