padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ναι απο το gps χωρις να χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα το 3g η το wifi. Και να μπορω απο υπολογιστή ανα πάσα στιγμή να δω που βρίσκεται.
funbreaker Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ναι απο το gps χωρις να χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα το 3g η το wifi. Και να μπορω απο υπολογιστή ανα πάσα στιγμή να δω που βρίσκεται. Πάντως δεν θα έχεις πολύ καλή ακρίβεια με σκέτο GPS. Επίσης αν δεν έχει ανοιχτό wifi ή 3G το κινητό πως θα στείλει τα δεδομένα του στίγματός του στο internet για να τα δεις εσύ απ την σελίδα?
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ωραία έστω με ανοιχτό 3g και gps υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στο iphone του αδερφού μου μέσω του cloud μπορείς απο το pc να εντοπίσεις το κινητό κάτι τέτοιο ζητάω . Απλά αν ήταν με κλειστό το 3g ακόμα καλύτερα όπως πχ λειτουργούν μερικά gps χωρίς 3g (sygic)
angmar Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υπάρχει, αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm(μεταξύ άλλων)
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ωραία έστω με ανοιχτό 3g και gps υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στο iphone του αδερφού μου μέσω του cloud μπορείς απο το pc να εντοπίσεις το κινητό κάτι τέτοιο ζητάω . Απλά αν ήταν με κλειστό το 3g ακόμα καλύτερα όπως πχ λειτουργούν μερικά gps χωρίς 3g (sygic) εχω το Cerberus ! νομιζω το καλυτερο στο ειδος του! και ακομη και αν εχεις κλειστο 3g/wifi μπορεις να στειλεις sms για να το ενεργοποιησεις 1
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μπορώ να δω και απο υπολογιστή που βρίσκεται σε κάποιο απο αυτά τα 2;
kostass__ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μπορώ να δω και απο υπολογιστή που βρίσκεται σε κάποιο απο αυτά τα 2; ενεργοποιεις το wifi οπως ειπε ο φιλος με sms και μετα μπαινεις εδω και του αλλαζεις τα φωτα βλεπεις που ειναι τραβας φωτογραφιες ανοιγεις συνεγερμο κτλ. οποτε ναι μεσω υπολογιστη μπορεις...
funbreaker Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υποθέτω όμως πως το cerberus παίρνει δεδομένα στίγματος και από το gps και από το δίκτυο για αύξηση της ακρίβειας. Δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος που ρώτησε θέλει δεδομένα θέσης προερχόμενα μόνο από GPS. Αν το ζήτησε αυτό επειδή τα δίκτυα παίζει να είναι κλειστά όταν το χάσει, το πρόβλημα απαντήθηκε ήδη: ενεργοποιούνται με κάποιο sms.
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Οκ ευχαριστώ πολύ το βρήκα μεσω του gmail και του προγράμματος που έδωσε ο angmar.
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 επειδη εχει γεμισει η μνημη του κινητου μ ξερει κανεις πως μπορω να περασω της εφαρμογες που εχω στην sdcard και να λειτουργουν απο εκει? το κινητο μου ειναι ενα samsung galaxy s duos και ειναι rooted
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πηγαινε στο μενου Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> διαχειριστής εφαρμογών Και σε καθε εφαρμογη εχει την επιλογη "μετακ. στην καρτα sd" απλα διαλεγεις αυτο και καθαρισες.
a400 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Υπάρχει εφαρμογή για σεισμό με ενημέρωση το πολυ σε 10 λεπτά με ήχο μετά το σεισμό; Όσες εχω δοκιμάσει μετά απο μιάμιση ώρα κάνουν ήχο
gesamgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Υπάρχει εφαρμογή για σεισμό με ενημέρωση το πολυ σε 10 λεπτά με ήχο μετά το σεισμό; Όσες εχω δοκιμάσει μετά απο μιάμιση ώρα κάνουν ήχο πριν 10 λεπτα απο το σεισμο εχει τιποτα? 2
a400 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 10 λεπτά μετά λέω χαχα αν ήταν για πριν θα ήταν το τέλειο !!!
BELL Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 οταν στελνεις απο το pc εντολη στο cerberus για εναρξη παρακολουθησης χρεωνεσαι το μηνυμα?θεωρειται sms?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα