euxoulhs Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ξανα εδω χΔλοιπον θελω ενα navigator που ναναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ χωρις ιντερνετ...οσο το δυνατον να τρωωει λιγη μπαταρια ναχει ελληνικα και ναναι καλα παιδες.. μου ειχαν προτεινει το NAVIGON_5.1.0 εσεις τι λετε;
gesamgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εγω το χρησιμοποιω και ειναι καλο και αξιοπιστο.. βεβαια δεν εχω την επισημη πρεπει να ομολογησω...
kid Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 To Sygic λειτουργεί χωρίς internet;Ποιο άλλο χωρίς χρήση wifi/3g θα προτείνατε;(δωρεάν)
Xero1991 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι λειτουργεί και offline . Και είναι αρκετά καλό .
giannis97 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 θέλω να ρωτήσω το faceniif πως λειτουργεί; 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι στα ορια του νόμιμου. Κατ'επέκταση δε θα συζητηθεί κατι παραπάνω απο αυτο γιατι είναι θεμα χρονου να ξεφύγει το θεμα. Ευχαριστώ.
Federacion Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Σε λέει ότι είναι οριακά παράνομη αυτή η εφαρμογή, ;άρα δεν θα υπάρξει συζήτηση περί αυτής στο ινσομνια. Οπότε στη θέση σου θα έκανα την ίδια ερώτηση που έκανες και πριν αλλά στο google.
broxopios Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για live scores? Έχω το Forza Football (πρώην Live Score Addicts) το οποίο είναι φοβερά χρήσιμο (βάζεις αγώνες που θες να σε ενημερώνουν για γκολ, κάρτες κλπ), αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες ούτε ανανεώνει γρήγορα τα αποτελέσματα, ούτε χτυπάει ειδοποιήσεις που του αναθέτω. Την χρησιμοποιεί κανείς? Έχει το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή? cerberus!το καλυτερο του ειδους του! Την δοκίμασα κι εγώ για λίγο την εφαρμογή και είναι εξαιρετική πραγματικά. Να ρωτήσω όμως. Κάποια στιγμή λέει να δώσουμε δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής και λέει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει χωρίς προειδοποίηση διαγραφή των δεδομένων της συσκευής και κανα 2 άλλα. Εννοεί εφόσον δώσουμε εμείς εντολή εξ' αποστάσεως ή ότι μπορεί να πάρει πρωτοβουλία?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εφόσον δώσεις εντολή εσύ. 2
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 καλημερα αλανια,ερωτηση.. θελω ανα αγορασω το cerberus..αν το αγορασω σε συγκεκριμενο λογαριασμο gmail και τυχει αλλαξω κινητο η περασω αλλο λογισμικο κτλπ κτλπ.. και παω να εγκαταστησω την συγκεκριμενη πληρωμενη εφαρμογη,θα την βαλω κανονικα ή θα πρεπει ξανα να πληρωσω; οτι αγοραζεις μενει 4ever στο account του googleplay? τι παιζει; γιατι λεω να παρω μια paypal/paysafe οτι σκατα θελει για να το τσιμπησω
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για live scores? Έχω το Forza Football (πρώην Live Score Addicts) το οποίο είναι φοβερά χρήσιμο (βάζεις αγώνες που θες να σε ενημερώνουν για γκολ, κάρτες κλπ), αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες ούτε ανανεώνει γρήγορα τα αποτελέσματα, ούτε χτυπάει ειδοποιήσεις που του αναθέτω. Την χρησιμοποιεί κανείς? Έχει το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή? Από την ώρα που ανακάλυψα (πριν χρόνια) το fotmob δεν ξανά χρησιμοποίησα άλλη εφαρμογή. Πάντα επίκαιρη με τα update της, τζάμπα και με ωραία feature Soccer Scores - FotMob καλημερα αλανια,ερωτηση.. θελω ανα αγορασω το cerberus..αν το αγορασω σε συγκεκριμενο λογαριασμο gmail και τυχει αλλαξω κινητο η περασω αλλο λογισμικο κτλπ κτλπ.. και παω να εγκαταστησω την συγκεκριμενη πληρωμενη εφαρμογη,θα την βαλω κανονικα ή θα πρεπει ξανα να πληρωσω; οτι αγοραζεις μενει 4ever στο account του googleplay? τι παιζει; γιατι λεω να παρω μια paypal/paysafe οτι σκατα θελει για να το τσιμπησω Μένει κανονικά στον λογαριασμό σου. Είναι το 3ο-4ο κινητό που το βάζω αυτό που έχω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα