christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 σωστα το λες ετσι λεγεται. ..απλα ρωτησα μην ειναι ιδιο με το greenify.. το εγκατεστησα εκανα και unistall της περισοτερες εφαρμογες της samsung που δεν μου χρειαζονται , και εκλεισα εφαρμογες απο το παρασκηνιο. να σε καλα 1
euxoulhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 σωστα το λες ετσι λεγεται. ..απλα ρωτησα μην ειναι ιδιο με το greenify.. το εγκατεστησα εκανα και unistall της περισοτερες εφαρμογες της samsung που δεν μου χρειαζονται , και εκλεισα εφαρμογες απο το παρασκηνιο. να σε καλα να σου δωσω ενα tip καθε φορα που βγαινεις απο το ιντερνετ,το απενεργοποιεις δλδ κλεινε οοοολες τις εφαρμογες (viber,skype,fb,bluetooth,google play etc ) 2
christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 χεχε ηδη το κανω μπαινω σε διαχ εργασιων διαγραφη μνημης και κλεισιμο οτι εφαρμογη εχω ανοιχτη , και με νορμαλ χρηση χωρις παιχνιδια βγαζω 1,5 μερα : p p.s το battery doctor κανει δουλεια?
giannis97 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 μήπως υπάρχει εφαρμογή η οποία να στέλνει μηνύματα σε άλλο κινητό. το οποίο να μην έχει android και φυσικά εγκατεστημένη την εφαρμογή; παλιά είχα το 24 sms international αλλά έχει χαλάσει πολύ.δωρεάν εάν υπάρχει free sms που λέμε
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 καλημερες και καλο ΣΚ να χουμε! καμια καλη εφαρμογουλα που ευκολα να κοβουμε τα video .mp4 στα σημεια που θελουμε και να το αποθηκευουμε ξανα σε .mp4 χωρις να χανεται η ποιοτητα; και 2ον καλη εφαρμογη χωρις διαφημησεις που να παιζει τα βιντεο που τραβαμε απο το κινητο; Dump γατακια χΔ
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Dump γατακια χΔ Εννοεις bump. Που απαγορευεται αλλα τεσπα Mx player ή απλα ο stock. 1
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 @stormrain δεν το ξερα :/ δεν γινεται δλδ να το ξαναφερνουμε στην επηφανεια την ερωτηση μας; τον stock τον εχω κανει delete oποτε mx player ε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Για backup sms υπαρχουν σιγουρα πολλες εφαρμογες Ποιες αποθηκευουν όμως σε εξωτερικη μνημη και γινεται επαναφορά τους μετα από εργοστασιακη επαναφορά κινητου ? Αν δεν υπαρχει εξωτερικη μνημη υπαρχει τροπος ? Ευχαριστω.
jerrak0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 οσοι θέλουν μπορούν να κατεβάσουν και την εφαρμογή μου Font Art https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geralexgr.fontart.app 1
euxoulhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 εφαρμογη την οποια να λεει πωσες ωρες φορτισε το κινητο υπαρχει; επειδη το φορτιζω το βραδυ θελω να δω ποσο φορτιζει..
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 εφαρμογη την οποια να λεει πωσες ωρες φορτισε το κινητο υπαρχει; επειδη το φορτιζω το βραδυ θελω να δω ποσο φορτιζει.. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta Πολύ καλό app. Σου δείχνει αρκετά στατιστικά για τη μπαταρία. Στα συν ότι μπορείς να βάλεις το κινητό να μπαίνει σε flight mode συγκεκριμένες ώρες που θα τις ορίσεις. 2
DJ_Duker Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Νέα εφαρμογή Εορτολογίου για Android 4.0+ από μένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio Πλήρης ανακοίνωση 2
euxoulhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.reborn.beta Πολύ καλό app. Σου δείχνει αρκετά στατιστικά για τη μπαταρία. Στα συν ότι μπορείς να βάλεις το κινητό να μπαίνει σε flight mode συγκεκριμένες ώρες που θα τις ορίσεις. δεν με ενδιαφερουν τι παραπανω δειχνουν με απασχολει αν δειχνει ποση ωρα εκανε να φορτωσει..αυτο με καιει βασικα θελω να τεσταρω ποσο κανει να φορτωσει το κινητο μου με απλο usb και μετα με το usb3.0
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δεν με ενδιαφερουν τι παραπανω δειχνουν με απασχολει αν δειχνει ποση ωρα εκανε να φορτωσει..αυτο με καιει βασικα θελω να τεσταρω ποσο κανει να φορτωσει το κινητο μου με απλο usb και μετα με το usb3.0 Άμα δεν έκανε ακριβώς αυτό που ζητούσες, δεν θα το πρότεινα έτσι κι'αλλιώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα