Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποια εφαρμογή για να έχω εικόνες σε φοντο απο τραγουδια; πχ αν ακουω linkin park να φαινεται το σημα τους απο πισω και οχι αυτη η default βλακεια με τα ακουστικά

zPlayer (αν και λιγο καθυστερημενη απαντηση!)

εχει τα παντα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συσκευη με Ιr transmitter. Προχειρα Note 3, S4, S5 και σιγουρα κι αλλες.

Οχι εχω συσκευη, αλλο ρωταω. Ρωταω για να φτιαξω τις δικες μου. Εχει μια επιλογη η εφαρμογη να βαλεις μεσα με custom hex, ir λειτουργιες. Αλλα για να βρεις το hex θες ενα ir blaster στο PC που να διαβαζει εντολες απο τα κομπιουτερακι ωστε μετα να τις περασεις στην εφαρμογη.

Επειδη το κινητο δεν υποστηριζει recording mode.

Οποτε ρωταω απο μεριας PC τι μπορω να παω απο εμποριο που να το κανει αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για ebooks η οποια να εχει επιλογη για μεταφραση λεξεων μεσα στην εφαρμογη?

μπορω πχ με το aldiko να επιλεξω τη λεξη και να την κανω share με το google translate αλλα το να το κανω αυτο καθε φορα που θελω να δω μια λεξη ειναι κουραστικο.

Δημοσ.

Tι συσκευη χρειαζομαι για να κταγραφω ir εντολες ωστε να προγραμματισω τις δικιες μου με τις παραπανω εφαρμογες (smart ir remote)?

:confused:

• Moderators
Δημοσ.

Οχι εχω συσκευη, αλλο ρωταω. Ρωταω για να φτιαξω τις δικες μου. Εχει μια επιλογη η εφαρμογη να βαλεις μεσα με custom hex, ir λειτουργιες. Αλλα για να βρεις το hex θες ενα ir blaster στο PC που να διαβαζει εντολες απο τα κομπιουτερακι ωστε μετα να τις περασεις στην εφαρμογη.

Επειδη το κινητο δεν υποστηριζει recording mode.

Οποτε ρωταω απο μεριας PC τι μπορω να παω απο εμποριο που να το κανει αυτο?

Θα σε γελασω. Ανοιξε ενα νεο θεμα και ρωτα εκει γιατι εδω ειναι νημα για εφαρμογες και θα αποπροσανατολιστουμε :)

Δημοσ.

Κάτι για το Docs to Go. Οταν κάνω ζουμ σε ένα έγγραφο Word και δεν φαίνονται ολόκληρες οι προτάσεις, κάνω να πάει προς τα δεξιά  και δεν πάει. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει σε άρθα στο ίντερνετ. Εκεί πέρα - αφού έχω κάνει ζουμ - πήγαινω την οθόνη αφής προς τα δεξιά για να εμφανιστεί σιγά σιγά και η υπόλοιπη πρόταση και πάει κανονικά. Ενώ στο Docs to Go, δεν το κάνει, με αποτέλεσμα να είμαι αναγκασμένος να διαβάσω ένα έγγραφο χωρίς ζουμ (και τα γράμματα να είναι μικρά!).

Το κάνει και σε σας;

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει κάποιο καλό offline πρόγραμμα για χάρτες όπως τα here maps στα winphone? θελει ο αδερφος μου για ενα htc one s.

Δημοσ.

Οταν λες ofline?

Ολα τα gps προγραμματα δουλευουν χωρις να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ εκτος απο την πρωτη φορα που πρεπει να κατεβασουν τους χαρτες και τις φωνες μετα δεν χρειαζεται καθολου το ιντερνετ μονο το gps.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ανοίγει τα δεδομένα/data ανά μία ώρα [έστω] ώστε να ενημερώνεται ο καιρός ή τα διάφορα widget που θέλουν ιντερνετ? :P 
Ευχαριστώ :P

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα

θελω ενα ευχρηστο καταγραφεα εξοδων, οταν εννοω ευχρηστο δεν με ενδιαφερουν ουτε τα διαγραμματα,

ουτε οι περιπλοκες ρυθμισεις....

Θελω να μπορεις στο τσακ μπαμ να περνας τα εξοδα της ημερας, την ωρα που συμβαινουν και να εχει τα απαραιτητα μονο πεδια για αυτο.

Πχ ποσο - αιτιολογια. Δηλαδη 30 ευρω - φαγητο.

Επισης να μπορει να κανει ενα export για να τα περναω σε excel στο τελος του μηνα.

Εχω βρει 4-5 στο play, αλλα μου φαινονται αρκετα πολυπλοκα και απαιτουν μπολικες ρυθμισεις.

Τι χρησιμοποιητε εσεις κα ειναι ευχρηστο, βολικο και απλο?

ΥΓ..... μια σκεψη που μου ηρθε τωρα, θα μπορουσα να το κανω πολυ απλα,

αν φυλαγα ολες τις αποδειξεις, αλλα στην ελλαδα δεν παιζει αυτο....

• Moderators
Δημοσ.

@tornado εγω χρησιμοποιω το moneylover και με εχει βολεψει!! εχει τα παντα! ριξτου μια ματια και αν θες καμια βοηθεια πες

• Like 1
Δημοσ.

το wallet είναι ωραίο και μπορείς να βάλεις συντόμευση κατευθείαν τη νέα συναλλαγή, τουλάχιστον στον nova launcher

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...