Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για δες και το helium νομιζω δεν θελει root... :-D

Το δοκίμασα και αυτό!!Τίποτα..!!!!!

Δοκίμασα και αλλα ενα που κάνει hotspot απο το κινητό και τα μεταφέρει τίποτα!!!

WTF???

Δημοσ.

Τί παραπάνω προσφέρει απ το παρατεταμένο πάτημα του home?

δες τα gifakia δες και το βιντεο του ytube να καταλαβεις αν εσενα σου προσφερει κατι παραπανω απο το πατημα του home ;)

6qEPD.gif6qEOR.gif6qENT.gif

• Like 1
Δημοσ.

γεια χαρα!    επειδη αυριο εχω πρωινο πρωινο ξυπνημα...  και το ξυπνητηρι που εχει το smartphone μου δεν εχει  επιλογη αναβολης για  ξανα χτυπησει    , και συνηθως με περνει ο υπνος ξανα  , ξερουμε κανα app που να εχει επιλογη αναβολης και να ξαναχτυπαει σε 5 λεπτα π.χ

Δημοσ.

δες τα gifakia δες και το βιντεο του ytube να καταλαβεις αν εσενα σου προσφερει κατι παραπανω απο το πατημα του home ;)

Δεν μου άρεσε, καλύτερα το παρατεταμένο home, δεν εύκολο χειρισμό και δεν αξίζει να τρέχει άλλη μια εφαρμογή μόνιμα.

• Moderators
Δημοσ.

γεια χαρα!    επειδη αυριο εχω πρωινο πρωινο ξυπνημα...  και το ξυπνητηρι που εχει το smartphone μου δεν εχει  επιλογη αναβολης για  ξανα χτυπησει    , και συνηθως με περνει ο υπνος ξανα  , ξερουμε κανα app που να εχει επιλογη αναβολης και να ξαναχτυπαει σε 5 λεπτα π.χ

μαλλον δεν το εχεις κοιταξει καλα!! εχει κανονικα αναβολη! οταν χτυπαει ξυπνητηρι αν το σειρεις προς την δεξια μερια (που εχει το ματι) κλεινει τελειως αν το πας προς την αριστερι (εχει κατι ζζζ ) παει σε αναβολη

Δημοσ.

μαλλον δεν το εχεις κοιταξει καλα!! εχει κανονικα αναβολη! οταν χτυπαει ξυπνητηρι αν το σειρεις προς την δεξια μερια (που εχει το ματι) κλεινει τελειως αν το πας προς την αριστερι (εχει κατι ζζζ ) παει σε αναβολη

μαλλον εχουμε αλλο κινητο!!!  και το δικο μου ΔΕΝ  εχει αναβολη!   anyway βρηκα μια εφαρμογη

Δημοσ.

μαλλον εχουμε αλλο κινητο!!!  και το δικο μου ΔΕΝ  εχει αναβολη!   anyway βρηκα μια εφαρμογη

ποια ειναι ετουτη?  :-D

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για την ερωτηση μου

μολις πηρα καινουρια κινητο το οποιο εχει ως browser το chrome να το αφησω η υπαρχει καλυτερο για κινητα;;;

επισης αξιζει να βαλεις antivirus και αν ναι πιο προτεινετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...