Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να είναι σα πινακακι και να δείχνει τη τελευταία κλήση και το τελευταίο μήνυμα;

Προσωπικά ξέρω που θα τα δω αυτά, αλλά ψάχνω κάτι πιο εύκολο που θα φαίνεται αμέσως, για τη μαμά μου που τώρα ξεκίνησε να περιεργάζεται τα smartphones

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βρισκω too much για αυτο που θελω να κανει. Θελει google mail και να τραβαει και απο εκει δεδομενα κλπ.

Τιποτα πιο απλό; Μονο τη τελευταια κλήση και μηνυμα με ενδιαφερει να δειχνει

Δημοσ.

Το βρισκω too much για αυτο που θελω να κανει. Θελει google mail και να τραβαει και απο εκει δεδομενα κλπ.

Τιποτα πιο απλό; Μονο τη τελευταια κλήση και μηνυμα με ενδιαφερει να δειχνει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zedray.calllog&hl=el

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να είναι σα πινακακι και να δείχνει τη τελευταία κλήση και το τελευταίο μήνυμα;

Προσωπικά ξέρω που θα τα δω αυτά, αλλά ψάχνω κάτι πιο εύκολο που θα φαίνεται αμέσως, για τη μαμά μου που τώρα ξεκίνησε να περιεργάζεται τα smartphones

Με ένα απλο πατημα του πληκτρου κλισης νομιζω όλα τα κινητα σου εμφανιζουν ολες τις τελευταιες και όχι μονο κλισεις

Το ιδιο για τα sms με το αντιστοιχο πληκτρο

Γιατι να την μπερδεψεις με εφαρμογες?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!

Κριμα ομως που τα μηνυματα ειναι στην εκδοση με πληρωμη

Με ένα απλο πατημα του πληκτρου κλισης νομιζω όλα τα κινητα σου εμφανιζουν ολες τις τελευταιες και όχι μονο κλισεις

Το ιδιο για τα sms με το αντιστοιχο πληκτρο

Γιατι να την μπερδεψεις με εφαρμογες?

Γιατι θελω να το εχει επανω στην οθονη αυτη τη τελευταια κληση, καθως πχ μια αναπαντητη φαινεται μονο επανω στη μπαρα που ειναι το ρολοι, η μπαταρια κλπ. Ε δε περιμενω να το προσεξει εκει πανω.

Ενω ετσι, θα το δει κατευθειαν!

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατέστησα το airdroid αλλά τελικά κατέληξα σε άλλη εφαρμογή. Την έκανα απεγκατάσταση αλλά είδα ότι μένουν στο tablet κάποια directory έστω και άδεια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα καθαρίζει ή να κάνει την απεγκατάσταση εφαρμογών και να διαγράφει όλα αυτα τα αρχεία? Αν τα διαγράψω manual θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?

Το android  έχει θέμα με τις πολλές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις αλά win  ή είναι σαν το ios?

Δημοσ.

Έγινα πρόσφατα λάτρεις των συγκεκριμένων παιχνίδιων και πέρα απο τα δύο επικά kingdom rush έχετε να προτείνεται κατι!;όχι όμως να χρειαζεται να δώσεις χρήματα εντος παιχνιδιού για να περάσεις δύσκολα επίπεδα κτλ

Παράθεσ

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα για φωτο που να εμφανιζει και τους υποφακελους κανονικα οπως στο pc (δηλ να πρεπει να πατας στον πρωτο μετα σε αυτον που ειναι μεσα.....)  και οχι να τους βαζει ολους εξω στο σειρα σα να μην ηταν ο ενας μεσα στο αλλο ?

ενα που βρηκα ειναι αυτο

QuickPic
To set it in explorer mode tap on the picture icon (in the header) and check the Explorer check box.
Tab a second time on picture icon and choose List

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα για φωτο που να εμφανιζει και τους υποφακελους κανονικα οπως στο pc (δηλ να πρεπει να πατας στον πρωτο μετα σε αυτον που ειναι μεσα.....)  και οχι να τους βαζει ολους εξω στο σειρα σα να μην ηταν ο ενας μεσα στο αλλο ?

ενα που βρηκα ειναι αυτο

QuickPic

To set it in explorer mode tap on the picture icon (in the header) and check the Explorer check box.

Tab a second time on picture icon and choose List

το κορυφαιο φιλος,σβηνω το μαμα γι αυτο

Δημοσ.

Glextor App Manager

Εφαρμογη για κατηγοριοποιηση των εφαρμογων μας. Λειτουργει και σαν alternative app drawer.

Με εχει βολεψει απιστευτα και ειναι η μονη που την συντηρει ακομα ο dev.
Εκανα και την μεταφραση στα Ελληνικα, οπουναναι θα ανεβει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά!!

Είχα φτιάξει ένα ξεχωριστό θέμα με την παρακάτω ερώτηση αλλά μετά που κοίταξα νομίζω μάλλον εδώ έπρεπε να το βάλω.

Here goes:

Ήμουν μέχρι πρόσφατα φανατικός του IPhone και μετά από παραινέσεις φίλων είπα να προσχωρήσω στο Android.

Μια από τις πιο βολικές λειτουργίες του IOS ήταν πως πριν καν βάλω τον κωδικό μου στο κινητό, πατούσα το μεσαίο πλήκτρο παρατεταμένα, έλεγα "Κάλεσε τον τάδε στο κινητό" και έπαιρνε τηλ άμεσα. Και τα ονόματα τα είχα περασμένα στα ελληνικά.

Στο Android δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο ακόμη, και ήδη ταλαιπωρήθηκα να βρω εκφώνηση ελληνικών οπότε και κατέληξα στο SWYPE με DRAGON αφού η Google δεν έχει native ελληνική αναζήτηση. Ακόμα κι έτσι όμως πρέπει να μπω στο κινητό για να τα κάνω όλα αυτά. Δηλαδή ξεκλείδωμα, επιλογή εικονιδίου επαφές κτλ. Καμία ιδέα κανείς; Το κινητό μου είναι το sony Xperia Z1.

thanx.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...