Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεψου το σαν να εισαι απλος χρηστης στα windows και να εισαι admin.

Ε το ρουτ στην ουσια ειναι σαν να εισαι admin στο κινητο και μπορεις να πειραξεις τα παντα μα τα παντα στο κινητο χωρις περιορισμους.

Οποιοδηποτε android κινητο οταν αγοραζεις το κινητο το χρησιμοποιείς σαν απλος χρηστης.

Δημοσ.

Επειδη μαλλον δεν το χω με το ψαξιμο εφαρμογων για το κινητο και εχω βαρεθει να κατεβαζω ιους, κλπ, θα ρωτησω εδω μηπως ξερει κανεις.

Θελω μια εφαρμογη-χρονομετρο, που να μπορω να τη βαλω να χτυπαει ανα 20" και 10" εναλλαξ. Δηλαδη να χτυπαει στα 20", μετα στα 30", μετα στα 50", στα 60", στα 80", στα 90", στα 110", στα 120", κλπ.

Η εστω αν δε γινεται να δωσεις την εντολη να χτυπαει εναλλαξ ανα 20" και 10", αν υπαρχει κανενα που να μπορεις να του βαλεις απ'την αρχη σε ποιους χρονους θελεις να χτυπησει εναν-εναν, να το κανω manually.

(εχω ενα Samsung Galaxy Fit S5670)

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη μαλλον δεν το χω με το ψαξιμο εφαρμογων για το κινητο και εχω βαρεθει να κατεβαζω ιους, κλπ, θα ρωτησω εδω μηπως ξερει κανεις.

Θελω μια εφαρμογη-χρονομετρο, που να μπορω να τη βαλω να χτυπαει ανα 20" και 10" εναλλαξ. Δηλαδη να χτυπαει στα 20", μετα στα 30", μετα στα 50", στα 60", στα 80", στα 90", στα 110", στα 120", κλπ.

Η εστω αν δε γινεται να δωσεις την εντολη να χτυπαει εναλλαξ ανα 20" και 10", αν υπαρχει κανενα που να μπορεις να του βαλεις απ'την αρχη σε ποιους χρονους θελεις να χτυπησει εναν-εναν, να το κανω manually.

(εχω ενα Samsung Galaxy Fit S5670)

δες αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tabata.tabatatimer_lite

• Like 2
Δημοσ.

Χρειάζομαι το πιο γρήγορο και ελαφρύ contacts app που υπάρχει.

Έχω κάπου 6 χιλιάδες επαφές συγχρονισμένες στο gmail και θέλω κάτι που να δώσει περισσότερη σπιρτάδα.

Είμαι σε stock 4.1.2.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω κάπου 6 χιλιάδες επαφές συγχρονισμένες στο gmail και θέλω κάτι που να δώσει περισσότερη σπιρτάδα.

Είμαι σε stock 4.1.2.

εγω χρησιμοποιω το ex dialer. δοκιμασε το

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι σε stock 4.1.2.

εγω χρησιμοποιω το ex dialer. δοκιμασε το
Auto εχω κ ψάχνω να το αντικαταστήσω!Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Είμαι σε stock 4.1.2.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush

αν δεν σου  ειναι γρηγορο αυτο δεν ειναι κανενα

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται πολύ γρήγορο, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

Να το περάσω στην sd κάρτα ή θα χάσω σε ταχύτητα;

Δημοσ.

καμια ελληνικη εφαρμογη που να δειχνει ποτε ειναι ο καθε αγωνας ολου του μουντιαλ αλλα και τις βαθμολογιες,υπαρχει;

μεχρι στιγμης εχω βρει ξενες εφαρμογες..

@christopher0016

αν δεν κανω λαθος πρεπει να βαλεις custom kernel που να δινεται αυτη η δυνατοτητα..

ΑΛΛΑ να ξερεις..

Οverclocking cpu=μικροτερη διαρκεια μπαταριας+μεγαλητερες τιμες στις θερμοκρασιες ;)

Δημοσ.

Είμαι σε stock 4.1.2.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush

αν δεν σου  ειναι γρηγορο αυτο δεν ειναι κανενα

Άψογο! Πολλά ευχαριστώ.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Moderators
Δημοσ.

o/c  γινεται να κανω στο κιν μου?  εχω ενα samsung galaxy s duos  4.0.4    rooted

Ανοιξε νεο θεμα παρακαλω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...