Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω λίγες ερωτήσεις: <br>

1. Υπάρχει App που να μετράει το sar; <br>

2. Το sar μεγαλώνει αν είναι συνδεμένο το κινητό με την πρίζα; <br>

3. Έχει σημασία άπο τι υλικό είναι φτιαγμένη η θήκη; Δηλαδή αν είναι μεταλλική ή πχ από λάστιχο;<br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Καμία γνώμη για τα παραπάνω;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω λίγες ερωτήσεις:

1. Υπάρχει App που να μετράει το sar;  - Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω ένα app να μπορεί να μετρήσει το sar.

2. Το sar μεγαλώνει αν είναι συνδεμένο το κινητό με την πρίζα;  -Όχι.

3. Έχει σημασία άπο τι υλικό είναι φτιαγμένη η θήκη; Δηλαδή αν είναι μεταλλική ή πχ από λάστιχο; -Θεωρητικά, ίσως η μεταλλική θήκη να προκαλεί εξασθένηση του σήματος με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το sar αφού το κινητό "προσπαθεί πιο εντατικά" να πιάσει σήμα. Με πλαστική-λαστιχένια δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Υποθέτω όμως ότι και τις μεταλλικές τις έχουν μελετήσει ώστε να μην έχουν τέτοια θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε δουλεύει μόνο σε αυτά που δείχνει πράσινο τικ δίπλα. Εννοείται δεν δουλεύει αν έχεις αλλάξει κωδικό! Δεν είναι μάντης!

Ορίστε και ένας εύκολος οδηγος εγκατάστασης.

Θα σας πρότεινα την έκδοση 3.4:

https://sites.google.com/site/greekwpafinder34/

Βήμα 1ο:

Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο android τηλέφωνο σας μέσω του 

Βήμα 2ο:

Αφού προχωρήσετε με την εγκατάσταση και το άνοιγμα της εφαρμογής, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, κάνοντας κλικ στο διαφημιστικό banner, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Αυτό είναι αναγκαίο κακό, όμως δεν κοστίζει τίποτα, αντιθέτως βοηθάει τον κατασκευαστή της εφαρμογής. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε ξανά αυτή την διαδικασία, καθώς η εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί και θα είναι πλήρως λειτουργική.

Βήμα 3ο:

Στην κύρια οθόνη, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν την mac address (Εάν την ξέρουν ήδη) από το router που θέλουν να βρουν τον κωδικό του ή αλλιώς για περισσότερη ευκολία, να χρησιμοποιήσουν το μενού scan κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί και αυτό θα ψάξει να βρει μόνο του την αντίστοιχη mac address.

imagesCA11GZPZ.jpg

Δεν ειμαι νεοπας ξερεις.

Τι να το κανω να εχει τους προεπιλεγμενους κωδικους wifi αλλα να ψαχνει και να τους χακαρει.

Αν υπαρχει τετοιο προγραμμα μπορει να μας πει καποιος ποιο ειναι?

Δημοσ.

Δεν ειμαι νεοπας ξερεις.

Τι να το κανω να εχει τους προεπιλεγμενους κωδικους wifi αλλα να ψαχνει και να τους χακαρει.

Αν υπαρχει τετοιο προγραμμα μπορει να μας πει καποιος ποιο ειναι?

δεν υπαρχει φιλε, μη ψαχνεις αδικα, αυτο που θελεις γινετε μονο απο pc και εχει πολυ φασαρια για να το πετυχεις

• Like 1
Δημοσ.
Υπάρχει ένα νέο 2048 παιχνίδι!

Γίνετε ο θηρευτης μεταξύ Θηρευτές!

Αποδείξτε τη δύναμη εγκεφάλου σας με ένα από τα καλύτερα εθιστικα παιχνιδια!

Η επίλυση αυτών των λογική παζλ θα γίνεις ο αληθινος θηρευτης ψάρι!

Πώς να παίξετε το θηρευτης 2048:

- Σύρετε για να μετακινήσετε τα κεραμίδια αριστερά, δεξιά , πάνω ή κάτω

- Όταν τα κεραμίδια με την ίδια ψάρια αγγίζουν συγχωνεύονται σε ένα νέο

- Όταν δημιουργείται η 13η ψάρια αυτά τα παιχνίδια με ψάρια τελειωνουν

θηρευτης 2048 Χαρακτηριστικά:

Διαγωνίστε με τους φίλους σας στο Facebook για τον τίτλο του θηρευτης 2048

θηρευτης 2048 έχει μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ήχων αστεία ψάρια, ενώ παίζει

Παζλ παιχνιδια 2048 είναι δροσερά παιχνίδια, ειδικά αν προσθέσετε λιγο ψαρεμα σε αυτό. Παρτε δωρεάν παιχνίδια 2048!

2h7gggj.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή του Google Play στα καλά καθούμενα μου βγάζει αυτό:

screenshot.jpg

Τί να κάνω?

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή του Google Play μου βγάζει αυτό:

screenshot.jpg

Τί να κάνω?

Πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών και διέγραψε τα δεδομένα απο το Google Play και Υπηρεσίες Google Play.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή τα σύγχρονα κινητά δεν έχουν ράδιο, κάποια καλή εφαρμογή για ραδιόφωνο που να τα παίζει όλα(κυρίως θέλω imagine, sentra, 103 το παοκτσιδικο, το μετρόπολις και το 99.4 που είναι τα παραπολιτικά της θεσσαλονίκης

Δημοσ.

Επειδή τα σύγχρονα κινητά δεν έχουν ράδιο, κάποια καλή εφαρμογή για ραδιόφωνο που να τα παίζει όλα(κυρίως θέλω imagine, sentra, 103 το παοκτσιδικο, το μετρόπολις και το 99.4 που είναι τα παραπολιτικά της θεσσαλονίκης

TuneIn Radio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναβαλτη

Που να βρώ το .apk και να είναι σίγουρα και ασφαλές?

Πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών και διέγραψε τα δεδομένα απο το Google Play και Υπηρεσίες Google Play.

Το έκανα αλλά τα ίδια...

Έκανα reboot του τηλεφώνου, των google διεργασιών, εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, απεγκατάστασή της και επαναφορά της με το Titanium Backup αλλά δεν διορθώνεται με τίποτα.

Τί μπορεί να φταίει?

Επεξ/σία από funbreaker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...