Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρώτηξις, έχω φάει τον κόσμο να βρω κάποιο app που να μπορεί να αναζητήσει ελληνικά ISBN. Ειδικά μέσω του barcode scanner από το android θα είναι πανεύκολο. Τόχω δοκιμάσει μεν με κάποιες εφαρμογές αλλά φυσικά βρίσκουν μόνο ξένα ISBN. Μπας και ξέρει κανείς καμιά εφαμοργή που να βρίσκει και ελληνικά βιβλία;

Δημοσ.

Ρώτηξις, έχω φάει τον κόσμο να βρω κάποιο app που να μπορεί να αναζητήσει ελληνικά ISBN. Ειδικά μέσω του barcode scanner από το android θα είναι πανεύκολο. Τόχω δοκιμάσει μεν με κάποιες εφαρμογές αλλά φυσικά βρίσκουν μόνο ξένα ISBN. Μπας και ξέρει κανείς καμιά εφαμοργή που να βρίσκει και ελληνικά βιβλία;

Δημοσ.

Με το goggles έβρισκα και ελληνικα βιβλία.

Δημοσ.

Με το goggles έβρισκα και ελληνικα βιβλία.

Δημοσ.

Εννοείς ότι σου έβρισκε στο google search τον τίτλο κλπ; αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να περάσω όλα μου τα βιβλία σε μια βάση, επομένως χρειάζεται εφαρμογή που να ρουφάει είτε τον τίτλο είτε το isbn του βιβλίου και να βρίσκει από κάποιο online bookstore τα σχετικά στοιχεία του βιβλίου (τίτλος, συγγραφέας, κλπ) και να τα καταχωρεί σε μια βάση.

Δημοσ.

Εννοείς ότι σου έβρισκε στο google search τον τίτλο κλπ; αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να περάσω όλα μου τα βιβλία σε μια βάση, επομένως χρειάζεται εφαρμογή που να ρουφάει είτε τον τίτλο είτε το isbn του βιβλίου και να βρίσκει από κάποιο online bookstore τα σχετικά στοιχεία του βιβλίου (τίτλος, συγγραφέας, κλπ) και να τα καταχωρεί σε μια βάση.

Δημοσ.
Penetrate

Σπάστε κωδικούς από ρούτερ Thomson / Speedtouch και συνδεθείτε :)

http://underdev.org/penetrate

search%3Fq%3Dpname:org.underdev.penetrate

Disclaimer : Είμαι υποστηρικτής του ανοιχτού WiFi και το δικό μου δεν το έχω κλειδώσει ποτέ εδώ και έναν χρόνο... :)

Κι αν ο άλλος χρησιμοποιήσει την σύνδεση σου για παράνομο κατέβασμα; Δεν βρίσκεις ΕΣΥ το μπελά σου;

Δημοσ.
Penetrate

Σπάστε κωδικούς από ρούτερ Thomson / Speedtouch και συνδεθείτε :)

http://underdev.org/penetrate

search%3Fq%3Dpname:org.underdev.penetrate

Disclaimer : Είμαι υποστηρικτής του ανοιχτού WiFi και το δικό μου δεν το έχω κλειδώσει ποτέ εδώ και έναν χρόνο... :)

Κι αν ο άλλος χρησιμοποιήσει την σύνδεση σου για παράνομο κατέβασμα; Δεν βρίσκεις ΕΣΥ το μπελά σου;

Δημοσ.

Ναι.

Το λοιπόν;...

Δημοσ.

Ναι.

Το λοιπόν;...

Δημοσ.

Αν έχουμε αρχίσει να θεωρούμε ότι ο διπλανός μας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι "κακός" παρά "καλός", τότε βαδίζουμε σε άσχημο δρόμο ως κοινωνία.

Δημοσ.

Αν έχουμε αρχίσει να θεωρούμε ότι ο διπλανός μας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι "κακός" παρά "καλός", τότε βαδίζουμε σε άσχημο δρόμο ως κοινωνία.

Δημοσ.

Ακριβώς...

Αλλά φύγαμε πολύ offtopic.

Κανά android application???

Δημοσ.

Ακριβώς...

Αλλά φύγαμε πολύ offtopic.

Κανά android application???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...