filippossks Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια προχθες μπηκα σε ενα απο αυτα τα site ξερεται, βασικα με το που μπηκα μου πεταξε ενα παραθηρακη που ελεγε lg υπαρχει ιος και κατι τετοια δεν μπρολαβα να τα διαβασω ολα, σκαλωσα πατισα με τη μια homescreen εκλεισα το chrome εκανα εκαθαρηνση ιστορικου και το αφησα ετσι. Πρεπει να φοβαμαι για κατι? Εχετε να μου προτεινεται κανενα antivirus για να βαλω στο κινητο? Η δεν παιζει τιποτα ολα θα ειναι μια χαρα. Το nexus 5 εχω αμα σας διευκολινει σε κατι.
carrypizza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 τσοντες εβλεπες? μονο σε αυτα βγαζει τετοια ... και οχι δεν πρεπει να φοβασαι για κατι μαπες ειναι 2
Street-Fighter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια προχθες μπηκα σε ενα απο αυτα τα site ξερεται, βασικα με το που μπηκα μου πεταξε ενα παραθηρακη που ελεγε lg υπαρχει ιος και κατι τετοια δεν μπρολαβα να τα διαβασω ολα, σκαλωσα πατισα με τη μια homescreen εκλεισα το chrome εκανα εκαθαρηνση ιστορικου και το αφησα ετσι. Πρεπει να φοβαμαι για κατι? Εχετε να μου προτεινεται κανενα antivirus για να βαλω στο κινητο? Η δεν παιζει τιποτα ολα θα ειναι μια χαρα. Το nexus 5 εχω αμα σας διευκολινει σε κατι. Δεν υπαρχει ιος στο android και iphone να αγορασεις το ιδιο θα σου βγαλει για διαφημιση.Κοψε τις τσοντες 1
euxoulhs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια προχθες μπηκα σε ενα απο αυτα τα site ξερεται, βασικα με το που μπηκα μου πεταξε ενα παραθηρακη που ελεγε lg υπαρχει ιος και κατι τετοια δεν μπρολαβα να τα διαβασω ολα, σκαλωσα πατισα με τη μια homescreen εκλεισα το chrome εκανα εκαθαρηνση ιστορικου και το αφησα ετσι. Πρεπει να φοβαμαι για κατι? Εχετε να μου προτεινεται κανενα antivirus για να βαλω στο κινητο? Η δεν παιζει τιποτα ολα θα ειναι μια χαρα. Το nexus 5 εχω αμα σας διευκολινει σε κατι. καμια σχεση περι τσοντας που λενε οι απο κατω, απλα ειναι διαφημησεις και θα σου πεταγονται διαφορα τετοια.. δεν πρεπει να φοβασαι,το κινητο δεν ειναι υπολογιστης για να βαλεις antivirus,αυτα που σου πεταγονται απλα ειναι διαφημισεις,πατας τα ''χ'' ή τα ''no thanks'' και τελειωνει η καθε διαφημηση.. its so easy
iek19 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 γεια σας μπορω να απενεργοποιησω/να καταργησω απο το κινητο(android) το Google+ και το picasa(δεν θυμαμαι αν λετε ετσι ή καπως αλλιως)? υπαρχει καποια επιπτωση στις αλλες εφαρμογες? (εκτος απο οτι λογικα δεν θα μπορω να κατεβασω αλλες)
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 γεια σας μπορω να απενεργοποιησω/να καταργησω απο το κινητο(android) το Google+ και το picasa(δεν θυμαμαι αν λετε ετσι ή καπως αλλιως)? υπαρχει καποια επιπτωση στις αλλες εφαρμογες? (εκτος απο οτι λογικα δεν θα μπορω να κατεβασω αλλες) Μπορεις να τις αντικαταστησεις αφοβα αλλα προϋποθέτει να εχεις ρουτ.
Federacion Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Έχω λίγες ερωτήσεις: 1. Υπάρχει App που να μετράει το sar; 2. Το sar μεγαλώνει αν είναι συνδεμένο το κινητό με την πρίζα; 3. Έχει σημασία άπο τι υλικό είναι φτιαγμένη η θήκη; Δηλαδή αν είναι μεταλλική ή πχ από λάστιχο; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να χακαρει πραγματικα και οχι σαν πλακα wifi passwords?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να χακαρει πραγματικα και οχι σαν πλακα wifi passwords? Για όλα τα wifi δεν νομιζω. Υπαρχει καποιο που δεν θυμαμαι για router Thomson αν δεν εχουν αλλαξει το εργοστασιακο pasword Για κοιτα όμως εδώ https://play.google.com/store/search?q=greek%20wifi%20finder&hl=el
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι φιλε μου δεν εννοω τα προγραμματα που απλα εχουν καταχωρημένους τους εργοστασιακούς κωδικούς wifi του καθε ρουτερ αλλα προγραμμα που να ψαχνει και να σου λεει τον wifi κωδικο μετα απο λιγο χρονο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από JUST-GAMER
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οχι φιλε μου δεν εννοω τα προγραμματα που απλα εχουν καταχωρυμενους τους εργοστασιακους κωδικους wifi του καθε ρουτερ αλλα προγραμμα που να ψαχνει και να σου λεει τον wifi κωδικο μετα απο λιγο χρονο. Κοιτα το πρωτο το ελληνικο από τα παραπανω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Fisherman.Greekwpa&hl=el
Federacion Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ακριβώς αυτό. Δουλεύει τέλεια. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αμ δε. Δεν δουλευει. Το δοκιμασα στο δικο μου router linksys που ειναι αρχαιο και εχω αλλαξει τον default κωδικο του wifi και ΔΕΝ δουλεψε καν.
Federacion Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Φίλε δουλεύει μόνο σε αυτά που δείχνει πράσινο τικ δίπλα. Εννοείται δεν δουλεύει αν έχεις αλλάξει κωδικό! Δεν είναι μάντης! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ορίστε και ένας εύκολος οδηγος εγκατάστασης. Θα σας πρότεινα την έκδοση 3.4: https://sites.google.com/site/greekwpafinder34/ Βήμα 1ο:Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο android τηλέφωνο σας μέσω του Βήμα 2ο:Αφού προχωρήσετε με την εγκατάσταση και το άνοιγμα της εφαρμογής, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, κάνοντας κλικ στο διαφημιστικό banner, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Αυτό είναι αναγκαίο κακό, όμως δεν κοστίζει τίποτα, αντιθέτως βοηθάει τον κατασκευαστή της εφαρμογής. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε ξανά αυτή την διαδικασία, καθώς η εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί και θα είναι πλήρως λειτουργική. Βήμα 3ο: Στην κύρια οθόνη, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν την mac address (Εάν την ξέρουν ήδη) από το router που θέλουν να βρουν τον κωδικό του ή αλλιώς για περισσότερη ευκολία, να χρησιμοποιήσουν το μενού scan κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί και αυτό θα ψάξει να βρει μόνο του την αντίστοιχη mac address.
christopher0016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Instant Heart Rate μια παραα πολυ καλη εφαρμογη που ανακαλυψα τυχαια , μετραει τους παλμους της καρδιας βαζεις το δαχτυλο σου στην camera και αρχιζει να μετραει , δεν περιμενα να ειναι τοσο αξιοπιστη μετρησα και με το ψηφιακο πιεσομετρο και η διαφορα ηταν 2 μοναδες! Υ.Γ σε ορθια σταση δειχνει λαθος , καθιστος-η δειχνει οκ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από christopher0016 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα