Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν στελνεις απο το pc εντολη στο cerberus για εναρξη παρακολουθησης χρεωνεσαι το μηνυμα?θεωρειται sms?

οχι δεν χρεωνεσαι

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πασες? Αs in? :lol:

Δεν θελεις προγραμμα per se παντως, θελεις πληκτρολογιο. Πολλα εχουν, το swype (που χρησιμοποιω εγω) ειναι ενα απο αυτα. 

το διορθωσα.

on that note

δεν πεφτει hatin για το swype?

thanks

Δημοσ.

Πηγαινε στο μενου

Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> διαχειριστής εφαρμογών

Και σε καθε εφαρμογη εχει την επιλογη "μετακ. στην καρτα sd" απλα διαλεγεις αυτο και καθαρισες.

thanks αλλα δεν υπαρχει η επιλογη  μετακινηση     

αλλος τροπος υπαρχει?

• Moderators
Δημοσ.

το διορθωσα.

on that note

δεν πεφτει hatin για το swype?

thanks

Εχω ακουσει διαφορα, αλλα προσωπικα δεν εχω θεμα να σου πω την αληθεια. Πρεπει να εχει trial, κανε ενα τσεκ. Αλλο δημοφιλες ειναι το Swift Key αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει κορεκτορα.

• Like 1
Δημοσ.

οποιος θελει το δοκιμαζει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

κανει το κινητο οταν χανεις καποια κληση,μυνημα κτλπ να αναβει διαφορετικο χρωμα το led μπροστα στο τηλ

ακομα εχει να προσθεσεις εφαρμογες τις οποιες οταν ερχονται ειδοποιησεις να αναβει το led..

εγω εμεινα ευχαριστημενος

• Like 1
Δημοσ.

απλά κάντε αναφορά σε mod την επόμενη φορά.... για το παραπάνω έκανα εγώ πριν λίγο

Οκ ευχαριστώ πολύ το βρήκα :-) μεσω του gmail και του προγράμματος που έδωσε ο angmar.

εντάξει αυτό που λες είναι το στανταρ android device manager και είναι αποτελεσματικό μόνο αν ο άλλος έχει ενεργοποιήσει το google location reporting στο τηλέφωνό του.... για πραγματική διαχείριση του κλεμμένου/ χαμένου τηλεφώνου το cerberus που αναφέρθηκε πιό πάνω είναι από τα καλύτερα (δυστυχώς όχι free).

• Moderators
Δημοσ.

απλά κάντε αναφορά σε mod την επόμενη φορά.... για το παραπάνω έκανα εγώ πριν λίγο

εντάξει αυτό που λες είναι το στανταρ android device manager και είναι αποτελεσματικό μόνο αν ο άλλος έχει ενεργοποιήσει το google location reporting στο τηλέφωνό του.... για πραγματική διαχείριση του κλεμμένου/ χαμένου τηλεφώνου το cerberus που αναφέρθηκε πιό πάνω είναι από τα καλύτερα (δυστυχώς όχι free).

για αυτα που κανει το προγραμμα τα 3 € (για παντα) και εως 5 συσκευες δεν ειναι τιποτα! μην τα θελουμε και ολα δικα μας!

καπως πρεπει να βγαλει και η εταιρεια που το εβγαλε κερδος!δεν το εβγαλε για την ψυχη της μανα της

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ποιο antivirus μου προτείνεται να κατεβάσω στο κινητό; ποιο είναι καλύτερο

Κανενα. Πραγματικα δεν υπαρχει λογος να φορτωσεις τη συσκευη σου. 

• Like 5
Δημοσ.

γιατί δεν υπάρχει; κατεβάζω πολλά αρχεία και σερφάρω στο internet συνέχεια μέσω κινητού. ποιο μου προτείνεται;

• Moderators
Δημοσ.

γιαννη ενας ιος που ειναι για WINDOWS και να τον κατεβασεις στο ανδροιδ δεν θα σου κανει απολύτως τιποτα!!

τα αντιβαιρους στα κινητα ειναι οι πιο αχρηστες εφαρμογες που εχουν κυκλοφορησει.  εγω θα σου πω κανενα!

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τα παιδιά ότι δεν χρειάζεται κανένα anti-virus στο android. Εκτος μόνο άμα κατεβάζεις apk αρχεία απο μη έμπιστα site και τα εγκαθιστάς. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να εγκαταστήσεις anti-virus στο android.

• Like 1
Δημοσ.

ναι έχετε δίκιο σε αυτό όλοι σας. ευχαριστώ πολύ. επίσης θέλω να βρω εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω όποτε θέλω χάρτες από την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσω gps και internet. δηλαδή να βλέπω χάρτες χωρίς να ενεργοποιώ κάτι όπως gps! όχι navigator. έχω δοκιμάσει το sygic και από το google play και cracked εκτός του google play αλλά πρέπει να ενεργοποιώ το gps!

Δημοσ.

Πας στο Google maps, ζουμάρεις στην περιοχή που θέλεις και γράφεις στην αναζήτηση OK maps. Θα σου βγάλει επιλογή να αποθηκεύσεις τον χάρτη.

Δες και το osmand που μου αρέσει εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...