mvaggel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 hello εχετε υπόψιν σας κανα προγραμμα που να ηχογραφει τις κλησεις που γινονται στο κινητο [εισερχομενες, εξερχομενες και τα σχετικα]; thanks https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.callrecorder 1
euxoulhs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδες.. 1ον χρησιμοποιω την εφαρμογη insomnia και δεν μ εχει κουμπια για να ανοιξω νεο thread ή να ποσταρω κατι χωρις πρωτα να κανω παραθεση.. 2ον εχει παρει το ματι μου κατι περι "Vpn" καποιος να μου πει τι ειναι,τι χρησιμευει αν αξιζει.. Υ.Γ ειμαι κρητη στο χωριο κ δεν εχω pc btw
christopher0016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 πατα το αριστερο πληκτρο αφης διπλα απο το home και τα εχει ολα επισης οταν θελεις να κανεις παρεθεση like πατας πατημενο το δαχτυλο σου στο post που θελεις, και σου εμφανιζει της επιλογες.
euxoulhs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 <p>πατα το αριστερο πληκτρο αφης διπλα απο το home και τα εχει ολα </p> <p> επισης οταν θελεις να κανεις παρεθεση like πατας πατημενο το δαχτυλο σου στο post που θελεις, και σου εμφανιζει της επιλογες.</p> ευχαριστω καταρχην για τν απαντηση εε κοιτα διπλα στο home το κουμπι χρησιμευει για να κλεινω τις εφαρμογες (galaxy s5 εχω) :/ και εκτος αυτου οτν κανω συνδεση μου βγαζει οτι προεκυψε προβλημα αλλα παρολο αυτα μια χαρα γραφω...(το τελευταιο το ειχα και στο προηγουμενο κινητο ace 2) συγνωμη για το τρελο offtopic αλλα ουτε νεο thread δν μπορω να κανω...και τελος καποιος να μ πει τι ειναι το vpn αν αξιζει κτλπ..ευχαριστω!
christopher0016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ευχαριστω καταρχην για τν απαντηση εε κοιτα διπλα στο home το κουμπι χρησιμευει για να κλεινω τις εφαρμογες (galaxy s5 εχω) :/ εαν και δεν το ξερω το κινητο ,(νομιζω τα ιδια πληκτρα εχει με το δικο μ) εμενα δεξια απο το home ειναι το πληκτρο "back" , και αριστερα το πληκτρο π σου λεω πατωντας το αριστερο εχει επιλογες ,ανανεωση σελιδας, νεο θεμα , αναζητηση κτλπ .
euxoulhs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ευχαριστω καταρχην για τν απαντηση εε κοιτα διπλα στο home το κουμπι χρησιμευει για να κλεινω τις εφαρμογες (galaxy s5 εχω) :/ εαν και δεν το ξερω το κινητο ,(νομιζω τα ιδια πληκτρα εχει με το δικο μ) εμενα δεξια απο το home ειναι το πληκτρο "back" , και αριστερα το πληκτρο π σου λεω πατωντας το αριστερο εχει επιλογες ,ανανεωση σελιδας, νεο θεμα , αναζητηση κτλπ . lol δεν το ηξερα τωρα τ κρατησα πατημενο που το πες και μου εβγαμε χΔ χιλια ευχαριστω νασαι καλα 1
funbreaker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή του Google Play στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτό: Έκανα reboot του τηλεφώνου, των google διεργασιών, εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, απεγκατάστασή της και επαναφορά της με το Titanium Backup αλλά δεν διορθώνεται με τίποτα. Διορθώνεται μόνο προσωρινά με απεγκατάσταση ενημερώσεων του google play αλλά το πρόβλημα επανέρχεται.Τί μπορεί να φταίει? Πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών και διέγραψε τα δεδομένα απο το Google Play και Υπηρεσίες Google Play. Το έκανα αλλά τα ίδια... ξαναβαλτη Που μπορώ να βρώ το .apk και να είναι σίγουρα και ασφαλές?
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ξέρει κάνεις κανένα πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις που να μπορείς να κατεβάσεις σαν mp3 βίντεο από το YouTube αν να τα περνάει κατευθείαν στο φάκελο για ringtones;
gesamgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή του Google Play στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτό: Που μπορώ να βρώ το .apk και να είναι σίγουρα και ασφαλές? http://www.androidpolice.com/2014/06/01/google-rolling-out-play-store-v4-8-19-with-paypal-support-simplified-app-permissions-bigger-buttons-and-more-apk-download/
kid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Στις ενεργές εφαρμογές μου έχει την τελευταία εβδομάδα ένα που λεει : PopupoiReeceiver και όταν το πατάω λήξη εξαφανίζεται για λιγα δευτερόλεπτα και μετά εμφανίζεται πάλι. Ξέρει κάποιος τι είναι και πως φεύγει;
funbreaker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 http://www.androidpolice.com/2014/06/01/google-rolling-out-play-store-v4-8-19-with-paypal-support-simplified-app-permissions-bigger-buttons-and-more-apk-download/ thanks, Δοκίμασα και με νέα έκδοση αλλά τίποτα. Τί άλλο μπορώ να κάνω?
Random User Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εφαρμογή για live tv από το κινητό υπάρχει; Για το μουντιάλ το θέλω...
k_dinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή του Google Play στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτό: Έκανα reboot του τηλεφώνου, των google διεργασιών, εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, απεγκατάστασή της και επαναφορά της με το Titanium Backup αλλά δεν διορθώνεται με τίποτα. Διορθώνεται μόνο προσωρινά με απεγκατάσταση ενημερώσεων του google play αλλά το πρόβλημα επανέρχεται. Τί μπορεί να φταίει? Το έκανα αλλά τα ίδια... Που μπορώ να βρώ το .apk και να είναι σίγουρα και ασφαλές? Μήπως έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα κλειδώματος όπως πχ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free Το σφάλμα που σου βγάζει μοιάζει πολύ με το κρυφό fake lock που έχει.
Random User Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κάποια εφαρμογή για να έχω εικόνες σε φοντο απο τραγουδια; πχ αν ακουω linkin park να φαινεται το σημα τους απο πισω και οχι αυτη η default βλακεια με τα ακουστικά 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κάποια εφαρμογή για να έχω εικόνες σε φοντο απο τραγουδια; πχ αν ακουω linkin park να φαινεται το σημα τους απο πισω και οχι αυτη η default βλακεια με τα ακουστικά για να σου εμφανισει αυτο που ζητας πρεπει να εχει το κομματι τη φωτογραφια(δεν θυμαμαι πως ακριβως λεγετε cover νομιζω) το poweramp ψαχνει και βρισκει με βαση το ονομα του κομματιου και κατεβαζει μονο του σε οσα βρισκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα