Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω του εχω βαλει σε προγραμμα τα ημερησια και μηνιαια εσοδα για να τα προσθετει απευθειας και εγω προσθετω μονο τα εξοδα.

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@tornado εγω χρησιμοποιω το moneylover και με εχει βολεψει!! εχει τα παντα! ριξτου μια ματια και αν θες καμια βοηθεια πες

το κατεβασα και μου φαινεται το καλυτερο απο 5-6 αλλα που ειχα,

ευχαριστω οπως και να εχει.

• Moderators
Δημοσ.

ναι και εγω δοκιμασα αρκετα μεχρι να καταληξω εκει! αν χρειαστεις καμια βοηθεια για κατι ρωτα με αν ξερω να σε βοηθησω

Δημοσ.

Συγγνώμη που γράφω εδώ αλλά μόλις αγόρασα το HTC one m7 και θα ήθελα να ενημερωθώ για το τι θα μπορούσα να περάσω επάνω ώστε να μπορώ να ελέγχω την κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης θα ήθελα να ενημερωθώ και για τυχόν hacking του τηλεφώνου που θα μπορούσαν να μου φανούν χρήσιμα, Π.Χ. custom Rom.

Δημοσ.

Εχει κανας αλλος προβλημα με το facebook τωρα τελευταια? Δεν μου βαρανε τα chat heads και τα Notification οταν εχω μυνυμα πολλες φορες...

Δημοσ.

Εχει κανας αλλος προβλημα με το facebook τωρα τελευταια? Δεν μου βαρανε τα chat heads και τα Notification οταν εχω μυνυμα πολλες φορες...

με τα notification εχω κι εγω θεμα αλλά οχι παντα. 

Με τα chat heads ειχα θεμα οταν ειχα περασει αλλη ρομ.

Δημοσ.

Γιατί όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση δεν ανάβει η οθόνη αλλά μόνο η λυχνία ειδοποίησης; έχω το HTC one m7. Πώς το φτιάχνουμε αυτό;

Δημοσ.

Το διαπιστωσα μετα την σημερινη αναβαθμιση

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα το οποιο να επιτρεπει σε οσους συνδεωνται στο κινητο μου που το εχω σαν wifi access point να πηγαινουν σε μια και μονο σελιδα και πουθενα αλλου.

Το κινητο ειναι nexus 2 με android 4.3.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στο "Android Applications", όπως και να'χει...

Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά σε ένα παιχνιδάκι που έφτιαξα σε Unity

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zennogames.drunkted3d

Είναι παιχνίδι ισορροπίας με χειρισμό μέσω του tilt της συσκευής, με αρκετά μπόνους αντικείμενα για σταδιακή αύξηση της δυσκολίας..

Εδώ η σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook
https://www.facebook.com/drunkted3d?fref=ts

Δεκτά οποιαδήποτε σχόλια και αναφορές σε bugs ή προτάσεις για προσθήκες σε επόμενα updates... Έρχεται σύντομα και η έκδοση για iOS (περιμένουμε έγκριση από το Apple Store)...

• Moderators
Δημοσ.

κανενα offilne gps προγραμμα που να εχει και χαρτες της Κινας? εχω το sygic αλλα εχει μονο χονκ κονκ! 

Δημοσ.

Ολα τα gps ειναι ofline αν εχεις κατεβασει τους χαρτες που θελεις δεν χρειαζεται μετα καθολου προσβαση στο ιντερνετ ακρει να εχεις ανοιχτο το gps και μια χαρα θα δουλευει και χωρις ιντερνετ στο κινητο.

• Moderators
Δημοσ.

διαβασε ξανα τι εγραψα και θα αναθεωρησεις την απαντηση σου :)

ξερω οτι τα τζι πι ες ειναι οφφλινε το εγραψα για να μην προτεινει κανεις google maps ή καποια αντιστοιχη εφαρμογη

οσο για τους χαρτες δεν εχουν ολα τα τζι πι ες ολες τις χωρες οπως για παραδειγμα το συτζικ δεν εχει της κινας

Δημοσ.

διαβασε ξανα τι εγραψα και θα αναθεωρησεις την απαντηση σου :)

ξερω οτι τα τζι πι ες ειναι οφφλινε το εγραψα για να μην προτεινει κανεις google maps ή καποια αντιστοιχη εφαρμογη

οσο για τους χαρτες δεν εχουν ολα τα τζι πι ες ολες τις χωρες οπως για παραδειγμα το συτζικ δεν εχει της κινας

Μια χαρα διαβασα τι εγγραψες.

Αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως σου ειπα.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα gps προγραμματα θελουν ιντερνετ ΜΟΝΟ για να κατεβασουν τους χαρτες και μετα τους ειναι παντελως αχρηστο το ιντερνετ.

Οποτε μαλλον εχεις εγκαταστησει εντελως λαθος το sygic.

Δοκιμασε αφου τρεξεις το sygic λοιπον να πας στο μενου:

Ρυθμισεις -> διαχειριση χαρτων και μετα επιλεγης το χαρτη που θες να κατεβασει και εισαι ετοιμος.

Για δοκιμασε το παραπανω γιατι εγω με αυτον τον τροπο εχω κατεβασει ανετοτατα οποιοδηποτε χαρτη θελω και μετα δεν χρειαζεται καθολου το ιντερνετ πλεον μονο gps σημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...