Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 το bs βρίσκει υποτιτλους για τους περισότερους mainstream τιτλους. Δεν θα βρεις για σπάνια πράγματα μόνο,
nikolas_kriti Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 το bs βρίσκει υποτιτλους για τους περισότερους mainstream τιτλους. Δεν θα βρεις για σπάνια πράγματα μόνο, Μια ταινία. κατέβασα. δεν τους βρήκε....
Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε μια δοκιμή και μία 2η. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
nikolas_kriti Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα κατεβάζω άλλη μία!! Κάτι άλλο..Στο Galaxy s4 εχω προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι Real Football 2013,γινεται με καποιο τρόπο να το μεταφέρω στο ταμπλετ και να το συνεχίσω στο ταμπλετ??Δεν θελω να συγχροίζεται και στις δυο συσκευες απλα να το μεταφερω!!
Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μα ο πιό εύκολος τρόπος για να το μεταφέρεις είναι να συγχρονίσεις και στις 2. Γιατί όχι αλλωστε;
xaris87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μα ο πιό εύκολος τρόπος για να το μεταφέρεις είναι να συγχρονίσεις και στις 2. Γιατί όχι αλλωστε; Και πως γινεται αυτό?? Γιατί εχω το ίδιο προβλημα!!
Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις το ίδιο acount στο play store , δλδ το ίδιο gmail δηλωμένο, γίνεται αυτόματα.
nikolas_kriti Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο εβαλα..αλλα μου ξεκινησε απο την αρχη στο ταμπλετ...
gesamgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 dolphin browser titanium backup Το ίδιο εβαλα..αλλα μου ξεκινησε απο την αρχη στο ταμπλετ... Ποιόν browser προτείνεται για το lg g pad? ??Ποιός. είναι πιο γρήγορος?Και ακόμη για ταινίες κατέβασα το bs αλλα δε μ βρίσκει υπότιτλους..καμια ιδέα?
Voodooman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα κατεβάζω άλλη μία!! Κάτι άλλο..Στο Galaxy s4 εχω προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι Real Football 2013,γινεται με καποιο τρόπο να το μεταφέρω στο ταμπλετ και να το συνεχίσω στο ταμπλετ??Δεν θελω να συγχροίζεται και στις δυο συσκευες απλα να το μεταφερω!! Datasync Δηλώνεις το Google Drive σου, κάνεις upload τα δεδομένα από το κινητό στο Drive, πας στο tablet και τα κάνεις download.
daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα... Έχω ρουταρει ένα desire hd.κ έχω ένα θεματάκι με το insomnia apk.. Με gb k ics roms θυμάται κ κάνει μόνο του login στην εφαρμογή ενώ με jb k kitkat συνέχεια μου ζητάει να κανω login...καμία ιδέα?
giannis97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 οι περισσοτεροι θα το ξερετε, εαν θελετε να κατεβασετε εφαρμογες ή παιχνιδια για το android τα οποια ειναι σε πληρη εκδοση μπορειται να τα κατεβασετε εκτος του google play, απλα γραφωντας στο google πχ το παιχνιδι που θελετε και στο τελος την λεξη .apk και μεσα στην σελιδα θα σας λεει με ποιον τροπο θα γινει η εγκατασταση, οτι αλλο χρειαστειτε στειλτε πμ
nikolas_kriti Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 dolphin browser titanium backup root θελει !!!
nikolas_kriti Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 εεε.μα ναι! εε μα ναι προφανώς δεν γίνεται να κάνω root γιατί θα γράψει το knox....δοκίμασα με το drive αλλα δεν μ το παίζει στο ταμπλέτ..ξεκινάει το career απο την αρχή!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα