Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρρωστη εφαρμογη παιδες...πραγματικα αρρωστη!!!:lol::lol::lol:

WiFi File Explorer PRO v1.0.7

Requirements: Android

Overview: Browse, download, upload, delete, copy, stream and generally manage files that are on your phone, using a web browser via a WiFi connection.

ψαξτε το στους θειους της γειτονιας σας.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το tapatalk μου τα βγάζει λίγο κουκούρουκου τα ελληνικά όταν γράφω. Στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι όμως για νσ αλλάξω κωδικοποίηση. Όσοι το έχουν καναν κάτι για να στρώσει;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχει να κάνει κάτι με το tapatalk, στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ψάξε, στο tapatalk δεν πείραξα τίποτα για να γράφει σωστά.

Δημοσ.

Eδω γραφει σωστα... στο φορουμ της Hellas overclocking team ομως τα βγαζει κινεζικα... ισως κατι δεν εχουν ρυθμισει σωστα εκει...

Δημοσ.

λογικα καποιο script για τα ελληνικά δεν έχουν φτιάξει εκεί σωστά για την κωδικοποιήση, το έχω δεί και αλλού το πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρεις κανείς κάποιο τρόπο να πειράξω apk αρχεία; Θέλω να σβήσω από το swype ότι γλώσσα εκτός από ελληνικά / αγγλικά μήπως καταφέρω το one click language switch γιατί τώρα είναι πολύ δυσλειτουργικό :(

Δημοσ.
θες να σου στειλω απο τον θειο το navigon?

ειναι κορυφη λιγο που το δοκιμασα αλλα μετα την εγκατασταση πρεπει να εχεις ανοιχτο το wifi γιατι θα κατεβασει 2 γιγα χαρτες...ολης της ευρωπης....

με το ναβιγκον εχω το προβλημα οτι δεν μπορω να γραφω διευθυνσεις με το πληκτρολογιο του κινητου αλλα μεσω ενος προσθετου εικονικου qwerty πληκτρολογιου που εχω εγκαταστησει.εχω το χ10 μινι.

επισης μειονεκτημα θεωρω οτι αναζητας μια διευθυνση μονο στα λατινικα κ οχι ελληνικα.οποτε πρεπει να μαντεψεις πως ακριβως μπορει να ειναι περασμενη με λατινικα γραματα.πχ η αχιλλεως γραφετε achileos.

Δημοσ.
με το ναβιγκον εχω το προβλημα οτι δεν μπορω να γραφω διευθυνσεις με το πληκτρολογιο του κινητου αλλα μεσω ενος προσθετου εικονικου qwerty πληκτρολογιου που εχω εγκαταστησει.εχω το χ10 μινι.

επισης μειονεκτημα θεωρω οτι αναζητας μια διευθυνση μονο στα λατινικα κ οχι ελληνικα.οποτε πρεπει να μαντεψεις πως ακριβως μπορει να ειναι περασμενη με λατινικα γραματα.πχ η αχιλλεως γραφετε achileos.

Σε εμενα στο navigon ψαχνει και στα ελληνικα και στα αγγλικα.

Δημοσ.
Εναλακτηκό marketplace που μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές άσχετα σε πια χώρα είσαι.

http://www.slideme.org/sam

Το κοιταγα και εγω λιγακι χτες γιατι εψαχνα να αγορασω το wifi file explorer pro αλλα δεν ειχα τοσο χρονο να το ψαξω καλυτερα και δεν ξερω το ποσο αξιοπιστο ειναι να τους δωσω αριθμο πιστωτικης...

Δημοσ.
Εναλακτηκό marketplace που μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές άσχετα σε πια χώρα είσαι.

http://www.slideme.org/sam

Το κοιταγα και εγω λιγακι χτες γιατι εψαχνα να αγορασω το wifi file explorer pro αλλα δεν ειχα τοσο χρονο να το ψαξω καλυτερα και δεν ξερω το ποσο αξιοπιστο ειναι να τους δωσω αριθμο πιστωτικης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...