Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το nexus 5  με android και το σεταρησα για πρωτη φορα με ενα gmail που τωρα δεν θυμαμαι το κωδικο του εμαιλ και δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειχα σεταρει και αλλο ενα gmail στο κινητο και εβλεπα τα εμαιλ αλλα τωρα ουτε αυτο το εμαιλ μπορω να δω.Πως μπορω να κανω πρωτευων το δευτερο gmail που εχω και θυμαμαι τον κωδικο του και το πρωτο gmail δευτερευων?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή της Aegean για mobile check in; Υποτίθεται ότι πρέπει να αποθηκεύει την κάρτα επιβίβασης ώστε να μη χρειάζεται δίκτυο για να την ανοίγει κανείς στο κινητό του, αλλά σε μια πρώτη προσπάθεια δεν το κατάφερα.

• Moderators
Δημοσ.

δεν την εχω χρησιμοποιησει (ισως μια φορα) αλλα αν για το τσεκ ιν σου βγαζει αυτο το τεταραγωνο (QR) μπορεις να κανεις ενα print screen και να το εχεις σαν φωτογραφια! εγω ετσι ειχα κανει :)

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συγχρονίζει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης,γενέθλια κλπ από facebook με τις επαφές και να γίνονται backup οι ρυθμίσεις ώστε άμα χρειαστεί να ξαναγίνει αυτό να μην κάνω Manual matching πάλι τις επαφές; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά προτείνετε καμια καλη εφαρμογή για διαχείρηση word excel κτλπ αρχείων σε android , αν αξίζει η εφαρμογή μπορω να την αγοράσω κιολας αν ειναι καποιο ολοκληρωμένο πακετάκι τυπου office

Φιλε το ms office ειναι δωρεαν αυτη τη στιγμη  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehub

• Like 1
Δημοσ.

καμια εφαρμη που να καταγραφει σε ποια wifi μπηκαμε και να μας εμφανιζει τους ηδη αποθηκευμενους κωδικους,υπαρχει;

• Moderators
Δημοσ.

καμια εφαρμη που να καταγραφει σε ποια wifi μπηκαμε και να μας εμφανιζει τους ηδη αποθηκευμενους κωδικους,υπαρχει;

Nαι αλλα θελει root. Wifi Key Recovery

• Like 1
Δημοσ.

το εχω ηδη ροοτ :P

εγινε ευχαριστω πολυ :D

μολις το εβαλα και το δοκιμασα πολυ ωραιο!

Και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! Μπραβο στον δημιουργο του

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα!ψαχνω εφαρμογη που ναναι αντικλεπτικη,δλδ αν σου τσιμπησουν το κινητο,να το εντοπισεις..(αν υπαρχει καποιο και χωρις internet θατan μπομπα),

θελω να μου εξηγησετε σε τι χρησιμευει το greenfy..(πως το χρησιμοποιω,το κινητο μ ειναι root)

και καποια αλλη εφαρμογη ηθελα την οποια αυτην την στιγμη δεν την θυμαμαι :P

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα!ψαχνω εφαρμογη που ναναι αντικλεπτικη,δλδ αν σου τσιμπησουν το κινητο,να το εντοπισεις..(αν υπαρχει καποιο και χωρις internet θατan μπομπα),

Androidlost

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...