drake. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εδώ δεν βαζουν στο samsung S4 ενώ το S3 εχει....Υποτίθεται ότι η ...φιλοσοφια τους πια θεωρει απαραιτητο το Internet στο κινητο Θα έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι κάποιες εταιρίες σε γδέρνουν στο θέμα internet όπως η ελληνικές,και χωρίς την πολύ καλή ποιότητα internet που χρειάζονται αυτές η εφαρμογές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 όχι! Υπαρχει αν εχει ραδιο κεραια το κινητο σου αν δεν εχει τοτε μονο μεσω ιντερνετ μπορεις να ακους ραδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Θα έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι κάποιες εταιρίες σε γδέρνουν στο θέμα internet όπως η ελληνικές,και χωρίς την πολύ καλή ποιότητα internet που χρειάζονται αυτές η εφαρμογές. Ετσι είναι αλλα και η καταναλωση μπαταραις νομιζω είναι αυξημενη μεσω Internet για ραδιοφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet; Το δικό μου κινητό (Wiko Darkmoon, ίσως το μόνο στην Ελλάδα) έχει ραδιόφωνο που λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Είναι η συντροφιά μου κάθε μέρα στο περπάτημα και τρώει γύρω στις 5 μονάδες από τη μπαταρία στα 45'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Και πολλα αλλα κινητα εχουν ενσωματομενη κεραια ραδιοφωνου π.χ. samsung galaxy s ολη η σειρα εκτος του s4 & s5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Παιδια αν αλλάξω rom στο κινητό, εφαρμογές πληρωμένες που έχω μπορώ να τις επαναφέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά τελικά γίνεται να παίξει το TuneIn Radio Pro χωρίς να κάνω account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Παιδια αν αλλάξω rom στο κινητό, εφαρμογές πληρωμένες που έχω μπορώ να τις επαναφέρω; Φυσικα αν βαλεις το ιδιο email ή αν τις εχεις κανει backup με το προγραμμα titanium pro που ειναι για ρουτ κινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά τελικά γίνεται να παίξει το TuneIn Radio Pro χωρίς να κάνω account; εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς accountΚι εγώ το χρησιμοποιούσα χωρίς account εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου ζητάει sign in ή sign up (ή login με Facebook). Στο παλιό κινητό δεν μου το ζήτησε ποτέ. Είναι πλήρης έκδοση, δωρεάν από προσφορά του άμαζον. edit: έστειλα μήνυμα στο tunein και μου είπαν ότι πλέον δεν γίνεται χωρίς account. Τραγικοί. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από arxaggelos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet; Spirit fm λέγεται Κι εγώ το χρησιμοποιούσα χωρίς account εδώ και πολύ καιρό αλλά μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου ζητάει sign in ή sign up (ή login με Facebook). Στο παλιό κινητό δεν μου το ζήτησε ποτέ. Είναι πλήρης έκδοση, δωρεάν από προσφορά του άμαζον. edit: έστειλα μήνυμα στο tunein και μου είπαν ότι πλέον δεν γίνεται χωρίς account. Τραγικοί. Ακόμη πιο τραγικοί είναι διότι πρέπει να παίξεις αυτά που έχεις ηχογραφήσει με τον ενσωματωμένο player της εφαρμογής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Φυσικα αν βαλεις το ιδιο email ή αν τις εχεις κανει backup με το προγραμμα titanium pro που ειναι για ρουτ κινητα. δεν ειναι ρουτ το κιν μου, αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει, τνχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν αγοράσω ταμπλέτα με android 4,2 θα μπορέσω να κάνω εύκολα αναβάθμιση σε 4,4 μέσω wifi ή θα έχω προβλήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν αγοράσω ταμπλέτα με android 4,2 θα μπορέσω να κάνω εύκολα αναβάθμιση σε 4,4 μέσω wifi ή θα έχω προβλήματα; Ανάλογα το tablet, η έκδοση 4.4 δεν θα έρθει σε όλους, αυτό εξαρτάται από το μοντέλο, αλλά στην ερώτηση που έκανες ναι μπορείς μέσω wifi να κάνεις την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αndroid Applications. Συζητηστε για αυτες και οχι για ταμπλετ και αναβαθμισεις παρακαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα