Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον δεν υπαρχει αλλα ψαχνω εφαρμογη που να δείχνει τελευταιες κλήσεις και σμσ μαζί σε λίστα.

η εφαρμογη contacts+ μαζι με την message+.

μολις ανοιγεις οποιαδηποτε απο τις δυο, εμφανιζονται τρεις καρτελες και ειναι κατα σειρα μηνυματα-επαφες-κλησεις. Δεν τα δειχνει στην ιδια καρτελα, σερνεις αριστερα ή δεξια.

Δημοσ.

Στο iphone που είχα πριν αλλά και σε άλλα κινητά, μόλις υπάρξει ειδοποίηση για sms ή άλλη, ανοίγει η οθόνη και βλέπεις την ειδοποίηση.

Στο κινητό που πήρα πρόσφατα αυτό δεν γίνεται και ψάχνω μήπως υπάρχει εφαρμογή που το κάνει.

Δημοσ.

Ωραία, Εγω έχω την 4.1.2. οπότε πρέπει να ισχύει και σε εσενα το εξής:

στην εφαρμογή μηνύματα έχει αντίστοιχη ρύθμιση που την βάζεις να είναι ον.

το ίδιο και σε ότι άλλο θέλεις να ανοίγει σε ειδοποιήση πχ στο gmail εγώ την απενεργοποίησα.

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχω τσεκαρισμένες τις ειδοποιήσεις και την αναδυόμενη ειδοποίηση (και τη δόνηση) αλλά δεν γίνεται αυτό που θέλω, δηλαδή δεν ανοίγει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα. 

Χτυπάει ο ήχος ότι ήρθε μήνυμα αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη και πρέπει να την ανοίξω για να το διαβάσω.

Αυτό θέλω να αλλάξω

Δημοσ.

To καταλαβαίνω. Δοκίμασε το gosms και πες μου αν έφτιαξε.Στο προτείνω γιατί έχει μέχρι και παραμετροποιήση στο popup window της ειδοποιήσης.

Δημοσ.

Δοκίμασα το handcet sms και έλυσα το πρόβλημα. Ανοίγει την οθόνη και εμφανίζει σε ένα πλαίσιο το μήνυμα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιόν browser προτείνεται για το lg g pad? ??Ποιός. είναι πιο γρήγορος?

Και ακόμη για ταινίες κατέβασα το bs αλλα δε μ βρίσκει υπότιτλους..καμια ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...