JUST-GAMER Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ψάξτo λίγο αυτό στο Myphone κυκλοφορεί οδηγός για root του S4 που δεν βρίσκει στον μπάτσο knox. edit: το βρήκα εγώ για σένα καλή ανάγνωση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5013278#post5013278 Έτσι είναι. Επίσης και με 4.4.2 μπορείς να κάνεις root χωρίς να γράψει ο knox αρκεί να μην την έχεις περάσει ακόμα. Οδηγίες Site: εδώ Θα προτιμούσα να μην το διακινδηνεψω καν γιατι αν γινει κατι λαθος και μετρήσει ο knox τοτε πολυ απλα θα χασω την εγγυηση του κινητου και δεν θελω.
gtctsiamp Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Θα προτιμούσα να μην το διακινδηνεψω καν γιατι αν γινει κατι λαθος και μετρήσει ο knox τοτε πολυ απλα θα χασω την εγγυηση του κινητου και δεν θελω. Σε τι έκδοση android είσαι τώρα?
mvaggel Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχει άλλη εφαρμογή παρομοια να κλειδωνει με κωδικο το κινητο ? Από Ρυθμίσεις->Οθόνη Κλειδώματος->Κλείδωμα Οθόνης->Κωδικός Πρόσβασης δεν κλειδώνει?
ppetr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Για share εικονες βιντεο σε smart tv ποιο εχετε? Από τις μαμα εφαρμογες μεσω DLNA Η TV μου δεχεται φωτογραφιες και ηχο μονο, είναι λιγο παλια
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Από Ρυθμίσεις->Οθόνη Κλειδώματος->Κλείδωμα Οθόνης->Κωδικός Πρόσβασης δεν κλειδώνει? Εγω θελω να κλειδωνει εφαρμογες και όχι την οθονη υποδοχης .Ευχαριστω παντως
gnarkill Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ειχα το Applock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock που ηταν πολύ καλο και μπορουσα με κωδικο να κλειδωνω επι μερους εφαρμογες ή και ολες μαζι Εκανε αναβαθμιση εκδοσης και ενώ λεει ότι κλειδωσε δεν κλειδωνει τις εφαρμογες Κανω κατι λαθος ? Υπαρχει άλλη εφαρμογή παρομοια να κλειδωνει με κωδικο το κινητο ? Ευχαριστω Και εμένα το ίδιο μου κάνει. Θα το ψάξω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω άμα βρω κάτι
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Με τα φραγκοεγγλεζικα μου τολμησα και εστειλα email στον προγραμματιστη και να η απαντηση: Hi, You are in the page of save as a new profile. It works to save the changes in one profile and save them as a new profile. If you don't activate the profile, the apps will not be locked. Please go back to AppLock page, then choose some apps. Sen yeni bir profil olarak kaydetmek arasında sayfasında. Bu bir profilde değişiklikleri kaydetmek ve yeni bir profil olarak kaydetmek için çalışır. Eğer tercihi etkinleştirmek değilseniz, uygulamalar kilitli olmayacaktır. Sonra bazı uygulamalar seçin, applock sayfaya gidin. Με λιγα λογια κανεις ένα προφιλ και το κανεις activate για να δουλεψει η εφαρμογή, Σε μενα είναι πααααρα πολύ χρησιμη.
funbreaker Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σε μενα είναι πααααρα πολύ χρησιμη. Σε τι σου χρησιμεύει δηλαδή? Εγώ ψάχνω κάποια εφαρμογή για να αντικαταστήσω την εφαρμογή skype η οποία είναι απαράδεκτη. Ουσιαστικά αυτή την στιγμή η εφαρμογή του skype είναι τόσο άχρηστη που νιώθως πως δεν έχω κάποιο instant message app. Ούτε ποιες επαφές είναι online δεν είναι σε θέση να σου δείξει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σε τι σου χρησιμεύει δηλαδή? Εγώ ψάχνω κάποια εφαρμογή για να αντικαταστήσω την εφαρμογή skype η οποία είναι απαράδεκτη. Ουσιαστικά αυτή την στιγμή η εφαρμογή του skype είναι τόσο άχρηστη που νιώθως πως δεν έχω κάποιο instant message app. Ούτε ποιες επαφές είναι online δεν είναι σε θέση να σου δείξει. Να κλειδωνω το κινητο αν κατά ...λαθος πεσει σε ξενα ή χερια που δεν πρεπει
funbreaker Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Να κλειδωνω το κινητο αν κατά ...λαθος πεσει σε ξενα ή χερια που δεν πρεπει Και γιατί δεν σε εξυπηρετεί το κεντρικό κλείδωμα? Θέλεις το κινητό στα χέρια που δεν πρέπει να λειτουργεί μερικώς?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και γιατί δεν σε εξυπηρετεί το κεντρικό κλείδωμα? Θέλεις το κινητό στα χέρια που δεν πρέπει να λειτουργεί μερικώς? Μπορω το κεντρικο κλειδωμα να το ενεργοποιω όταν και μονο όταν θελω εγω ? Και να γινεται μαλλον είναι πιο χρονοβορο από το application
euxoulhs Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ψαχνω μια ωστε να μπορω να βαζω σε καθε σελιδα του κινητου και απο αλλη φωτο.. δηλαδη 3 καρτελες-οθονες εχει το κινητο;καθε φορα που περιστρεφω να παω στην αλλη οθονη θελω διαφορετικη φωτο.. Υ.Γ.το κινητο θυμιζω ειναι root με cm 10.2 update 1
giorgolavos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 update δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tamanegi.wallpaper.multipicture&hl=en με αυτον τον οδηγο ρυθμισεων http://www.guidingtech.com/17430/apply-different-wallpaper-each-android-home-screen/
gesamgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ναι! το εχω και εγω! καλο ειναι μαλλον θα του κανει του ευχουλη!
euxoulhs Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω,ευχαριστω btw παιδες edit: το εκανα ωραιο μου κανει,ευχαριστω Επεξ/σία 12 Απριλίου 2014 από euxoulhs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα