Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω αρχεια cad και να τα επεξεργαζομαι εν μερει... Και ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ημερολογιο; Καλο ειναι το caledar widget moth+agenda αλλα δεν ειναι δωρεαν κατι αντιστοιχο δωρεαν;
gtctsiamp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Και εγώ ήθελα ένα για cad αλλά λίγο χλωμό το βλέπω. Τουλάχιστον να μπορούσε κάποια εφαρμογή απλά να τα απεικονίζει ενώ είναι σε μορφή cad. Μία έμμεση λύση είναι να τα κάνεις pdf από πριν απλά για να τα βλέπεις.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω θελω να το επεξεργαζομαι πχνα μπορω να δω μια διασταση που θελω ή να το κανω αντιγραφη...
gtctsiamp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Άκυρο. Υπάρχει το Autocad στο playstore. Βέβαια φαντάζομαι σε tablet είναι πιο λειτουργικό.
stfaros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπερα , εμενα μου φτιαξανε , δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κιολας ενοτητα , την παρακατω εφαρμογη ! Ειναι On line ανθοπωλειο για αποστολες παντου στην Ελλαδα - Κυπρο αλλα κι ολον τον Κοσμο ! Θα ήθελα εντυπωσεις - βελτιωσεις κι τυχον σχολια σας ως πλεον ειδικοι !!! https://play.google.com/store/apps/deta ... wMyFlowers
ppetr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω αρχεια cad και να τα επεξεργαζομαι εν μερει... Και ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ημερολογιο; Καλο ειναι το caledar widget moth+agenda αλλα δεν ειναι δωρεαν κατι αντιστοιχο δωρεαν; Υπαρχει και το turboviewer, αλλα προτιμω του AutoCAD
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Έχετε να προτείνεται καμία εφαρμογή για τρέξιμο εκτός από sport-tracker (τρώει τρελά κολλήματα στην σύνδεση του με το site κυιως και έχω ξενερώσει) και endomondo (δεν μπαίνει στο κινητό μου); Να μετράει και συνολικά χιλιόμετρα, χρόνους κτλ.
ppetr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δε μπαινει το endomondo στο κινητο σου? τι μοντελο?
Fronimitis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ναι εχει gps ειναι 4πυρινο,1gb ram και Android 4.1 οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εγκαθισταται η εφαρμογη...
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας. Cosmote LENOVO Lenovo A760 Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής
johnrock1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 παίζει καμιά εφαρμογή που να κλείνει τα apps που τρέχουν στο παρασκήνιο και σου τρωνε την μπαταρία?
Federacion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλο φαίνεται, έπαιξα όμως με τις (άπειρες) ρυθμίσεις του μάλλον χειρότερα τα έκανα οπότε το απεγκατέστησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα