Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να υποστηρίζει λογαριασμούς skype για να γλιτώσουμε απ την απάλευτη εφαρμογή του skype?

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήπως υπάρχει εφαρμογή η οποία να στέλνει μηνύματα σε άλλο κινητό. το οποίο να μην έχει android και φυσικά εγκατεστημένη την εφαρμογή; παλιά είχα το 24 sms international αλλά έχει χαλάσει πολύ.δωρεάν εάν υπάρχει free sms που λέμε   :-D

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να υποστηρίζει λογαριασμούς skype για να γλιτώσουμε απ την απάλευτη εφαρμογή του skype?

Χρησιμοποιώ αυτό εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είναι τέλειο, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχει free έκδοση για να δοκιμάσεις (δουλεύει κανονικά, αλλά έχει ads), υποστηρίζει και skype & microsoft accounts. Επίσης η pro έκδοση βγαίνει συχνά πυκνά σε προσφορά. Βιντεοκλήσεις όμως γιοκ.

Δημοσ.

Για backup sms υπαρχουν σιγουρα πολλες εφαρμογες

Ποιες αποθηκευουν όμως σε εξωτερικη μνημη και γινεται επαναφορά τους μετα από εργοστασιακη επαναφορά κινητου ?

Αν δεν υπαρχει εξωτερικη μνημη υπαρχει τροπος ?

Ευχαριστω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore

αποθηκευει οπου θες, και στο google drive.

• Like 2
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ αυτό εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είναι τέλειο, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχει free έκδοση για να δοκιμάσεις (δουλεύει κανονικά, αλλά έχει ads), υποστηρίζει και skype & microsoft accounts. Επίσης η pro έκδοση βγαίνει συχνά πυκνά σε προσφορά. Βιντεοκλήσεις όμως γιοκ.

καλό καλό, αλλά αν βρίσκαμε με βιντεοκλήσεις θα με ενδιέφερε κ μένα να παρατούσα το σκαιπ.

Δημοσ.

Υπάρχει και για pc με δυνατότητα συγχρονισμού του ιστορικού μεταξύ των διάφορων συσκευών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην ανοιγω νεο thread..

ειναι ευκολος να ανοιξει καποιος ενα thread με οδηγο που να λεει πως γινεται να συνδεουμε το κινητο με την smart tv? XΩΡΙΣ καλωδια κτλπ..μεσω wifi/screen minoring καπως ετσι :P

μεταφερωντας ομως την εικονα του κινητου απευθειας στην tv..

γιατι ηθελα κατι χθες να δειξω και δεν μπορουσα να μεταφερω..εμπαινα απλα στα αρχεια του κινητου και ταδειχνε ολα χυμα

και δεν το θελω αυτο

edit:

η τηλεοραση ειναι μια lg http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html

και το κινητο ειναι το samsung s5

Edit:τελικα δεν το υποστιριζει η τηλεοραση μου..

Επεξ/σία από euxoulhs
  • Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω μια εφαρμογη μουσικης οπου να μπορω  να ακουω μουσικη αλλα και να μπορω να κατευαζω με αυτο τραγουδια απο το youtube.Υπαρχει κατι τετοιο η μου προτεινεται αλλη μεθοδο?

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω το osmino wifi, και όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε free wifi όπως αυτή εδώ [link=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiwire.android.finder][/link] τι ακριβώς κάνουν; δεν έχω καταλάβει! έχω root το τηλέφωνο μου. 

Δημοσ.

Με την κανονικη εφαρμογη της φωτογραφικης μηχανης του κινητου την νυχτα βγαινω σαν δαιμονας με κοκκινα ματια...

Υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια αλλη εφαρμογη

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το κινητό, κάπου στις ρυθμίσεις του φλας έχει για επιλογή κόκκινα μάτια.

Μπορείς πάντως και με πρόγραμμα επεξεργασίας να κάνεις διορθώσεις αφού βγαλεις τη φωτο

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει προγραμμα εντοπισμου του κινητου απο τον υπολογιστη μεσω μονο της τοποθεσίας και οχι του wifi η των δεδομένων; Οπως του iphone μεσω του icloud μπορεις να δείς που βρίσκεται το κινητό.

Ειμαι σε lg g2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδες, υπάρχει κανά προγραμμα σαν το autocorrect του ipad για το android?

Thanks

Επεξ/σία από viper2005
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε πάσες υπάρχει κανά προγραμμα σαν το autocorrect του ipad για το android?

Thanks

Πασες? Αs in? :lol:

Δεν θελεις προγραμμα per se παντως, θελεις πληκτρολογιο. Πολλα εχουν, το swype (που χρησιμοποιω εγω) ειναι ενα απο αυτα. 

Δημοσ.

Υπαρχει προγραμμα εντοπισμου του κινητου απο τον υπολογιστη μεσω μονο της τοποθεσίας και οχι του wifi η των δεδομένων; Οπως του iphone μεσω του icloud μπορεις να δείς που βρίσκεται το κινητό.

Ειμαι σε lg g2.

Ως "μονο της τοποθεσίας" εννοείς τα δεδομένα τοποθεσίας από το GPS και όχι από το wifi ή το 3G?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...