Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι διαφορά έχουν τα Opera classic, Opera browser for Android και opera mini;

Ο opera classic είναι για συσκευές πιο παλιές που έχουν έκδοση Android απο Gingerbread και κάτω. Ο opera browser είναι η πλήρης έκδοση του opera που έχει όλα τα features και ο mini έχει χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων όταν χρησιμοποιείς το 3G.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Sygic και Navigon ειναι τα πιο δημοφιλη. Προσωπικα χρησιμοποιω το πρωτο. Εχω συναντησει τελευταια μια ταση και προς το google maps αλλα δεν εχω αποψη. Θα δεις να αναφερεται και το iGo. Καλο δε λεω, αλλα μεχρι να το στησεις θα εχεις βαρεθει να μετακινηθεις.

• Like 3
Δημοσ.

Κανά καλο GPS navigator έχουμε να προτείνουμε;

Thanks

Προσπαθω να σου στειλω προσωπικο μυνημα και δεν με αφηνει το συστημα γιατι?

Sygic ειναι για οχι τοσο δυνατα κινητα καθοτι ειναι ποιο ελαφρυ αλλα συνηθως δεν δινει και τις καλητερες οδηγιες ενω το navigon απο την αλλη μπορει να ειναι λιγο βαρυτερο σαν προγραμμα αλλα τρομερα ποιο αξιοπιστο απο το sygic.

Στο λεω γιατι τα δουλευω και τα δυο παραλληλα.

• Like 2
Δημοσ.

Περα απο την gmail εφαρμογη, ενα ομορφο mail client για android ρε παιδια σαν τα sparrow και mailbox του iOS εχουμε?

Εχετε τσεκαρει καποιο απο αυτα?

http://www.engadget.com/2013/03/30/ae-android-email-app/

Επισης ξερουμε αν βαζοντας τον κωδικο μας σε τετοιες εφαρμογες, μηπως εχουν τροπο να τον παιρνουν οι server της εφαρμογης και να κανουν διαφορα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ροκ εγω εχω το cloudmagic! το μονο μεχρι τωρα που μου εδινε Push notifications σε hotmail + gmail ταυτοχρονα!

• Like 1
Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις:

Applications μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει μόνο μέσω Google store ή υπάρχουν κι άλλες πηγές;

Επίσης σε κάποιες εφαρμογές μου βγάζει μήνυμα "not available in your country" κι έτσι δεν μπορώ να τις κατεβάσω. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψει κάποιος αυτό;

Δημοσ.

Υπήρχαν κάποια στιγμή κάποια apps για να βλέπεις τα market των άλλων χωρών αλλά εγώ πλέον όταν χρειάζομαι κάτι ψάχνω το apk απευθείας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...