nhn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εχω το nexus 5 με android και το σεταρησα για πρωτη φορα με ενα gmail που τωρα δεν θυμαμαι το κωδικο του εμαιλ και δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειχα σεταρει και αλλο ενα gmail στο κινητο και εβλεπα τα εμαιλ αλλα τωρα ουτε αυτο το εμαιλ μπορω να δω.Πως μπορω να κανω πρωτευων το δευτερο gmail που εχω και θυμαμαι τον κωδικο του και το πρωτο gmail δευτερευων?
mastor10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το εχω το quickoffice προσπάθησα ομως να ανοίξω ενα pnr file που και καλα ανοίγει με word αυτο και δεν μου το άνοιξε για δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office&hl=el @nhn για πηγαινε στις ρυθμισεις λογαριασμων
nhn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 πηγα αλλα δεν εβγαλα ακρη.μαλλον πρεπει να κανω reset το τηλεφωνο
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ανοιξτε νεο θεμα παιδια, αυτο δεν εχει σχεση με τις εφαρμογες του android.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή της Aegean για mobile check in; Υποτίθεται ότι πρέπει να αποθηκεύει την κάρτα επιβίβασης ώστε να μη χρειάζεται δίκτυο για να την ανοίγει κανείς στο κινητό του, αλλά σε μια πρώτη προσπάθεια δεν το κατάφερα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δεν την εχω χρησιμοποιησει (ισως μια φορα) αλλα αν για το τσεκ ιν σου βγαζει αυτο το τεταραγωνο (QR) μπορεις να κανεις ενα print screen και να το εχεις σαν φωτογραφια! εγω ετσι ειχα κανει
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλά, εμένα δεν έβρισκε καν τη πτήση μου, δεν έφτασα καν σε σημείο να δω κάρτα επιβίβασης.
mern Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συγχρονίζει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης,γενέθλια κλπ από facebook με τις επαφές και να γίνονται backup οι ρυθμίσεις ώστε άμα χρειαστεί να ξαναγίνει αυτό να μην κάνω Manual matching πάλι τις επαφές; Ευχαριστώ
kataramenos32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Παιδιά προτείνετε καμια καλη εφαρμογή για διαχείρηση word excel κτλπ αρχείων σε android , αν αξίζει η εφαρμογή μπορω να την αγοράσω κιολας αν ειναι καποιο ολοκληρωμένο πακετάκι τυπου office Φιλε το ms office ειναι δωρεαν αυτη τη στιγμη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehub 1
euxoulhs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 καμια εφαρμη που να καταγραφει σε ποια wifi μπηκαμε και να μας εμφανιζει τους ηδη αποθηκευμενους κωδικους,υπαρχει;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 καμια εφαρμη που να καταγραφει σε ποια wifi μπηκαμε και να μας εμφανιζει τους ηδη αποθηκευμενους κωδικους,υπαρχει; Nαι αλλα θελει root. Wifi Key Recovery 1
euxoulhs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 το εχω ηδη ροοτ εγινε ευχαριστω πολυ μολις το εβαλα και το δοκιμασα πολυ ωραιο! Και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! Μπραβο στον δημιουργο του 2
Thanosar13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δείτε το Opera Max, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την εξοικονόμηση δεδομένων. Πραγματικά αξίζει! Συμβατό για 4.0 και νεότερες εκδόσεις Android.http://www.olafree.net/2014/03/50-opera-max-vid.html
euxoulhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 καλησπερα!ψαχνω εφαρμογη που ναναι αντικλεπτικη,δλδ αν σου τσιμπησουν το κινητο,να το εντοπισεις..(αν υπαρχει καποιο και χωρις internet θατan μπομπα), θελω να μου εξηγησετε σε τι χρησιμευει το greenfy..(πως το χρησιμοποιω,το κινητο μ ειναι root) και καποια αλλη εφαρμογη ηθελα την οποια αυτην την στιγμη δεν την θυμαμαι 1
mvaggel Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 καλησπερα!ψαχνω εφαρμογη που ναναι αντικλεπτικη,δλδ αν σου τσιμπησουν το κινητο,να το εντοπισεις..(αν υπαρχει καποιο και χωρις internet θατan μπομπα), Androidlost 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα