Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι απο το gps χωρις να χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα το 3g η το wifi. Και να μπορω απο υπολογιστή ανα πάσα στιγμή να δω που βρίσκεται.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι απο το gps χωρις να χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένα το 3g η το wifi. Και να μπορω απο υπολογιστή ανα πάσα στιγμή να δω που βρίσκεται.

Πάντως δεν θα έχεις πολύ καλή ακρίβεια με σκέτο GPS.

Επίσης αν δεν έχει ανοιχτό wifi ή 3G το κινητό πως θα στείλει τα δεδομένα του στίγματός του στο internet για να τα δεις εσύ απ την σελίδα?

Δημοσ.

Ωραία έστω με ανοιχτό 3g και gps υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στο iphone του αδερφού μου μέσω του cloud μπορείς απο το pc να εντοπίσεις το κινητό κάτι τέτοιο ζητάω :-) . Απλά αν ήταν με κλειστό το 3g ακόμα καλύτερα όπως πχ λειτουργούν μερικά gps χωρίς 3g (sygic)

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία έστω με ανοιχτό 3g και gps υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στο iphone του αδερφού μου μέσω του cloud μπορείς απο το pc να εντοπίσεις το κινητό κάτι τέτοιο ζητάω :-) . Απλά αν ήταν με κλειστό το 3g ακόμα καλύτερα όπως πχ λειτουργούν μερικά gps χωρίς 3g (sygic)

εχω το Cerberus ! νομιζω το καλυτερο στο ειδος του! και ακομη και αν εχεις κλειστο 3g/wifi μπορεις να στειλεις sms για να το ενεργοποιησεις

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να δω και απο υπολογιστή που βρίσκεται σε κάποιο απο αυτά τα 2;

ενεργοποιεις το wifi οπως ειπε ο φιλος με sms και μετα μπαινεις εδω και του αλλαζεις τα φωτα :-D

βλεπεις που ειναι τραβας φωτογραφιες ανοιγεις συνεγερμο κτλ.

οποτε ναι μεσω υπολογιστη μπορεις...

Δημοσ.

Υποθέτω όμως πως το cerberus παίρνει δεδομένα στίγματος και από το gps και από το δίκτυο για αύξηση της ακρίβειας.

Δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος που ρώτησε θέλει δεδομένα θέσης προερχόμενα μόνο από GPS.

Αν το ζήτησε αυτό επειδή τα δίκτυα παίζει να είναι κλειστά όταν το χάσει, το πρόβλημα απαντήθηκε ήδη: ενεργοποιούνται με κάποιο sms.

Δημοσ.

επειδη εχει γεμισει η μνημη του κινητου μ   ξερει κανεις  πως μπορω να περασω της εφαρμογες που εχω στην sdcard και να λειτουργουν απο εκει?

το κινητο μου ειναι ενα samsung galaxy s duos  και ειναι rooted

Δημοσ.

Πηγαινε στο μενου

Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> διαχειριστής εφαρμογών

Και σε καθε εφαρμογη εχει την επιλογη "μετακ. στην καρτα sd" απλα διαλεγεις αυτο και καθαρισες.

Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή για σεισμό με ενημέρωση το πολυ σε 10 λεπτά με ήχο μετά το σεισμό; Όσες εχω δοκιμάσει μετά απο μιάμιση ώρα κάνουν ήχο

Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή για σεισμό με ενημέρωση το πολυ σε 10 λεπτά με ήχο μετά το σεισμό; Όσες εχω δοκιμάσει μετά απο μιάμιση ώρα κάνουν ήχο

πριν 10 λεπτα απο το σεισμο εχει τιποτα?  :confused:

• Like 2
Δημοσ.

οταν στελνεις απο το pc εντολη στο cerberus για εναρξη παρακολουθησης χρεωνεσαι το μηνυμα?θεωρειται sms?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...