gesamgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 για δες και το helium νομιζω δεν θελει root...
nikolas_kriti Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 για δες και το helium νομιζω δεν θελει root... Το δοκίμασα και αυτό!!Τίποτα..!!!!! Δοκίμασα και αλλα ενα που κάνει hotspot απο το κινητό και τα μεταφέρει τίποτα!!! WTF???
euxoulhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 οποιος θελει ας ριξει μια ματια σε αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.switchr εμενα μου φανηκε χρισημη 1
gesamgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 YES!! την ξερω και ειναι οντως χρησιμοτατη 1
funbreaker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 οποιος θελει ας ριξει μια ματια σε αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.switchr εμενα μου φανηκε χρισημη Τί παραπάνω προσφέρει απ το παρατεταμένο πάτημα του home?
euxoulhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τί παραπάνω προσφέρει απ το παρατεταμένο πάτημα του home? δες τα gifakia δες και το βιντεο του ytube να καταλαβεις αν εσενα σου προσφερει κατι παραπανω απο το πατημα του home 1
Federacion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Είναι καλή εφαρμογή. Ευχαριστώ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
christopher0016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 γεια χαρα! επειδη αυριο εχω πρωινο πρωινο ξυπνημα... και το ξυπνητηρι που εχει το smartphone μου δεν εχει επιλογη αναβολης για ξανα χτυπησει , και συνηθως με περνει ο υπνος ξανα , ξερουμε κανα app που να εχει επιλογη αναβολης και να ξαναχτυπαει σε 5 λεπτα π.χ
funbreaker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 δες τα gifakia δες και το βιντεο του ytube να καταλαβεις αν εσενα σου προσφερει κατι παραπανω απο το πατημα του home Δεν μου άρεσε, καλύτερα το παρατεταμένο home, δεν εύκολο χειρισμό και δεν αξίζει να τρέχει άλλη μια εφαρμογή μόνιμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 γεια χαρα! επειδη αυριο εχω πρωινο πρωινο ξυπνημα... και το ξυπνητηρι που εχει το smartphone μου δεν εχει επιλογη αναβολης για ξανα χτυπησει , και συνηθως με περνει ο υπνος ξανα , ξερουμε κανα app που να εχει επιλογη αναβολης και να ξαναχτυπαει σε 5 λεπτα π.χ μαλλον δεν το εχεις κοιταξει καλα!! εχει κανονικα αναβολη! οταν χτυπαει ξυπνητηρι αν το σειρεις προς την δεξια μερια (που εχει το ματι) κλεινει τελειως αν το πας προς την αριστερι (εχει κατι ζζζ ) παει σε αναβολη
christopher0016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον δεν το εχεις κοιταξει καλα!! εχει κανονικα αναβολη! οταν χτυπαει ξυπνητηρι αν το σειρεις προς την δεξια μερια (που εχει το ματι) κλεινει τελειως αν το πας προς την αριστερι (εχει κατι ζζζ ) παει σε αναβολη μαλλον εχουμε αλλο κινητο!!! και το δικο μου ΔΕΝ εχει αναβολη! anyway βρηκα μια εφαρμογη
gesamgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον εχουμε αλλο κινητο!!! και το δικο μου ΔΕΝ εχει αναβολη! anyway βρηκα μια εφαρμογη ποια ειναι ετουτη?
christopher0016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 alarm clock xtreme free αλλα δεν μου πολυ αρεσει θα βρω αλλη ;p νταξει το θεμα ειναι οτι σηκωθηκα σημερα με τοσες αφυπνησεις που εβαλα χαχα 1
FreakBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για την ερωτηση μου μολις πηρα καινουρια κινητο το οποιο εχει ως browser το chrome να το αφησω η υπαρχει καλυτερο για κινητα;;; επισης αξιζει να βαλεις antivirus και αν ναι πιο προτεινετε;
euxoulhs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν αξιζει να βαλεισ antivirus ποιος ο λογος; κινητο ειναι,δεν ειναι pc marketing ειναι τα περι antivirus 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα