Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον δεν υπαρχει αλλα ψαχνω εφαρμογη που να δείχνει τελευταιες κλήσεις και σμσ μαζί σε λίστα.
giorgolavos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον δεν υπαρχει αλλα ψαχνω εφαρμογη που να δείχνει τελευταιες κλήσεις και σμσ μαζί σε λίστα. η εφαρμογη contacts+ μαζι με την message+. μολις ανοιγεις οποιαδηποτε απο τις δυο, εμφανιζονται τρεις καρτελες και ειναι κατα σειρα μηνυματα-επαφες-κλησεις. Δεν τα δειχνει στην ιδια καρτελα, σερνεις αριστερα ή δεξια.
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σ ευχαριστώ. Την είχα την εφαρμογή και δεν με βόλεψε. Ψάχνω κάτι στην ίδια καρτέλα.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Στο iphone που είχα πριν αλλά και σε άλλα κινητά, μόλις υπάρξει ειδοποίηση για sms ή άλλη, ανοίγει η οθόνη και βλέπεις την ειδοποίηση. Στο κινητό που πήρα πρόσφατα αυτό δεν γίνεται και ψάχνω μήπως υπάρχει εφαρμογή που το κάνει.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 <για σμσ το gosms το κάνει αυτό. Αναφέρεσαι σ' αυτό που ζήτησα;
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αναφέρεσαι σ' αυτό που ζήτησα; ναι. αλλα μόνο για sms. με ποια εκδοση ανδροιδ είσαι;
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία, Εγω έχω την 4.1.2. οπότε πρέπει να ισχύει και σε εσενα το εξής: στην εφαρμογή μηνύματα έχει αντίστοιχη ρύθμιση που την βάζεις να είναι ον. το ίδιο και σε ότι άλλο θέλεις να ανοίγει σε ειδοποιήση πχ στο gmail εγώ την απενεργοποίησα.
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείς αφού βάλω την εφαρμογή που προτείνεις.
Federacion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στην εφαρμογή που προτείνω σίγουρα. Εννοώ όμως και στην στοκ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχω τσεκαρισμένες τις ειδοποιήσεις και την αναδυόμενη ειδοποίηση (και τη δόνηση) αλλά δεν γίνεται αυτό που θέλω, δηλαδή δεν ανοίγει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα. Χτυπάει ο ήχος ότι ήρθε μήνυμα αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη και πρέπει να την ανοίξω για να το διαβάσω. Αυτό θέλω να αλλάξω
Federacion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 To καταλαβαίνω. Δοκίμασε το gosms και πες μου αν έφτιαξε.Στο προτείνω γιατί έχει μέχρι και παραμετροποιήση στο popup window της ειδοποιήσης.
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασα το handcet sms και έλυσα το πρόβλημα. Ανοίγει την οθόνη και εμφανίζει σε ένα πλαίσιο το μήνυμα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 1
nikolas_kriti Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ποιόν browser προτείνεται για το lg g pad? ??Ποιός. είναι πιο γρήγορος? Και ακόμη για ταινίες κατέβασα το bs αλλα δε μ βρίσκει υπότιτλους..καμια ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα