Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξανα εδω χΔ
λοιπον θελω ενα navigator που ναναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ χωρις ιντερνετ...οσο το δυνατον να τρωωει λιγη μπαταρια

ναχει ελληνικα και ναναι καλα παιδες..

μου ειχαν προτεινει το NAVIGON_5.1.0

εσεις τι λετε;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το χρησιμοποιω και ειναι καλο και αξιοπιστο.. :-D  βεβαια δεν εχω την επισημη πρεπει να ομολογησω... :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι στα ορια του νόμιμου. Κατ'επέκταση δε θα συζητηθεί κατι παραπάνω απο αυτο γιατι είναι θεμα χρονου να ξεφύγει το θεμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε λέει ότι είναι οριακά παράνομη αυτή η εφαρμογή, ;άρα δεν θα υπάρξει συζήτηση περί αυτής στο ινσομνια.

Οπότε στη θέση σου θα έκανα την ίδια ερώτηση που έκανες και πριν αλλά στο google.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για live scores?

Έχω το Forza Football (πρώην Live Score Addicts) το οποίο είναι φοβερά χρήσιμο (βάζεις αγώνες που θες να σε ενημερώνουν για γκολ, κάρτες κλπ), αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες ούτε ανανεώνει γρήγορα τα αποτελέσματα, ούτε χτυπάει ειδοποιήσεις που του αναθέτω. 

Την χρησιμοποιεί κανείς? Έχει το ίδιο πρόβλημα?

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή?

cerberus!το καλυτερο του ειδους του! 

Την δοκίμασα κι εγώ για λίγο την εφαρμογή και είναι εξαιρετική πραγματικά. Να ρωτήσω όμως. Κάποια στιγμή λέει να δώσουμε δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής και λέει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει χωρίς προειδοποίηση διαγραφή των δεδομένων της συσκευής και κανα 2 άλλα.  Εννοεί εφόσον δώσουμε εμείς εντολή εξ' αποστάσεως ή ότι μπορεί να πάρει πρωτοβουλία?

Δημοσ.

καλημερα αλανια,ερωτηση..

θελω ανα αγορασω το cerberus..αν το αγορασω σε συγκεκριμενο λογαριασμο gmail 

και τυχει αλλαξω κινητο η περασω αλλο λογισμικο κτλπ κτλπ..

και παω να εγκαταστησω την συγκεκριμενη πληρωμενη εφαρμογη,θα την βαλω κανονικα ή θα πρεπει ξανα να πληρωσω;

οτι αγοραζεις μενει 4ever στο account του googleplay?

τι παιζει;

γιατι λεω να παρω μια paypal/paysafe οτι σκατα θελει για να το τσιμπησω

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για live scores?

Έχω το Forza Football (πρώην Live Score Addicts) το οποίο είναι φοβερά χρήσιμο (βάζεις αγώνες που θες να σε ενημερώνουν για γκολ, κάρτες κλπ), αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες ούτε ανανεώνει γρήγορα τα αποτελέσματα, ούτε χτυπάει ειδοποιήσεις που του αναθέτω. 

Την χρησιμοποιεί κανείς? Έχει το ίδιο πρόβλημα?

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή?

Από την ώρα που ανακάλυψα (πριν χρόνια) το fotmob δεν ξανά χρησιμοποίησα άλλη εφαρμογή. Πάντα επίκαιρη με τα update της, τζάμπα και με ωραία feature

Soccer Scores - FotMob

καλημερα αλανια,ερωτηση..

θελω ανα αγορασω το cerberus..αν το αγορασω σε συγκεκριμενο λογαριασμο gmail 

και τυχει αλλαξω κινητο η περασω αλλο λογισμικο κτλπ κτλπ..

και παω να εγκαταστησω την συγκεκριμενη πληρωμενη εφαρμογη,θα την βαλω κανονικα ή θα πρεπει ξανα να πληρωσω;

οτι αγοραζεις μενει 4ever στο account του googleplay?

τι παιζει;

γιατι λεω να παρω μια paypal/paysafe οτι σκατα θελει για να το τσιμπησω

Μένει κανονικά στον λογαριασμό σου. Είναι το 3ο-4ο κινητό που το βάζω αυτό που έχω τώρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...