funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 musiXmatch Music Player Μόνο και μόνο που εμφανίζει τους στίχους σε όλα τα τραγούδια τον κάνει αξεπέραστο player απο τους δωρεάν. Οι πληροφορίες για τους καλλιτέχνες είναι στα θετικά του. Επίσης και το equalizer που έχει είναι πολύ καλό. Η λειτουργία με τους στίχους πράγματι κορυφαία. Κατά τα άλλα τον δοκίμασα σήμερα και είναι τελείως μη λειτουργικός και ελάχιστα παραμετροποιήσιμος σε σχέση με άλλους όπως ο Poweramp.
thomasG4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Η λειτουργία με τους στίχους πράγματι κορυφαία. Κατά τα άλλα τον δοκίμασα σήμερα και είναι τελείως μη λειτουργικός και ελάχιστα παραμετροποιήσιμος σε σχέση με άλλους όπως ο Poweramp. Το θέμα όμως είναι ότι musiXmatch είναι free ενώ ο Poweramp είναι επι πληρωμή. Για δωρεάν εφαρμογή προσφέρει πολλές επιλογές σε σχέση με άλλες δωρεάν που πχ ο equalizer διατίθεται μόνο στη πληρωμένη έκδοση. 1
funbreaker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε μένα ο equalizer δεν δουλεύει. Έχει να κάνει με την έκδοση της rom?
thomasG4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε μένα ο equalizer δεν δουλεύει. Έχει να κάνει με την έκδοση της rom? Πήγαινε στις ρυθμίσεις, Audio Settings και στο equalizer επέλεξε την άλλη επιλογή απο τις δυο.
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έχουμε κανά 'καλο' app για να διαβάζουμε pdf και ePub? Thanks
thomasG4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έχουμε κανά 'καλο' app για να διαβάζουμε pdf και ePub? Thanks Aldiko Book Reader 1
funbreaker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις, Audio Settings και στο equalizer επέλεξε την άλλη επιλογή απο τις δυο. Στο συγκεκριμένο menu που λες δεν έχει σε μένα ρυθμίσεις για τον equalizer.
thomasG4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στο συγκεκριμένο menu που λες δεν έχει σε μένα ρυθμίσεις για τον equalizer. Τότε φταίει η έκδοση Android που έχεις. Εμένα σε στοκ KitKat 4.4.2 το εμφανίζει κανονικά. 2
mike299 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Κάποιο καλό app για αναπαραγωγή audio books έχετε να μου προτείνετε? thanks
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ξερει κανεις που αποθηκευει τις ofline τοποθεσιες το google maps? 1
funbreaker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ξερει κανεις που αποθηκευει τις ofline τοποθεσιες το google maps? Δεν ξέρω για να απαντήσω στην απορία σου αλλά με αυτό το εργαλείο μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα.
ennoeitai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν αντιδραει οταν παταω εγκατασταση στο google play store. What do? Γενικα δεν το χω πολυ, θελω να εγκαταστησω ενα προγραμμα για να παιζει flac, παω να δοκιμασω το bs player free και το Rocket Player επειδη διαβασα καλες κριτικες, παω στο google play store, παταω εγκατασταση και η δεν αντιδραει καθολου, η μου λεει μετα απο λιγο εγκατασταθηκε αλλα δεν εχει εγκατασταθει τιποτα. Δεν ψηνεται γενικα. Παλιοτερα ειχα εγκαταστησει μερικες εφαρμογες (σκακι, χρονομετρο, κλπ), αλλα δε θυμαμαι μηπως σε μια φαση ειχα πειραξει τιποτα επιλογες. Κοιταξα παντως και δε βρηκα τιποτα.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω για να απαντήσω στην απορία σου αλλά με αυτό το εργαλείο μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα. Σε ευχαριστω πολυ για την προταση αλλα δεν νομιζω αυτο απλα δειχνει τι ποσοστο της μνημης σου καταλαμβανει καθε εφαρμογη οχι ομως που ειναι το καθε αρχειο της καθε εφαρμογης. Ασε που δεν μου δουλευει καθολου το menoy button για το samsung galaxy s4 που εχω. 1
Xvipes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το FaceNiff έχει σταματήσει να δουλεύει τελείως μετά τις τελευταίες αλλαγές του Facebook ε; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς επιτυχώς πρόσφατα; Έχω καιρό να πάρω κάτι οπότε μάλλον ναι :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα