Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ένα καλό task killer για της εφαρμογές θέλω. για android 4.1.1 jellybean! εκτός του clean master!

Το ενσωματωμένο του Android. Όλα τα άλλα το μόνο που κάνουν είναι να σου τρώνε μπαταρία και μνήμη RAM.

• Like 1
Δημοσ.

ένα καλό task killer για της εφαρμογές θέλω. για android 4.1.1 jellybean! εκτός του clean master!

αν εισιai root τοτε δοκιμασε αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall

και στο ace 2 και στο galaxy s5 τωρα που εχω με ικανοποιει απολυτα!

κλεινει τις εφαρμογες και δεν τις ανοιγει ξανα εαν εσυ δεν τις ανοιξεις

• Like 3
Δημοσ.

το υποψιαστηκα  οτι θα θελει ροοτ ;p       Μαγδαληνη  σου ειμαι υποχρεως σημερα!!!!!

ετσι ετσι, να νιώθεις υποχρεωμένος πρέπει...χαχαχαχα

Κάνε μου μια χάρη αν θέλεις να ξευποχρεωθείς. Εγκατέστησε αυτό Link.png Site: Pac Fun PacMan το παιχνιδάκι ( αν δεν σου αρέσει απεγκατεστησε το μετά ) και κάνε του μια καλή αξιολόγηση. Είναι φίλου Ελληνα προγραμματιστή. Για την Ελλάδα ρε μαμώτο!!

• Like 2
Δημοσ.

ετσι ετσι, να νιώθεις υποχρεωμένος πρέπει...χαχαχαχα

Κάνε μου μια χάρη αν θέλεις να ξευποχρεωθείς. Εγκατέστησε αυτό Link.png Site: Pac Fun PacMan το παιχνιδάκι ( αν δεν σου αρέσει απεγκατεστησε το μετά ) και κάνε του μια καλή αξιολόγηση. Είναι φίλου Ελληνα προγραμματιστή. Για την Ελλάδα ρε μαμώτο!!

χαχαχα  το κατεβασα αφησα και 5 αστερια !  υποψιν τωρα μου εισαι υποχρεη εσυ   κερνας καφε?

Δημοσ.

χαχαχα  το κατεβασα αφησα και 5 αστερια !  υποψιν τωρα μου εισαι υποχρεη εσυ   κερνας καφε?

Ποια υποχρέωση;;; Τώρα πατσίσαμε...χαχαχα

Δημοσ.

το έχω rootαρει. θα την δοκιμάσω 

μήπως υπάρχει εφαρμογή που να κάνει θερμική ανάλυση σε κάποιο κτήριο;  :-D θέλω να πω να βλέπω πόσα άτομα βρίσκονται μέσα

• Like 1
Δημοσ.

καλημερες και καλο ΣΚ να χουμε!

καμια καλη εφαρμογουλα που ευκολα να κοβουμε τα video .mp4 στα σημεια που θελουμε και να το αποθηκευουμε ξανα σε .mp4 χωρις να χανεται η ποιοτητα;

και 2ον καλη εφαρμογη χωρις διαφημησεις που να παιζει τα βιντεο που τραβαμε απο το κινητο;

Δημοσ.

ειναι σαν το greenify?

Δημοσ.

ειναι σαν το greenify?

το greenify αν το λεω σωστα βαζει τις εφαρμογες που θες σε αναμονη..η εφαρμογη που ειπα κλεινει οριστικα τις εφαρμογες που θες και με αποτελεσμα η καθε εφαρμογη που κλεινει να μην τρωει μπαταρια+ram.δοκιμασε το και αν σου κανει καλως..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...