giannis97 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ένα καλό task killer για της εφαρμογές θέλω. για android 4.1.1 jellybean! εκτός του clean master!
thomasG4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ένα καλό task killer για της εφαρμογές θέλω. για android 4.1.1 jellybean! εκτός του clean master! Το ενσωματωμένο του Android. Όλα τα άλλα το μόνο που κάνουν είναι να σου τρώνε μπαταρία και μνήμη RAM. 1
euxoulhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ένα καλό task killer για της εφαρμογές θέλω. για android 4.1.1 jellybean! εκτός του clean master! αν εισιai root τοτε δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall και στο ace 2 και στο galaxy s5 τωρα που εχω με ικανοποιει απολυτα! κλεινει τις εφαρμογες και δεν τις ανοιγει ξανα εαν εσυ δεν τις ανοιξεις 3
thomasG4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 που υπάρχει το ενσωματωμένο; Πάτα συνεχόμενα το home button και διώξε με το δάχτυλο όποια εφαρμογή θες να κλείσεις.
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το υποψιαστηκα οτι θα θελει ροοτ ;p Μαγδαληνη σου ειμαι υποχρεως σημερα!!!!! ετσι ετσι, να νιώθεις υποχρεωμένος πρέπει...χαχαχαχα Κάνε μου μια χάρη αν θέλεις να ξευποχρεωθείς. Εγκατέστησε αυτό Site: Pac Fun PacMan το παιχνιδάκι ( αν δεν σου αρέσει απεγκατεστησε το μετά ) και κάνε του μια καλή αξιολόγηση. Είναι φίλου Ελληνα προγραμματιστή. Για την Ελλάδα ρε μαμώτο!! 2
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ετσι ετσι, να νιώθεις υποχρεωμένος πρέπει...χαχαχαχα Κάνε μου μια χάρη αν θέλεις να ξευποχρεωθείς. Εγκατέστησε αυτό Site: Pac Fun PacMan το παιχνιδάκι ( αν δεν σου αρέσει απεγκατεστησε το μετά ) και κάνε του μια καλή αξιολόγηση. Είναι φίλου Ελληνα προγραμματιστή. Για την Ελλάδα ρε μαμώτο!! χαχαχα το κατεβασα αφησα και 5 αστερια ! υποψιν τωρα μου εισαι υποχρεη εσυ κερνας καφε?
funbreaker Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάτα συνεχόμενα το home button και διώξε με το δάχτυλο όποια εφαρμογή θες να κλείσεις. Σε ποια έκδοση γίνεται αυτό?
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πμs people use them Η ελάτε σε κανένα meeting του insomnia, that works too 2
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 χαχαχα το κατεβασα αφησα και 5 αστερια ! υποψιν τωρα μου εισαι υποχρεη εσυ κερνας καφε? Ποια υποχρέωση;;; Τώρα πατσίσαμε...χαχαχα
thomasG4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σε ποια έκδοση γίνεται αυτό? Απο Ice Cream Sandwich και πάνω. 1
giannis97 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 αν εισιai root τοτε δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall και στο ace 2 και στο galaxy s5 τωρα που εχω με ικανοποιει απολυτα! κλεινει τις εφαρμογες και δεν τις ανοιγει ξανα εαν εσυ δεν τις ανοιξεις το έχω rootαρει. θα την δοκιμάσω μήπως υπάρχει εφαρμογή που να κάνει θερμική ανάλυση σε κάποιο κτήριο; θέλω να πω να βλέπω πόσα άτομα βρίσκονται μέσα 1
euxoulhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 καλημερες και καλο ΣΚ να χουμε! καμια καλη εφαρμογουλα που ευκολα να κοβουμε τα video .mp4 στα σημεια που θελουμε και να το αποθηκευουμε ξανα σε .mp4 χωρις να χανεται η ποιοτητα; και 2ον καλη εφαρμογη χωρις διαφημησεις που να παιζει τα βιντεο που τραβαμε απο το κινητο;
christopher0016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 αν εισιai root τοτε δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall και στο ace 2 και στο galaxy s5 τωρα που εχω με ικανοποιει απολυτα! κλεινει τις εφαρμογες και δεν τις ανοιγει ξανα εαν εσυ δεν τις ανοιξεις ειναι σαν το greenify?
euxoulhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ειναι σαν το greenify? το greenify αν το λεω σωστα βαζει τις εφαρμογες που θες σε αναμονη..η εφαρμογη που ειπα κλεινει οριστικα τις εφαρμογες που θες και με αποτελεσμα η καθε εφαρμογη που κλεινει να μην τρωει μπαταρια+ram.δοκιμασε το και αν σου κανει καλως.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα