funbreaker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μήπως έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα κλειδώματος όπως πχ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free Το σφάλμα που σου βγάζει μοιάζει πολύ με το κρυφό fake lock που έχει. Μπα όχι. Ακόμα δεν το χω λύσει... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από funbreaker
bikey77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Έχω ένα rooted Samsung Galaxy Core στο οποίο μετά από κάποιο update (μάλλον, γιατί δε θυμάμαι να αφαίρεσα εγώ κάτι) δεν υπάρχει πλεόν το default Gallery app. Έτσι, στη θέση αυτού χρησιμοποιώ το QuickPic. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ ούτε μέσω του QuickPic ούτε μέσω των ρυθμίσεων (Settings->Display->Wallpaper->Lockscreen) να ορίσω wallpaper για το lockscreen επιλέγοντας κάποια άλλη εικόνα πέραν των default wallpapers που έρχονται με τη συσκευή. Στο homescreen δεν υπάρχει πρόβλημα, βάζω κανονικά φωτό από τα albums μου, το πρόβλημα αφορά μόνο τη lockscreen. Κάποια ιδέα;
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια σας δουλευει τωρα το viber? Γιατι εμενα και η εφαρμογη στο pc αλλα και στο κινητο δεν συνδεωνται.
DJ_Duker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Χτες πρέπει να είχε πρόβλημα, άκουσα και από άλλους παράπονα. Τώρα εμένα μου είναι οκ.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Έχω ένα rooted Samsung Galaxy Core στο οποίο μετά από κάποιο update (μάλλον, γιατί δε θυμάμαι να αφαίρεσα εγώ κάτι) δεν υπάρχει πλεόν το default Gallery app. Έτσι, στη θέση αυτού χρησιμοποιώ το QuickPic. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ ούτε μέσω του QuickPic ούτε μέσω των ρυθμίσεων (Settings->Display->Wallpaper->Lockscreen) να ορίσω wallpaper για το lockscreen επιλέγοντας κάποια άλλη εικόνα πέραν των default wallpapers που έρχονται με τη συσκευή. Στο homescreen δεν υπάρχει πρόβλημα, βάζω κανονικά φωτό από τα albums μου, το πρόβλημα αφορά μόνο τη lockscreen. Κάποια ιδέα; Βάλε το Go Locker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.goscreenlock
bikey77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Βάλε το Go Locker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.goscreenlock Αυτό δεν καταναλώνει αρκετά resources χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Αν θυμάμαι καλά, δεσμεύει καμιά 50αριά MB Ram, πολλά μου φαίνονται για ένα lock screen.
funbreaker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή του Google Play στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτό: Έκανα reboot του τηλεφώνου, των google διεργασιών, εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, απεγκατάστασή της και επαναφορά της με το Titanium Backup αλλά δεν διορθώνεται με τίποτα. Διορθώνεται μόνο προσωρινά με απεγκατάσταση ενημερώσεων του google play αλλά το πρόβλημα επανέρχεται. Τί μπορεί να φταίει? Δοκίμασα και παλιές εκδόσεις του play μέχρι και σε περίοδο που ήταν market. Το πρόβλημα λύνεται για λίγο αλλά επανέρχεται. Ακόμα και με απλή κατάργηση των ενημερώσεων επανέρχεται γιατί γίνεται ενημέρωση ξανά αυτόματα. Πώς μπορώ να σταματήσω την αυτόματη ενημέρωση του google play? Δοκίμασα freeze του marketupdater.apk αλλά δεν σταμάτησε τις ενημερώσεις του google play.
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εχει κανεις στο μυαλο του weather app το οποιο να εχει " διαδραστικό " widget ; Οταν λεω διαδραστικό εννοώ όταν πχ βρέχει να "ρίχνει σταγόνες " στην οθόνη και κάτι τέτοια
Greek13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δοκίμασα και παλιές εκδόσεις του play μέχρι και σε περίοδο που ήταν market. Το πρόβλημα λύνεται για λίγο αλλά επανέρχεται. Ακόμα και με απλή κατάργηση των ενημερώσεων επανέρχεται γιατί γίνεται ενημέρωση ξανά αυτόματα. Πώς μπορώ να σταματήσω την αυτόματη ενημέρωση του google play? Δοκίμασα freeze του marketupdater.apk αλλά δεν σταμάτησε τις ενημερώσεις του google play. Είχα το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η ROM που έιχα βάλει...
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Είχα το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η ROM που έιχα βάλει... Σε μένα προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Το έλυσες?
_chris_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 αν και πιθανόν θα έχει αναφερθεί... θέλω ένα app για επεξεργασία εικόνας. δε με ενδιαφέρουν τα διάφορα εφφε. θέλω τα βασικά και ουσιαστικά: resize, rotate, crop και απλές ρυθμίσεις για tone, contrast color. τώρα αν έχει και καμια επιλογή για προσθήκη κειμένου καλά θα ήταν
therock Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Θελω καποιο τροπο να δημιουργω toggle profile. ΠΧ να εχω το Mobile, το οποιο σαν διακοπτης θα απενεργοποιει airplane mode, wifi και θα ενεργοποιει mobile data, με ενα μονο κλικ. Και αλλα αντιστοιχα που θελω να φτιαξω.
funbreaker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Θελω καποιο τροπο να δημιουργω toggle profile. ΠΧ να εχω το Mobile, το οποιο σαν διακοπτης θα απενεργοποιει airplane mode, wifi και θα ενεργοποιει mobile data, με ενα μονο κλικ. Και αλλα αντιστοιχα που θελω να φτιαξω. Με 2 apps που ξέρω μπορείς να κάνεις αυτό που θες και πολλά άλλα. 1)Automateit 2)eRobot 1
creativest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δείτε μια ωραία και δωρεάν εφαρμογή για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.bemobile.opapshop
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 αν και πιθανόν θα έχει αναφερθεί... θέλω ένα app για επεξεργασία εικόνας. δε με ενδιαφέρουν τα διάφορα εφφε. θέλω τα βασικά και ουσιαστικά: resize, rotate, crop και απλές ρυθμίσεις για tone, contrast color. τώρα αν έχει και καμια επιλογή για προσθήκη κειμένου καλά θα ήταν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aviary.android.feather
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα