Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να παρεις το apk απο εφαρμογη που εχεις στο κινητο (εγκατεστημενη) μπορεις και μεσω το es file explorer αν τον εχεις

Υπάρχει και η εφαρμογή apk extractor που κάνει ακριβώς αυτό και πολύ απλά.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν διαβασεις προηγουμενα ποστς ακριβως αυτο εχω ποσταρει..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το ξερω απλα το εγραψα πληροφοριακα ωστε να μην βαζει καποιος εφαρμογες στο κινητο που κανουν ιδια δουλεια με εφαρμογες που ηδη εχει! εγω πχ χρησιμοποιπω αυτον τον εξλπορερ οποτε θα ηταν χαζο να εβαζα και αλλη εφαρμογη για κατι που μπορω να κανω με αυτο. αν καποιος δεν το εχει εινα αλλο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Torque Pro (OBD 2 & Car)

+

ELM327 OBD II

Παιδιά τα σπάει, έχω πάθε πλάκα. Μπορεί να καθαρίσει και μηνύματα σφαλμάτων από το ταμπλό όπως για παράδειγμα όταν σου ανάβει λυχνία υπερβολικής εκπομπής καυσαερίων που μερικές φορές σβήνει μόνη της όταν βάλεις καθαρότερη βενζίνη αλλά κάποιες άλλες πρέπει να το πας στην αντιπροσωπεία για να σου σβήσουν την ένδειξη βλάβης.

Υπάρχει και η δωρεάν έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες.

Torque Lite (OBD2 & Car)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν ομως σου βγαζει μια ενδειξη βλαβης δεν σημαινει οτι εχει και βλαβη και πρεπει να το κοιταξεις? :P

Εννοείτε, όμως για παράδειγμα το καλοκαίρι που πήγα διακοπές Κυκλάδες με το αμάξι και μου άναψε λαμπάκι για υπερβολική εκπομπή καυσαερίων το είχα αναμμένο όλη την διάρκεια των διακοπών.

Όπου και αν έβαλα βενζίνη δεν έσβηνε, είτε vracing είτε άλλες εταιρίες.

Όταν τελειώσαν οι διακοπές αναγκάστηκα να πάω στην αντιπροσωπεία να μου το σβήσουν και μου είπαν ότι όντος έφταιγε η νοθευμένη βενζίνη και το αμάξι δεν είχε βλάβη.

Αν υπήρχε βλάβη και εγώ είχα στην διάθεση μου την επιλογή να το σβήσω με το κινητό, την επόμενη φορά που θα έβαζα μπρος τον κινητήρα, θα ξανά άναβε η ίδια ένδειξη βλάβης :P. Απλά έφαγα το ξενέρωμα στις διακοπές γιατί είχα τον φόβο ότι το αμάξι μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί από στιγμή σε στιγμή και στο νησί άντε να βρεις συνεργείο, Αύγουστο μήνα και ποιον να εμπιστευθείς.

Επεξ/σία από nickelodeon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαζεις τον πολο της μπαταριας και σβηνει η βλαβη.

Να φευγεις για διακοπες γεματος βεζινη.

Δεν ισχύει αυτό που λες, τουλάχιστον στο δικό μου αμάξι, το δοκίμασα. Όλο το βράδυ έμεινε χωρίς μπαταρίας. Την άλλη μέρα το πρωί πάλι μπίπ για υπερβολική εκπομπή καυσαερίων.

Όσο για το :

"Να φευγεις για διακοπες γεματος βεζινη"

Ναι αν πάω διακοπές στην Ύδρα θα μου φτάσει :P :P :P . Μου αρέσει το χιούμορ σου.

Εξάλλου το συγκεκριμένο app δεν το αγοράζεις αποκλειστικά για να σβήνεις τις ενδείξεις βλαβών, σου προσφέρει πάρα πολλές πληροφορίες για τον κινητήρα σου.

Επεξ/σία από nickelodeon
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι επειδή κάποιοι κατασκευαστές αποθηκεύουν τις βλάβες σε εσωτερική μνήμη που δεν επηρεάζεται από την τροφοδοσία ρεύματος. Ότι γράφει δεν ξεγράφει.

Δημοσ.

υπαρχει εφαρμογη που να αυξανει την ενταση του ηχου κλησης;

Με την νεα rom που εβαλα (cyanogenmod) η ενταση ειναι αισθητα χαμηλοτερη απο την παλια rom (slimrom)

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει εφαρμογη που να αυξανει την ενταση του ηχου κλησης;

Με την νεα rom που εβαλα (cyanogenmod) η ενταση ειναι αισθητα χαμηλοτερη απο την παλια rom (slimrom)

ειναι θεμα bug...αν εβλεπες στο φορουμ της xda η cm11 ακομα δεν ειναι stable..

για μενα βαλε την πιο σταθερη...cm 10.2 build version 4.2.2014

Δημοσ.

ειναι θεμα bug...αν εβλεπες στο φορουμ της xda η cm11 ακομα δεν ειναι stable..

για μενα βαλε την πιο σταθερη...cm 10.2 build version 4.2.2014

μα οταν την περασα δεν με αφησε να διαλεξω. Και σκεφτηκα οτι αφου δεν με αφηνει να διαλεξω θα περναει αυτοματα την πιο προσφατη stable.

Δημοσ.

οχι δεν παει ετσι στο xda forum στο λινκ του download αν ψαχτεις σε πεταει κατι σαν εναν φακελο σε αλλη καρτελα που σ εχει ολες τις εκδοσεις..

η πιο προσφατη version δεν σημαινει κιολας οτι ειναι και stable (γενικα στο λεω)

και ειδικοτερα η cm11 σαν γενικη εικονα δν ειναι stable..

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν παει ετσι στο xda forum στο λινκ του download αν ψαχτεις σε πεταει κατι σαν εναν φακελο σε αλλη καρτελα που σ εχει ολες τις εκδοσεις..

η πιο προσφατη version δεν σημαινει κιολας οτι ειναι και stable (γενικα στο λεω)

και ειδικοτερα η cm11 σαν γενικη εικονα δν ειναι stable..

ευχαριστω αλλα βαριεμαι να ξανακανω την διαδικασια. Αν ειχα και αλλο θεμα εκτος απο τον ηχο, θα το εκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...