Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω αρχεια cad και να τα επεξεργαζομαι εν μερει...

Και ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ημερολογιο;

Καλο ειναι το caledar widget moth+agenda αλλα δεν ειναι δωρεαν κατι αντιστοιχο δωρεαν;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ ήθελα ένα για cad αλλά λίγο χλωμό το βλέπω. Τουλάχιστον να μπορούσε κάποια εφαρμογή απλά να τα απεικονίζει ενώ είναι σε μορφή cad.

Μία έμμεση λύση είναι να τα κάνεις pdf από πριν απλά για να τα βλέπεις.

Δημοσ.

Καλησπερα , εμενα μου φτιαξανε , δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κιολας ενοτητα , την παρακατω εφαρμογη ! Ειναι On line ανθοπωλειο για αποστολες παντου στην Ελλαδα - Κυπρο αλλα κι ολον τον Κοσμο ! Θα ήθελα εντυπωσεις - βελτιωσεις κι τυχον σχολια σας ως πλεον ειδικοι !!! 

https://play.google.com/store/apps/deta ... wMyFlowers

Δημοσ.

Ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να ανοιγω αρχεια cad και να τα επεξεργαζομαι εν μερει...

Και ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ημερολογιο;

Καλο ειναι το caledar widget moth+agenda αλλα δεν ειναι δωρεαν κατι αντιστοιχο δωρεαν;

Υπαρχει και το turboviewer, αλλα προτιμω του AutoCAD

Δημοσ.

Έχετε να προτείνεται καμία εφαρμογή για τρέξιμο εκτός από sport-tracker (τρώει τρελά κολλήματα στην σύνδεση του με το site κυιως και έχω ξενερώσει) και endomondo (δεν μπαίνει στο κινητό μου); Να μετράει και συνολικά χιλιόμετρα, χρόνους κτλ.

Δημοσ.

Ναι εχει gps ειναι 4πυρινο,1gb ram και Android 4.1 οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εγκαθισταται η εφαρμογη...

Δημοσ.

Καλο φαίνεται, έπαιξα όμως με τις (άπειρες) ρυθμίσεις του μάλλον χειρότερα τα έκανα οπότε το απεγκατέστησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...