angmar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Επιμένεις όμως και φαίνεται ότι δεν διάβασες προσεκτικά τι λέει το παιδί. Σου λέει ότι το Sygic δεν έχει χάρτη της Κίνας, όχι ότι χρειάζεται internet για να δουλέψει. Για του λόγου το αληθές 1
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ε αν δεν εχει χαρτη κινας τοτε ας βρει ενα προγραμμα που να εχει. Δεν ειναι μονοπωλειο το sygic υπαρχουν και ενα καρο αλλα gps προγραμματα που ειναι πολυ καλυτερα του sygic. 1
angmar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ναι, η αρχική ερώτηση αυτή ήταν, αν γνωρίζει κανείς κάποιο offline gps με χάρτη της Κίνας.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ναι αλλα δεν το ελεγε ξεκαθαρα σε εκεινο το ποστ. Τωρα που το εκανε edit το λεει ποιο ξεκαθαρα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 δεν εκανα τιποτα edit απλα εσυ δεν καταλαβες τι εγραφα και αυτο φανηκε και στο 2ο ποστ μου !! 1
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 κανενα offilne gps προγραμμα που να εχει και χαρτες της Κινας? εχω το sygic αλλα εχει μονο χονκ κονκ! Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι το παραπανω ποστ δεν το εκανες edit και εγραφες ακριβως οτι γραφεις και τωρα? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Παιδες οκ, συνεχιστε σε ΠΜ και καποιος ας δωσει ενα gps προγραμμα με χαρτη της Κινας που ζητησε ο ανθρωπος. 1
mercu Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2014 από mercu
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 θελω μια εφαρμογη - γκαλερι, να μπορω να μπαινω και να φτιαχνω τις φωτο μου κατηγοριοποιημενες σε αλμπουμ με τιτλους πχ "Γενεθλια του Χ", "Θαλασσα" κλπ. Υπαρχει κατι; αν τα εχεις σε φακελους ετσι στα εμφανιζει -τουλαχιστον στο quickpic που εχω εγω- δηλαδη το φτιαξιμο το κανεις απο τον file explrer οχι απο το προγραμμα εμφανισεις τον φωτογραφιων 1
mercu Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εχετε να προτείνετε μία εύχρηστη εφαρμογή to do list, που να εχει widget για την επιφανεια εργασιας και reminder notification & sound ;
mercu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εγώ στο Xiaomi Redmi Note (2GB RAM) κατέβασα το παιχνιδι Monument Valley. Αφου το εγκατέστησα, το ανοίγω αλλά αμέσως με επαναφέρει στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή δεν ανοίγει κανονικά να παίξω. Εκανα απεγκατάσταση, και ξανά εγκατάσταση και τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχω μια συσκευή που ειναι root. Ερώτηση Για να διαγράφω τα πάντα απο την συσκευή (χωρις να χάσω το root) θα πρεπει να βρω συγκεκριμένο προγραμμα ή μπορω να το κάνω μέσα απο τα settings? Thanks
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το ρουτ ακομα και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων να κανεις νομιζω οτι δεν το χανεις. Για να το χασεις πρεπει να περασεις απο την αρχη μια νεα ρομ επισημη και παλι παιζει να μην το χασεις. Οποτε οπως καταλαβαινεις μπορεις να απεγκαθιστας οποιο προγραμμα θελεις χωρις να χασεις το ρουτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα