Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν χρειαζεται το paypal στο google play μια χαρα δουλευει και τωρα και μπορεις να αγορασεις οποιαδηποτε εφαρμογη/παιχνιδι κ.τ.λ. θελεις απο το google play.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναί αλλά πρέπει να βάλεις την κάρτα σου και στο γοογλε πορτοφόλι και δεν θέλω.

Αρκεί το paypal.

Ρωτάω γιατί στο εξωτερικό δουλεύει το paypal στο playstore κανονικά.

Πότε θα έρθει Ελλάδα είναι το ερώτημα, αν ξέρει κανείς.

Δημοσ.

Μολις εβαλα MailBox. Το τρεχω και λεει μια μουφα οτι ζηταω dropbox για να αποθηκευει ρυθμισεις και προτιμησεις; :huh:  Δεν πιστευω να μοιραζετε με dropbox στοιχεια και αρχεια απο τα mail μου?

Μπορεις απλα να ξετσεκαρεις απο το google play τις αυτοματες αναβαθμίσεις και απλα να διαλεγεις εσυ ποια εφαρμογη θελεις να αναβαθμιστει ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ.

Δεν ζηταω αυτο. Ας αναβαθμιζονται ολες αυτοματα οταν ειμαι συνδεδεμενος με WiFi. Θελω συγκεκριμενη συμπεριφορα για οταν ειμαι με mobile data.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον εννοεις τις ρυθμίσεις του google play.

Αφου ανοιξεις το google play πατα εκει που λεει "play store" πανω αριστερα και μετα διαλεξε ρυθμησεις και εκει εχει επιλογη  αν πατησεις πανω στο "αυτοματη ενημερωση εφαρμογων" αν θες να τις αναβαθμηζει οταν εισαι συνδεδεμενος στο νετ.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανείς γιατί οντα εγκαθιστώ το Greenify στο Galaxy s4 μετά δε γίνεται να αλλάξω τη γλώσσα (ας πουμε οταν γραφω μηνυμα) μέσω του Space??

Το χρειαζομαι το Greenify αλλα δε γινεται να μην εχω αυτη την επιλογή να αλλάζω έτσι τη γλώσσα γραφής..!!

• Moderators
Δημοσ.

Για δείτε και το heads up module φρέσκο είναι, πολύ καλό

Τι κανει αυτο?

Μηπως ξερει κανείς γιατί οντα εγκαθιστώ το Greenify στο Galaxy s4 μετά δε γίνεται να αλλάξω τη γλώσσα (ας πουμε οταν γραφω μηνυμα) μέσω του Space??

Το χρειαζομαι το Greenify αλλα δε γινεται να μην εχω αυτη την επιλογή να αλλάζω έτσι τη γλώσσα γραφής..!!

Βλακεια της Σαμσουνγ. Ισχυει το ιδιο και στο Νοτε 3. Δεν εχει να κανει με το Greenify per se αλλα με το οτι εχεις οτιδηποτε (εν προκειμενω το greenify) επιλεγμενο στο Accesibility. Δεν υπαρχει workaround εκτος απο το να αλλαξεις πληκτρολογιο. Δοκιμασε ενα port του G3 keyboard που εχει βγει στους xda (κανε μια αναζητηση) ειναι πολυ καλο. Ή οποιοδηποτε αλλο βασικα.

Δημοσ.

Τι κανει αυτο?

Βλακεια της Σαμσουνγ. Ισχυει το ιδιο και στο Νοτε 3. Δεν εχει να κανει με το Greenify per se αλλα με το οτι εχεις οτιδηποτε (εν προκειμενω το greenify) επιλεγμενο στο Accesibility. Δεν υπαρχει workaround εκτος απο το να αλλαξεις πληκτρολογιο. Δοκιμασε ενα port του G3 keyboard που εχει βγει στους xda (κανε μια αναζητηση) ειναι πολυ καλο. Ή οποιοδηποτε αλλο βασικα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Απλά απενεργοποίησα την Αυτόματη Αδρανοποίηση στο Grennify και όλα καλά!!

• Moderators
Δημοσ.

Πείτε μου κανέναν ελληνικό news reader. Τον θέλω κάπως σαν το flipboard https://play.google.com/store/apps/deta ... pboard.app το οποίο απ ότι είδα δεν έχει ελληνικά

δες αυτον μηπως σου κανει εχει και Ελληνικα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noinnion.android.greader.reader

Δημοσ.

Μαλλον εννοεις τις ρυθμίσεις του google play.

Αφου ανοιξεις το google play πατα εκει που λεει "play store" πανω αριστερα και μετα διαλεξε ρυθμησεις και εκει εχει επιλογη  αν πατησεις πανω στο "αυτοματη ενημερωση εφαρμογων" αν θες να τις αναβαθμηζει οταν εισαι συνδεδεμενος στο νετ.

A τωρα ναι σωστα, εχει επιλογη auto update only when on wifi. Οσον αφορα οι εφαρμογες να μην εχουν Push service, οταν εισαι σε Mobile data ξερει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Παιδια ενα καλυτερο προγραμμα για να γινει remote control των παντων το κινητο μου(samsung galaxy s4) γιατι το samsung watchon που εχει απο μονο του περα του οτι δεν μπορω να το κανω να εχει παραπανω απο ενα χειρηστηρια χωρις να σκαλωνει θα ηθελα να εχει μεγαλυτερη ποικιλια συσκευων και να ειναι ποιο ευχρηστο.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Παιδια ενα καλυτερο προγραμμα για να γινει remote control των παντων το κινητο μου(samsung galaxy s4) γιατι το samsung watchon που εχει απο μονο του περα του οτι δεν μπορω να το κανω να εχει παραπανω απο ενα χειρηστηρια χωρις να σκαλωνει θα ηθελα να εχει μεγαλυτερη ποικιλια συσκευων και να ειναι ποιο ευχρηστο.

Ευχαριστω πολυ.

Δές τα Smart IR Remote & ASmart Remote IR

Δημοσ.

Φιλε το Smart IR Remote παρολο που ειναι επι πληρωμη και δοκιμασα την φουλ εκδοση του(Εννοειτε χωρις να το πληρωσω) δεν λεει γιατι πρεπει να του εισαγεις και το μοντελο της συσκευης που θελεις να χειρηστης ενω το ASmart Remote IR παρολο που ειναι δωρεαν φαινετε καλυτερο αν και δεν εχει την ποικιλια που θα ηθελα.

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να οριζω 2-3 τηλεφωνα που αμα με παρουν ή μου στειλουν sms τοτε να χτυπησει το κινητο αλλιως να ειναι αθορυβο ?

Πχ στις διακοπες θες να ξεκουραστεις και να σε ενοχλησει καποιος μονο για κατι επειγον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...