Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ιοί για κινητα ομως δεν υπαρχουν?? δεν γνωριζω γιαυτο ρωταω  εχω διαβαζει μονο για κανα δυο  . εντομεταξυ το antivirus δεν τρωει πορους ?

πολλα θα διαβασεις και θα ακουσεις και λιγα θα ισχυουν ;)

οπως ειπες..το antivirous τρωει πορους και γενικα καθε εφαρμογη :)

οσες πιο λιγες τοσο πιο καλο..κινητο ειναι παιδες δεν ειναι μηχανημα

• Moderators
Δημοσ.

για τον browser τι να κανω να αφησω τον chrome η υπαρχει καποιο αλλο που κανει καλυτερη δουλεια;

Εγω χρησιμοποιω Dolphin + Jetpack. Θεμα ευκολιας ειναι, οποιος σε βολευει περισσοτερο αυτον κρατας :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στην ουσια "παγωνει" τις εφαρμογες που του οριζεις ωστε να μην τρεχουν στο background καταναλωνοντας πορους και μπαταρια. Aσφαλης ειναι και λειτουργικη, ριξτης μια ματια. 

• Moderators
Δημοσ.

Στο auto το εχω εγω και δουλευει αψογα. Βεβαια ειμαι rooted, δεν ξερω πως συμπεριφερεται σε non rooted phones (ή αν εχεις non rooted phone βασικα).

Δημοσ.

και εγω rooted ειμαι,και το smartphone εχει 512 ram αλλα παρατηρησα πως οταν το εβαλα (πριν κανα 2ωρο)

χωρις να κανω καποια ρυθμιση η ελευθερη ραμ ηταν πανω απο 100MB κ τωρα εχει παει στο 65-70 MB.

• Moderators
Δημοσ.

και εγω rooted ειμαι,και το smartphone εχει 512 ram αλλα παρατηρησα πως οταν το εβαλα (πριν κανα 2ωρο)

χωρις να κανω καποια ρυθμιση η ελευθερη ραμ ηταν πανω απο 100MB κ τωρα εχει παει στο 65-70 MB.

Του εθεσες ποιες εφαρμογες πρεπει να κανει hibernate ομως?

• Moderators
Δημοσ.

Ανοιξε την εφαρμογη (αν και σε καθοδηγει νομιζω), πατα το + και θα σου δειξει ποιες τρεχουν στο παρασκηνιο. Επιλεξε οποιες θες απο τη λιστα και θα εισαι οκ. Γενικα παιξε λιγο με τις ρυθμισεις ειναι πολυ ευχρηστο προγραμμα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...