Ntenteras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τι διαφορά έχουν τα Opera classic, Opera browser for Android και opera mini;
thomasG4 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τι διαφορά έχουν τα Opera classic, Opera browser for Android και opera mini; Ο opera classic είναι για συσκευές πιο παλιές που έχουν έκδοση Android απο Gingerbread και κάτω. Ο opera browser είναι η πλήρης έκδοση του opera που έχει όλα τα features και ο mini έχει χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων όταν χρησιμοποιείς το 3G. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κανά καλο GPS navigator έχουμε να προτείνουμε; Thanks
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Sygic και Navigon ειναι τα πιο δημοφιλη. Προσωπικα χρησιμοποιω το πρωτο. Εχω συναντησει τελευταια μια ταση και προς το google maps αλλα δεν εχω αποψη. Θα δεις να αναφερεται και το iGo. Καλο δε λεω, αλλα μεχρι να το στησεις θα εχεις βαρεθει να μετακινηθεις. 3
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κανά καλο GPS navigator έχουμε να προτείνουμε; Thanks Προσπαθω να σου στειλω προσωπικο μυνημα και δεν με αφηνει το συστημα γιατι? Sygic ειναι για οχι τοσο δυνατα κινητα καθοτι ειναι ποιο ελαφρυ αλλα συνηθως δεν δινει και τις καλητερες οδηγιες ενω το navigon απο την αλλη μπορει να ειναι λιγο βαρυτερο σαν προγραμμα αλλα τρομερα ποιο αξιοπιστο απο το sygic. Στο λεω γιατι τα δουλευω και τα δυο παραλληλα. 2
therock Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Περα απο την gmail εφαρμογη, ενα ομορφο mail client για android ρε παιδια σαν τα sparrow και mailbox του iOS εχουμε? Εχετε τσεκαρει καποιο απο αυτα? http://www.engadget.com/2013/03/30/ae-android-email-app/ Επισης ξερουμε αν βαζοντας τον κωδικο μας σε τετοιες εφαρμογες, μηπως εχουν τροπο να τον παιρνουν οι server της εφαρμογης και να κανουν διαφορα? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ροκ εγω εχω το cloudmagic! το μονο μεχρι τωρα που μου εδινε Push notifications σε hotmail + gmail ταυτοχρονα! 1
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δοκιμαστε τον PixelPhone – Dialer & Contactshttps://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefreeΕιναι ο πιο γρηγορος dialer και με πολλες επιλογεςΦαινεται και καθαρα σε ποια SIM εχει ερθει κληση στα dual Sim 1
CastorTroy Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δυο ερωτήσεις: Applications μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει μόνο μέσω Google store ή υπάρχουν κι άλλες πηγές; Επίσης σε κάποιες εφαρμογές μου βγάζει μήνυμα "not available in your country" κι έτσι δεν μπορώ να τις κατεβάσω. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψει κάποιος αυτό;
christopher0016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπαρχουν και αλλες πηγες αλλα θελει λιγο προσοχη . Οσο για το μη διαθεσιμη στην χωρα σας δεν εχω ιδεα πρωτη φορα το ακουω
alexzzz Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπήρχαν κάποια στιγμή κάποια apps για να βλέπεις τα market των άλλων χωρών αλλά εγώ πλέον όταν χρειάζομαι κάτι ψάχνω το apk απευθείας
CastorTroy Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 αλλά εγώ πλέον όταν χρειάζομαι κάτι ψάχνω το apk απευθείας Το οποίο σημαίνει... ; ☺
panos2171 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Kαμιά καλή εφαρμογή για αποθήκευση κωδικών από κάρτες, email, fora κλπ έχουμε?
funbreaker Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Kαμιά καλή εφαρμογή για αποθήκευση κωδικών από κάρτες, email, fora κλπ έχουμε? το pocket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα