Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εφαρμογες τυπο mobile banking ειναι ασφαλης στο κινητο, ή υπαρχει περιπτωση να αφηνουν ιχνη και καποιος να μου υποκλεψει στοιχεια κτλ? Γνωριζετε κατι σχετικο?

• Like 3
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εννοω μην κανουν καυι οι εφαρμογες, αλλα μηπως μπορει καποιος να εκμεταλλευτει καποιο κενο ασφαλειας και να μου δημιουργησει καποιο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αγχωνομαι γιατι δεν ξερω ποσο ευαλωτα ειναι τα λειτουργικα των κινητων. Γενικοτερα επειδη δεν το χω ψαξει και μαλλον ηρθε η ωρα, τι παιζει στο android απο ιους, trojans, exploits, keyloggers κτλ?

Κατι διαφημιστηκα που πεταγονται και λενε βρεθηκε ιος στο samsung/iphone τρεξτε το ταδε scanner τι ζορι τραβανε? Φουλ σπαμαριστα και αυτα, ή οντως εχει γινει ευαλλωτη και αυτη η πλατφορμα?

• Moderators
Δημοσ.

αυτα ειναι μαλακιες. αν κατεβαζεις απο πλειστορε και δεν φορτωνεις με ενα καρο βλακειες δεν θα εχεις θεμα. χρησιμοποιω winbank απο κινητο εδω και καιρο και δεν εχω θεμα. πιο ευπαθη ειναι τα windows απο το ανδροιδ. μην αγχωνεσαι. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να οριζω 2-3 τηλεφωνα που αμα με παρουν ή μου στειλουν sms τοτε να χτυπησει το κινητο αλλιως να ειναι αθορυβο ?

Πχ στις διακοπες θες να ξεκουραστεις και να σε ενοχλησει καποιος μονο για κατι επειγον 

Εδω..... http://www.insomnia.gr/topic/527305-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85-android-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-p/

Στο μαρκετ εδω...  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sifakas.essential.calls

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.!! ως νέος χρήστης Android (Vodafone Smart ΙΙΙ), θέλω να μου πείτε κάποια προγράμματα "συντήρησης", και γενικός τι προγράμματα θα μου φανούν χρήσιμα.

Γενικός είμαι πολύ της μουσικής (+ελληνικά) και θέλω app που να βλέπω τα κορυφαία κομμάτια και τα σχετικά. Επίσης κάποιο ποιο "εύχριστο" player για μουσική και ταυτόχρονα όμορφο περιβάλλον γιατί τα υπάρχοντα δεν με εντυπωσιάζουν :P

Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνεται μερικά όχι και τόσο γνωστά παιχνίδια για το καλοκαίρι,αυτά που μου αρέσουν περισσότερο είναι τα rpg τα adventures και τα puzzle και δεν μου αρέσουν καθόλου τα running ,έχετε λοιπόν να μου προτείνεται κανένα διαμάντι που να είναι πιθανό να μην το έχω παίξει;

Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνεται μερικά όχι και τόσο γνωστά παιχνίδια για το καλοκαίρι,αυτά που μου αρέσουν περισσότερο είναι τα rpg τα adventures και τα puzzle και δεν μου αρέσουν καθόλου τα running ,έχετε λοιπόν να μου προτείνεται κανένα διαμάντι που να είναι πιθανό να μην το έχω παίξει;

Μόνο δυο έχω να σου προτείνω, που πιθανόν όμως να τα έχεις παίξει.

Ενώ δεν παίζω καθόλου παιχνίδια, έτυχε να παίξω και κόλλησα τρελά με τα: Maleficent free fall και Frozen free fall.

Δημοσ.

Quell+, Quell Reflect+, Quell Memento+.... Έχουν βγει με αυτή τη σειρά, είναι puzzle games. Τα έχω αγαπήσει και τα τρία... :) λινκ

• Like 2
Δημοσ.

Tι συσκευη χρειαζομαι για να κταγραφω ir εντολες ωστε να προγραμματισω τις δικιες μου με τις παραπανω εφαρμογες (smart ir remote)?

• Moderators
Δημοσ.

Tι συσκευη χρειαζομαι για να κταγραφω ir εντολες ωστε να προγραμματισω τις δικιες μου με τις παραπανω εφαρμογες (smart ir remote)?

Συσκευη με Ιr transmitter. Προχειρα Note 3, S4, S5 και σιγουρα κι αλλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...