broxopios Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εφόσον δώσεις εντολή εσύ. Δηλαδή όσοι έχετε το Cerberus, του έχετε δώσει δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής σας? Από την ώρα που ανακάλυψα (πριν χρόνια) το fotmob δεν ξανά χρησιμοποίησα άλλη εφαρμογή. Πάντα επίκαιρη με τα update της, τζάμπα και με ωραία feature Soccer Scores - FotMob Το πέρασα και θα το τεστάρω κι αυτό. Αυτές οι διαφημίσεις που εμφανίζονται από κάτω μου την σπάνε όμως.
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Το πέρασα και θα το τεστάρω κι αυτό. Αυτές οι διαφημίσεις που εμφανίζονται από κάτω μου την σπάνε όμως. δεν βλέπω τον λόγο να σε ενοχλεί κάτι το οποίο βοηθάει τους προγραμματιστές να βγάλουν κάνα φράγκο όταν σου δίνουν μια τόσο καλή εφαρμογή τζάμπα και χωρίς να σε αναγκάζουν να κάνεις Like σε fb και αλλά τέτοια περίεργα. Η άλλη λύση είναι να το πληρώσεις και θα φύγουν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilefootie.fotmobpro
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι μένει για πάντα. Η εφαρμογή συνδέεται με το λογαριασμό οχι τη συσκευή. Το σερμπερους σου επιτρέπει να το εγκαταστήσεις μέχρι Και σε 5συσκευές ταυτόχρονα
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 βρε παιδια και κατι τελευταιο..μονο με paypal γινεται η συναλλαγη για αγορα εφαρμογης; paysafe δεν ειναι εφικτο;επειδη πηγα να αγορασω προπληρωμενη paypal και δεν ειχε,μονο paysafe εχει ο περιπτερας.. μην τρεχω τωρα τραπεζες για καρτα paypal..
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 νομιζω ναι μονο με πειπαλ! βρες καποιον γνωστο να την αγορασει για σενα! (δηλαδη να κανεις την αγορα μεσω του δικου του πειπαλ! οσο για αυτο που ειπες πριν για το διαχειριστη! εγω ναι του εχω δωσει δικαιωματα! οχι οτι εχω τιποτα μεσα στη συσκευη αλλα ποτε δεν ξερεις
christopher0016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 βρε παιδια και κατι τελευταιο..μονο με paypal γινεται η συναλλαγη για αγορα εφαρμογης; paysafe δεν ειναι εφικτο;επειδη πηγα να αγορασω προπληρωμενη paypal και δεν ειχε,μονο paysafe εχει ο περιπτερας.. μην τρεχω τωρα τραπεζες για καρτα paypal.. κανε τον κοπο και βγαλε μια θα σου χρειαστει για αγορες ον λινε χαμενη δεν παει σιγουρα! στην πειραιως βγαζεις απευθιας, μην βγαλεις προπληρωμενη γιατι για καθε φορτιση εκφορτιση ζηταει 2 ευρω.. μια απλη καρτα ταμιευτηριου βγαλε , και κανε εγγραφη στο paypal. 1
vadou Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Νομίζω δε μπορείς να ψωνίσεις απο google play με paypal. Τουλάχιστον πιο παλιά που έψαχνα πως να το κάνω δεν είχα βρει τρόπο.. Τώρα μπορείς;
glix Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δηλαδή όσοι έχετε το Cerberus, του έχετε δώσει δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής σας? νομιζω ναι , πριν απο 1 χρονο που το ειχα για το ταβλετ , εβγαζε φωτο και τις εστελνε και στο μαιλ σε 1 λεπτο με το προσωπο μου Τωρα ομως , δεν ξερω εαν πρεπει να ειναι ροοτ το κινητο , εγω την εχω ,αλλα το ειχα ξεχασει οτι την ειχα αγορασει .... Γενικα πιστευα πως αξιζει μια εφαρμογη με 3 ευρω να βαλεις μεσα εως και 5 συσκευες ,αλλα το θεμα ειναι πως αν ο αλλος γνωριζει το κλεβει και το αλλαζει ΡΟΜ το κινητο και μετα τελος νομιζω.(παλι καλα που εχω Λενοβο και ειναι λιγο δυσκολο να το κανει αλλαγη ΡοΜ αν δεν το ψαξει πρωτα.)
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 γκλιξ αν ο αλλος ξερει τι κανει οτι κινητο και να χεις δεν τον βρισκεις. αξιζει σαν εφαρμογη και τα λεφτα που ζηταει ειναι ελαχιστα!!
tony81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδάκια έχω ένα nexus 5 και προσπάθησα να ανοίξω το παιχνίδια play και εμφανίζει ένα μήνυμα ''προσπαθείστε ξανά και βοήθεια'' μήπως ξέρει κανείς τι κάνω??
broxopios Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Να ρωτήσω κάτι ακόμη για το cerberus. Δουλεύει μόνο όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο σε wifi ή 3g/4g, ή και με GPS?
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 χρειαζεται 3γ/4γ ή ασυρματο για να μπορει να στειλει τα μαιλ κτλ σιγουρα εχει δυνατοτητα να στειλεις μεσω σμσ καποιες εντολες (τα εχει στη σελιδα της εφαρμογης) μπορεις μεσω σμσ πχ να ανοιξεις το τζι πι ες ή το ασυρματο ή το 3γ. δεν ξερω αν μπορεις μεσω μηνυματος να ζητησεις καποια δεδομενα και να στα στειλει μεσω σμσ δεν το εχω δοκιμασει 1
christopher0016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) γνωριζει κανεις κανενα αξιολογο app για streaming tv? Επισης browser με flash player για να μπορω να βλεπω streaming Και app να μλοκαρουν ολες οι διαφημησεις ακομη και στα παιχνιδια σαν το adblock Επεξ/σία 24 Απριλίου 2014 από christopher0016
broxopios Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εγώ 2-3 φορές που είδα από κινητό με το soapcast είδα και είναι αρκετά αξιόπιστο. Αλλά αναφέρομαι σε αγώνες κυρίως με λινκ από το wiziwig. Για browser με flash ή ο mozilla ή ο default browser. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα