Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α οκ thanx. Ιδανικο θα ταν να παιρνε και port να μην πρεπει να το γραφω καθε φορα ρε γμτ. Για αυτο δεν υπαρχει καποιο workaround?

Δημοσ.

Μπορω να δωσω ενα ονομα σε ip που εχει το κινητο μου ωστε οταν θελω να μπω μεσω airdroid να μην παταω την ip? πχ οπως γινεται στο ιντερνετ που το ονομα γινεται resolve μεσω dns σε ip,να κανω το ιδιο για το κινητο.

Εχω πχ μια static ip 192.168.1.1:8888 την οποια αντι να πληκτρολογω αυτην στον browser να γραφω galaxy note πχ και να ξερει οτι εννοω ip:port.

Αν σε ενδιαφέρει το να μπορείς να μπαίνεις εύκολα στο airdroid χωρίς να πληκτρολογείς κάθε φορά την δ/νση φτιάξε ένα bookmark και βάλε την συντόμευση σε ένα σήμείο στο bookmark's bar και μην παιδεύεσαι με αυτα τα κόλπα. Εγώ έτσι το χω.

Δημοσ.

το hosts αρχείο είναι ο πιο καθαρός τρόπος για αυτό που θες

το bookmark είναι ο πιο εύκολος

ακριβώς αυτό που θες μπορεί να γίνει με reverse proxy αλλά είναι overkill, δεν αξίζει τον κόπο

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα κανει την sd κατι και την χωρισα σε 2 μερη των 4 gb αλλα θελω να την ξακανω 8 μπορει καποιος να με βοηθησει την sd την ειχα χωρισει παλια με ενα προγραμμα δεν θυμαμε ποιο

Δημοσ.

κατεβασα το μtorrent  αλλα δεν βρισκω  καποια επιλογη που να μου  επιτρεπει να  πω στο μtorrent  που να πανε τα downloading files  (θελω να πανε στην sd card και οχι στην μνημη του κιν)   υπαρχει αυτη η επιλογη ?  η παω σε αλλο app?

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι στο galaxy 3 mini δεν στνδεεται στο ασυρματο οικιακο μου δικτυο οταν εχω το SSID κλειστο? Εχω αποθηκευσει τα credentials αλλα για να συβδεθει πρεπει να το χω εμφανες.

Δημοσ.

Ξέρετε κάποια εφαρμογή που να μπορώ να καταχωρώ τους λογαριασμούς μου ( δεη, ευδαπ, φυσικό αέριο, κινητή τηλεφωνία κ.α ), ώστε να παρακολουθώ τη κατανάλωση και τα έξοδα;;;

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον χαιρετε,

Ψαχνω κατι που με απασχολει εδω και καιρο...

Μια εφαρμογη η οποια ενω εχεις το τηλεφωνο στο αθορυβο, να επιτρεπει οταν σε καλουν ορισμενες επαφες που θα εχεις ορισει εσυ να χτυπαει κανονικα...

και

ακριβως το αντιθετο, δλδ ενω εχεις το τηλεφωνο σε κανονικη λειτουργια οταν σε καλουν καποιες επαφες να μη χτυπαει...

υπαρχουν χωριστες εφαρμογες για το καθενα αλλα θα ηθελα μια 2 σε 1. για λογους ευχρηστιας... νομιζω θα ενδιαφερει κι αλλους κατι τετοιο... ξερετε τιποτα? εχω ψαξει αρκετα και δεν εχω βρει κατι 2 σε 1...

ωραια τα κανατε τα like ρε παιδια αλλα καμια εφαρμογη να κανουμε δουλεια βρεθηκε???? :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...