Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ δεν βαζουν στο samsung S4 ενώ το S3 εχει....Υποτίθεται ότι η ...φιλοσοφια τους πια θεωρει απαραιτητο το Internet στο κινητο

Θα έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι κάποιες εταιρίες σε γδέρνουν στο θέμα internet όπως η ελληνικές,και χωρίς την πολύ καλή ποιότητα internet που χρειάζονται αυτές η εφαρμογές.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι κάποιες εταιρίες σε γδέρνουν στο θέμα internet όπως η ελληνικές,και χωρίς την πολύ καλή ποιότητα internet που χρειάζονται αυτές η εφαρμογές.

Ετσι είναι αλλα και η καταναλωση μπαταραις νομιζω είναι αυξημενη μεσω Internet  για ραδιοφωνο

Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet;

Το δικό μου κινητό (Wiko Darkmoon, ίσως το μόνο στην Ελλάδα) έχει ραδιόφωνο που λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Είναι η συντροφιά μου κάθε μέρα στο περπάτημα και τρώει γύρω στις 5 μονάδες από τη μπαταρία στα 45'.

Παιδια αν αλλάξω rom στο κινητό, εφαρμογές πληρωμένες που έχω μπορώ να τις επαναφέρω;

Φυσικα αν βαλεις το ιδιο email ή αν τις εχεις κανει backup με το προγραμμα titanium pro που ειναι για ρουτ κινητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς account

Κι εγώ το χρησιμοποιούσα χωρίς account εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου ζητάει sign in ή sign up (ή login με Facebook). Στο παλιό κινητό δεν μου το ζήτησε ποτέ. Είναι πλήρης έκδοση, δωρεάν από προσφορά του άμαζον.

edit: έστειλα μήνυμα στο tunein και μου είπαν ότι πλέον δεν γίνεται χωρίς account. Τραγικοί.

Επεξ/σία από arxaggelos
  • Like 1

Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet;

Spirit fm λέγεται

Κι εγώ το χρησιμοποιούσα χωρίς account εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου ζητάει sign in ή sign up (ή login με Facebook). Στο παλιό κινητό δεν μου το ζήτησε ποτέ. Είναι πλήρης έκδοση, δωρεάν από προσφορά του άμαζον.

edit: έστειλα μήνυμα στο tunein και μου είπαν ότι πλέον δεν γίνεται χωρίς account. Τραγικοί.

Ακόμη πιο τραγικοί είναι διότι πρέπει να παίξεις αυτά που έχεις ηχογραφήσει με τον ενσωματωμένο player της εφαρμογής

Φυσικα αν βαλεις το ιδιο email ή αν τις εχεις κανει backup με το προγραμμα titanium pro που ειναι για ρουτ κινητα.

δεν ειναι ρουτ το κιν μου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει, τνχ

Αν αγοράσω ταμπλέτα με android 4,2 θα μπορέσω να κάνω εύκολα αναβάθμιση σε 4,4 μέσω wifi ή θα έχω προβλήματα;

Ανάλογα το tablet, η έκδοση 4.4 δεν θα έρθει σε όλους, αυτό εξαρτάται από το μοντέλο, αλλά στην ερώτηση που έκανες ναι μπορείς μέσω wifi να κάνεις την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...