Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Λοιπόν λοιπόν έχουμε θέμα εδώ. Αν δεν βρεθεί λύση ή αλλάζω λειτουργικό ή κάθομαι να προγραμματίσω εγώ ο ίδιος την εφαρμογή. Θέλω μια εφαρμογή που να παίζει μουσική. Τα τραγούδια που έχω στην SD Card μου. Όταν περνάω τα κομμάτια από το pc τα περνάω στον φάκελο Music που μου βγάζει. Και τα περνάω σε φακέλους χωρισμένους ανάλογα με το είδος της μουσικής. Ε λοιπόν με αυτές της κατηγορίες θέλω να μου τις εμφανίζει και ο player στο κινητό. Αντί για αυτό, σε όσους δοκίμασα είχαν αυθαίρετες κατηγορίες όπως artists, album κτλ, αλλά πότε έτσι όπως τα ήθελα εγώ. Πείτε μου την σωστή εφαρμογή να με σώσετε. τραγικό αν δεν υπάρχει.
warlock9_0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 οι περισσότερες εφαρμογές τα ταξινομούνε με τα id3 tags φτιάξε αυτά και θα στα βγάζουν μια χαρά
funbreaker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Χέσε τα tags. Βάλε το poweramp και θα έχεις την ταξινόμηση που θέλεις από την επιλογή "φάκελοι". Το κακό είναι πως δεν είναι free οπότε ή τα σκας ή το βρίσκεις "αλλιώς".
wizardstime Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ήθελα να έχω ένα τέλειο app ραδιόφωνο όταν είμαι χαλάρωση στην παραλία, και πήρα τελικά. Λέγεται Καλοκαίρι Επισκέψεις. Διαθέσιμα χαρακτηριστικά: - Ακούγοντας ραδιόφωνο FM χωρίς ακουστικά - Ορίστε μια ειδοποίηση - Ρυθμίστε το χρονόμετρο για να παίξει το ραδιόφωνο και χρονοδιακόπτη ύπνου, έτσι ώστε ραδιόφωνο fm σβήνει σε συγκεκριμένο χρόνο - Το widget της εφαρμογής θα εμφανιστεί στην κοινοποίηση, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική ραδιόφωνο, ακόμη και όταν η εφαρμογή είναι απενεργοποιημένη - Χρησιμοποιήστε το widget επιλογή για να ρυθμίσετε το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό ως συντόμευση στην αρχική οθόνη σας - Ρυθμίστε τα αγαπημένα για να δημιουργήσετε μια λίστα με τα αγαπημένα μουσική, ειδήσεις ή τα κανάλια ομιλίας για γρήγορη πρόσβαση - Επιλέξτε το πλήκτρο «περισσότερα» για να ερευνήσουν τις άλλες ραδιόφωνα - Αποθήκευση ή μοιραστείτε Radio fm για τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nimaxy.summerhits&hl=el 1
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιδια μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο προγραμμα για nfc tags εγγραφη και αυτα που δημιουργει να μπορουν να δουλευουν ακομα και αν απεγκατασταθει το προγραμμα αυτο. Δοκιμασα το trigger αλλα αν απεγκαταστησω το προγραμμα δεν δουλευει το nfc tag αφου μου ζηταει να κατεβασω το προγραμμα για να δουλεψει. Ευχαριστω πολυ.
therock Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πως μπορω να εχω μονο μια home screen και να κλειδωσω τις εφαρμογες και τις θεσεις των εικονιδιων που εχει μεσα? Ωστε να μην αφαιρουνται-μετακινουνται? 1
dimitrisOS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να βρω μια εφαρμογή που δεν υπάρχει πλέον στο play store, το όνομα τις είναι 3d mercedes-benz logo hd lwp έχω βρει μόνο την free έκδοση στο xxxxxx αλλά θέλω την pro. Έχω φάει όλο το internet αλλά δεν την έχω βρει πουθενά!!! Καμιά βοήθεια ; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από stormrain
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Παιδιά γίνεται να χρησιμοποιήσω το TuneIn Radio Pro χωρίς να κάνω account όπως μου ζητάει μόλις το ανοίγω; Το έχω δωρεάν από προσφορά του άμαζον και πότε δεν μου είχε ζητήσεινα κάνω λογαριασμό. Μόλις άλλαξα κινητό και το ξαναεγκατέστησα μου να φτιάξω λογαριασμό ή να μπω με fb.
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Στην εφαρμογή YouTube μπορείτε να διαλέξετε βίντεο με 1080 ανάλυση αν έχει το βίντεο. Στο κινητό μου Samsung galaxy s4 γιατί εμένα ακόμα και σε βίντεο που έχουν 1080 ανάλυση μέχρι 720 με αφήνει να επιλέξω. Γιατί αυτό;
drake. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet;
dimitrisOS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Γεια σας υπάρχει εφαρμογή radio για android χωρίς να χρειάζεται internet; όχι! 1
drake. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 όχι! Kαλός ευχαριστώ αλλα να μην βάζουν προεγκατεστημένα radio εδώ έχουν τα κινητά τον 15 ευρώ τελοσπάντων 1
panos2171 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 δες αυτον μηπως σου κανει εχει και Ελληνικα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noinnion.android.greader.reader Eνώ στο Lenovo K900 λειτουργούσε κανονικά στο Κ910 δεν έχει ούτε επιλογή ελληνικών ούτε βγάζει ειδήσεις. Τι παίζει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Kαλός ευχαριστώ αλλα να μην βάζουν προεγκατεστημένα radio εδώ έχουν τα κινητά τον 15 ευρώ τελοσπάντων Εδώ δεν βαζουν στο samsung S4 ενώ το S3 εχει....Υποτίθεται ότι η ...φιλοσοφια τους πια θεωρει απαραιτητο το Internet στο κινητο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα