thomasG4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Και app να μλοκαρουν ολες οι διαφημησεις ακομη και στα παιχνιδια σαν το adblock Για να βάλεις κάποιο adblock πρέπει να είναι root το κινητό. Δυστυχώς έχουν αφαιρεθεί όλες οι εφαρμογές τύπου adblock απο το google play και ο μόνος τρόπος για να το βάλεις είναι: να κατεβάσεις το apk απο το επίσημο site του developer της εφαρμογής και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Το adfree χρησιμοποιώ προσωπικά και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Απο εδώ μπορείς να κατεβάσεις το adfree: http://adfree.bigtincan.com/ 3
wizardstime Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μην Αναζήτηστε περισσότερο για δημοφιλείς ήχους, επειδή αυτό το Android εφαρμογη προσφέρει μια συλλογή από νέα ηχοι κκλησης! Όλα μοντέρνους ήχους βρίσκονται σε μία μουσική εφαρμογη, Καλυτεροι Ηχοι Κλησης 2014! Αυτοι οι καλύτεροι ήχοι κλήσης 2014 είναι 100% δωρεάν. Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bbs.topringtones&hl=el Διαθέσιμες λειτουργίες: - Ορισμός ως ηχοι κλησης, αναθέτουν σε επαφές - Ορισμός ως ξυπνητηρι και χρονομετρητή - Ορισμός ως ηχοι μηνυματων - Ορισμός ως widget - Αποθήκευση, το μερίδιο σε κοινωνικά δίκτυα ή email 1
christopher0016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ευχαριστω για της απαντησεις. ειναι root το κινητο samsung galaxy s duos , ειχα δοκιμασει να εγγαταστησω εφαρμογη εκτος play store και δεν με αφησε, πως θα μπορεσω να κανω εγκατασταση το adfree? το βρηκα! ειναι ρυθμισεις ασφαλεια αγνωστες πηγες οσο για το flash player για να μπορω να βλεπω streaming ο firefox μου λεει a plugin is needed to display this content , τι προσθετο θελει?? ο original broswer δεν μου εμφανιζει τιποτα.
BELL Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παιδια το airdroid δεν ειχε δωρεαν την εφαρμογη για την καμερα?ειχα κατι μηνες να το ανοιξω και τωρα ζηταει εκδοση επι πληρωμη
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παιδια το airdroid δεν ειχε δωρεαν την εφαρμογη για την καμερα?ειχα κατι μηνες να το ανοιξω και τωρα ζηταει εκδοση επι πληρωμη Φυσικα και την εχει δωρεαν εκτος και εχεις κατεβασει καποια άλλη εφαρμογή για καμερα από google play Ποιο κινητο εχεις ? 2
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 οσο για το flash player για να μπορω να βλεπω streaming ο firefox μου λεει a plugin is needed to display this content , τι προσθετο θελει?? ο original broswer δεν μου εμφανιζει τιποτα. δοκίμασε τον flashfox 2
BELL Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Φυσικα και την εχει δωρεαν εκτος και εχεις κατεβασει καποια άλλη εφαρμογή για καμερα από google play Ποιο κινητο εχεις ? ok ειναι για απομακρυσμενη προσβαση επι πληρωμη 1
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 δοκίμασε τον flashfox θενξ τον δοκιμασα πεζει streaming αλλα πολυυυυυυυ αργοοςς :/ εσενα δεν σου σερνεται?
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 θενξ τον δοκιμασα πεζει streaming αλλα πολυυυυυυυ αργοοςς :/ εσενα δεν σου σερνεται? Μια-δυο φορές τον χρησιμοποίησα να σου πω την αλήθεια και αυτό πριν πολύ καιρό γι αυτο δεν θυμάμαι αν σερνόταν. Τον πρότεινα γιατί έχει ενσωματωμένο flash player. Θες να μου δώσεις link αυτού που θες να δεις, για να το δοκιμάσω;
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μια-δυο φορές τον χρησιμοποίησα να σου πω την αλήθεια και αυτό πριν πολύ καιρό γι αυτο δεν θυμάμαι αν σερνόταν. Τον πρότεινα γιατί έχει ενσωματωμένο flash player. Θες να μου δώσεις link αυτού που θες να δεις, για να το δοκιμάσω; στην τυχη εβαλα http://www.antenna.gr/webtv/live τωρα ειναι οκ ! δεν ηταν θεμα του broswer τελικα τα κοληματα που ειχε ηταν απο το κινητο η το wifi , εκανα restart και ολα οκ! p.s στον firefox γιατι δεν μου παιζει τα streaming ? τα plugin τα εχω on
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 στην τυχη εβαλα http://www.antenna.gr/webtv/live τωρα ειναι οκ ! δεν ηταν θεμα του broswer τελικα τα κοληματα που ειχε ηταν απο το κινητο η το wifi , εκανα restart και ολα οκ! p.s στον firefox γιατι δεν μου παιζει τα streaming ? τα plugin τα εχω on A ωραία, που τελικά σε βόλεψε. Δεν έχω ιδέα για τον firefox ,δεν τον χρησιμοποιώ στο android. 2
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 γνωριζει κανεις πως θα γινει μεταφορα τον εφαρμογων απο την καρτα μνημης στην microsd? επισης εαν υπαρχει εφαρμογη η καποια ρυθμιση που να μου διαφευγει οι εφαρμογες απο το play να αποθηκευονται στην microsd και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι ελαχιστη. το κινητο ειναι της αδελφης μου ενα mls iq talk το πρωτο μοντελο
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 γνωριζει κανεις πως θα γινει μεταφορα τον εφαρμογων απο την καρτα μνημης στην microsd? επισης εαν υπαρχει εφαρμογη η καποια ρυθμιση που να μου διαφευγει οι εφαρμογες απο το play να αποθηκευονται στην microsd και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι ελαχιστη. το κινητο ειναι της αδελφης μου ενα mls iq talk το πρωτο μοντελο Πρέπει να κάνεις root για να γίνουν αυτά που ζητάς. http://www.adslgr.com/forum/threads/701484-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-MLS-iQTalk-Crystal 1
christopher0016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το υποψιαστηκα οτι θα θελει ροοτ ;p Μαγδαληνη σου ειμαι υποχρεως σημερα!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα