xaerialtwistx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 κάποια εφαρμογή για να έχω εικόνες σε φοντο απο τραγουδια; πχ αν ακουω linkin park να φαινεται το σημα τους απο πισω και οχι αυτη η default βλακεια με τα ακουστικά zPlayer (αν και λιγο καθυστερημενη απαντηση!) εχει τα παντα.
therock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Συσκευη με Ιr transmitter. Προχειρα Note 3, S4, S5 και σιγουρα κι αλλες. Οχι εχω συσκευη, αλλο ρωταω. Ρωταω για να φτιαξω τις δικες μου. Εχει μια επιλογη η εφαρμογη να βαλεις μεσα με custom hex, ir λειτουργιες. Αλλα για να βρεις το hex θες ενα ir blaster στο PC που να διαβαζει εντολες απο τα κομπιουτερακι ωστε μετα να τις περασεις στην εφαρμογη. Επειδη το κινητο δεν υποστηριζει recording mode. Οποτε ρωταω απο μεριας PC τι μπορω να παω απο εμποριο που να το κανει αυτο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για ebooks η οποια να εχει επιλογη για μεταφραση λεξεων μεσα στην εφαρμογη? μπορω πχ με το aldiko να επιλεξω τη λεξη και να την κανω share με το google translate αλλα το να το κανω αυτο καθε φορα που θελω να δω μια λεξη ειναι κουραστικο.
gesamgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Tι συσκευη χρειαζομαι για να κταγραφω ir εντολες ωστε να προγραμματισω τις δικιες μου με τις παραπανω εφαρμογες (smart ir remote)?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Οχι εχω συσκευη, αλλο ρωταω. Ρωταω για να φτιαξω τις δικες μου. Εχει μια επιλογη η εφαρμογη να βαλεις μεσα με custom hex, ir λειτουργιες. Αλλα για να βρεις το hex θες ενα ir blaster στο PC που να διαβαζει εντολες απο τα κομπιουτερακι ωστε μετα να τις περασεις στην εφαρμογη. Επειδη το κινητο δεν υποστηριζει recording mode. Οποτε ρωταω απο μεριας PC τι μπορω να παω απο εμποριο που να το κανει αυτο? Θα σε γελασω. Ανοιξε ενα νεο θεμα και ρωτα εκει γιατι εδω ειναι νημα για εφαρμογες και θα αποπροσανατολιστουμε
mercu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κάτι για το Docs to Go. Οταν κάνω ζουμ σε ένα έγγραφο Word και δεν φαίνονται ολόκληρες οι προτάσεις, κάνω να πάει προς τα δεξιά και δεν πάει. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει σε άρθα στο ίντερνετ. Εκεί πέρα - αφού έχω κάνει ζουμ - πήγαινω την οθόνη αφής προς τα δεξιά για να εμφανιστεί σιγά σιγά και η υπόλοιπη πρόταση και πάει κανονικά. Ενώ στο Docs to Go, δεν το κάνει, με αποτέλεσμα να είμαι αναγκασμένος να διαβάσω ένα έγγραφο χωρίς ζουμ (και τα γράμματα να είναι μικρά!). Το κάνει και σε σας; 1
Kostas93 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 υπάρχει κάποιο καλό offline πρόγραμμα για χάρτες όπως τα here maps στα winphone? θελει ο αδερφος μου για ενα htc one s.
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Οταν λες ofline? Ολα τα gps προγραμματα δουλευουν χωρις να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ εκτος απο την πρωτη φορα που πρεπει να κατεβασουν τους χαρτες και τις φωνες μετα δεν χρειαζεται καθολου το ιντερνετ μονο το gps.
panosno1com Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ανοίγει τα δεδομένα/data ανά μία ώρα [έστω] ώστε να ενημερώνεται ο καιρός ή τα διάφορα widget που θέλουν ιντερνετ? Ευχαριστώ 1
funbreaker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μπορείς να το κάνεις με το erobot ή με το automateit. 1
tornado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 καλημερα θελω ενα ευχρηστο καταγραφεα εξοδων, οταν εννοω ευχρηστο δεν με ενδιαφερουν ουτε τα διαγραμματα, ουτε οι περιπλοκες ρυθμισεις.... Θελω να μπορεις στο τσακ μπαμ να περνας τα εξοδα της ημερας, την ωρα που συμβαινουν και να εχει τα απαραιτητα μονο πεδια για αυτο. Πχ ποσο - αιτιολογια. Δηλαδη 30 ευρω - φαγητο. Επισης να μπορει να κανει ενα export για να τα περναω σε excel στο τελος του μηνα. Εχω βρει 4-5 στο play, αλλα μου φαινονται αρκετα πολυπλοκα και απαιτουν μπολικες ρυθμισεις. Τι χρησιμοποιητε εσεις κα ειναι ευχρηστο, βολικο και απλο? ΥΓ..... μια σκεψη που μου ηρθε τωρα, θα μπορουσα να το κανω πολυ απλα, αν φυλαγα ολες τις αποδειξεις, αλλα στην ελλαδα δεν παιζει αυτο....
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 @tornado εγω χρησιμοποιω το moneylover και με εχει βολεψει!! εχει τα παντα! ριξτου μια ματια και αν θες καμια βοηθεια πες 1
giorgolavos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid4you.application.wallet εκτος απο τις βασικε ρυθμισεις (ζωνη ωρας, νομισμα) δεν χρειαζεται καμια αλλη ρυθμιση. εχει και widget για να βλεπεις εικονα αμεσα.
warlock9_0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 το wallet είναι ωραίο και μπορείς να βάλεις συντόμευση κατευθείαν τη νέα συναλλαγή, τουλάχιστον στον nova launcher
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα