funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασε αυτο--> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.switchwidget Δεν χρησιμοποιώ τον GO launcher και ούτε θέλω να αλλάξω launcher.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εφαρμογη της go ειναι... Πχ για να βαλεις το go sms δεν ειναι αναγκαιο να εχει τον laucher της go. Δοκιμασε την.. Να δεις.. Εγω ειχα την εφαρμογη των μυνηματων και του φακου της go χωρις να βαλω ή να μου ζητηθει να βαλω τον laucher της..
funbreaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εφαρμογη της go ειναι... Πχ για να βαλεις το go sms δεν ειναι αναγκαιο να εχει τον laucher της go. Δοκιμασε την.. Να δεις.. Εγω ειχα την εφαρμογη των μυνηματων και του φακου της go χωρις να βαλω ή να μου ζητηθει να βαλω τον laucher της.. Όχι, δουλεύει μόνο με τον GO launcher.
redmanftw Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 καμια δωρεαν εφαρμογη για offline map παιζει;
gesamgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αναφερομουν στο navigon αλλα εσβησαν τα post.....για μια απαγορευμενη λεξη -λες και δωσαμε link- σβηνουν ολοκληρα post. προτεινω μαγκες να δινετε το λινκ αγορας του προϊοντος
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Gesamgr εσβησα το ποστ γιατι ρωταει κάποιος ποιο ΔΩΡΕΑΝ προγράμμα να βαλω για τη Χ δουλεια και απάντηση ειναι βάλε αυτο ΣΠΑΣΜΕΝΟ. Σε δυο τρια ποστ μετα το ολο θεμα θα πάει ως εξης: και που το βρίσκω αυτό μάγκες? Εκει. Ναι αλλα δε δουλεύει. Οκ τσεκαρε αυτο τότε. Βλεπεις που το παω ε? Και προσωπικά μιλώντας οπως ισως θα εχεις δει αποφευγω να λογοκρινω αν δεν υπάρχει σαφής λογος. Ο,τι αλλο θέλεις/θελετε θα χαρώ να το συζητήσουμε σε πμ 1
euxoulhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 μια καλη εφαρμογουλα για οποιον θελει να περασει στις επαφες που εχει τις αντιστοιχες φωτο του fb https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp&hl=el Υ.Γ. εαν δεν κανει σε ολες αντιστοιχηση (οπως ετυχε σε μενα) απλα το κανετε χειροκινητο.. και ναναι καλα ο kyrillos που μου το προτεινε
diplo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 καμια δωρεαν εφαρμογη για offline map παιζει; κοίτα το oruxmaps
giorgolavos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 μια καλη εφαρμογουλα για οποιον θελει να περασει στις επαφες που εχει τις αντιστοιχες φωτο του fb https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp&hl=el Υ.Γ. εαν δεν κανει σε ολες αντιστοιχηση (οπως ετυχε σε μενα) απλα το κανετε χειροκινητο.. και ναναι καλα ο kyrillos που μου το προτεινε το ειχα αλλα κατεληξα στο contact+ (μαζι με το messages+) γιατι μπορεις σε μια επαφη να βαλεις facebook, twitter, linked, google+, whatsapp, και foursquare. Συν οτι εχει αρκετες παραπανω επιλογες απο την stock εφαρμογη για επαφες
euxoulhs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 αα αυτο δεν το ξερω πιστευω ομως για καποιους που εχουν μονο fb ας πουμε πρεπει ναναι βολικο,βεβαια ο καθενας οτι του αρεσει! στο συγκεκριμενο που ποσταρα εγω,εχει μονο fb και αλλες 2 υπηρεσιες (που πρωτη φορα τις βλεπω βεβαια )
giorgolavos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 αα αυτο δεν το ξερω πιστευω ομως για καποιους που εχουν μονο fb ας πουμε πρεπει ναναι βολικο,βεβαια ο καθενας οτι του αρεσει! στο συγκεκριμενο που ποσταρα εγω,εχει μονο fb και αλλες 2 υπηρεσιες (που πρωτη φορα τις βλεπω βεβαια ) το contact+ δεν βαζει μονο την φωτογραφια προφιλ, αν ανοιξεις την επαφη σου εχει και την φωτογραφια εξωφυλλου και εχει και ενα εικονιδιου του facebook που το πατας και βλεπεις απευθειας τον τοιχο του. Τα ιδια και για τα υπολοιπα social networks, πχ. απο τις επαφες βλεπεις ολα τα tweets καποιου που εχει twitter
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 α καλα για τοσο προχωρημενο προγραμμα δεν με ενδιαφερει μου αρκει το να εχω στις επαφες μου τις εικονες παντως σε ευχαριστω για την ενημερωση
N3CR4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παίδες μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω εφαρμογή για επαφές, ξέρετε καμία που να μπορεί να αποθηκεύσει τις επαφές μου έτσι ακριβώς όπως τις έχω στην μνήμη του τηλεφώνου; Δηλαδή να μου αποθηκεύσει τις επεξεργασμένες ετικέτες που έχω όπως π.χ. σε κάποιες επαφές στο πεδίο "κινητό" έχω γράψει "κινητό ΨΨΨ". Δοκίμασα να τις αποθηκεύσω με την εφαρμογή Επαφές του android αλλά τα παραπάνω δεν μου τα επαναφέρει. Δεν κρατάει δηλαδή αυτές τις λεπτομέρειες όπως επίσης μου μικραίνει τις φωτογραφίες των επαφών με αποτέλεσμα να φαίνονται χάλια αφού κάνω την επαναφορά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 νεκρα για το πρωτο που ζητας δεν ξερω αλλα για την ποιοτητα των φωτογραφιων μετα απο επαναφορα αν ανοιξεις μια επαφη και πατησεις πανω στην φωτογραφια της στην μεγενθυνη και μετα απο λιγο σου φτιαχνει την ποιοτητα (πρεπει να εχεις ιντερνετ) 1
N3CR4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ Spect. Θα το δοκιμάσω μόλις βρω εφαρμογή που να αποθηκεύει τα πεδία των ετικετών. Βασικά οι φωτό που έχω στις επαφές δεν τις έχω σε κάποια cloud υπηρεσία. Μόνο στην συσκευή. Σίγουρα θα τις φτιάξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα