Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εβαλα τον san andreas και παιζει οκ

Μονο αν βαλεις ολα τα γραφικα τερμα γινεται πιο αργη η κινηση

Σε ποια συσκευη φιλε μου?Με normal γραφικα το παιζω κ εγω καλα αλλα στο full...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω το Alcatel 997d και στο φουλ η κινηση γινεται πιο αργη αλλα παιζει κανονικα δεν κολλαει ουτε κλεινει

Και σε μενα παιζει βρε αυτο προσπαθω να σου πω. Απλα δεν ειναι smooth στο full

Δημοσ.

Έχω ήδη αγοράσει το Swype και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γενικά.

Δοκίμασα όμως και το Touchpal x keyboard που είναι δωρεάν και είναι πολύ δυνατό! Κλάσεις ανώτερο από το swiftkey.

Όσοι δε θέλετε να αγοράσετε το Swype (το οποίο δε σπάει απ'ότι φαίνεται) δοκιμάστε το έναντι του swiftkey.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμάστηκε κ δεν βόλεψε. Δεν έχει κλασικό t9 διάταξη. Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Βαριεμαι να κανω 2 κινησεις για να αλλαξω γλωσσα και εμεινα στο swiftkey

Ποιο θεωρειται πιο καλο και ολοκληρωμενο προγραμμα για φωτογραφιες ?

Εχω το Camera MX που βγαζει 16 9 αλλα δεν εχει ρυθμισεις για ISO κλπ οπως πχ το Camera FV-5

Δημοσ.

Έχω ήδη αγοράσει το Swype και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γενικά.

Δοκίμασα όμως και το Touchpal x keyboard που είναι δωρεάν και είναι πολύ δυνατό! Κλάσεις ανώτερο από το swiftkey.

Όσοι δε θέλετε να αγοράσετε το Swype (το οποίο δε σπάει απ'ότι φαίνεται) δοκιμάστε το έναντι του swiftkey.

το Swype ειχε 0.76 και ειδα καταλαθος οτι το εκαναν 3 ευρα.touchpal δουλευω και ειναι μια χαρα.αλαζει γλωσσα με μια κινηση ,απκει να την βαλεις

• Moderators
Δημοσ.

ΧBMC ερωτηση. Εχει καποιος σεταρισμενο σωστα (as in add ons κλπ για ταινιες/σειρες κ.ο.κ.) και να μπορει να μοιραστει το save του απο Titanium Backup? :D

Δημοσ.

ΧBMC ερωτηση. Εχει καποιος σεταρισμενο σωστα (as in add ons κλπ για ταινιες/σειρες κ.ο.κ.) και να μπορει να μοιραστει το save του απο Titanium Backup? :D

πολύ ψάχνεται αυτό τώρα τελευταία .... :ph34r:

Δεν ξέρω αν θα είναι και πολύ χρήσιμο καθώς σε πολλά add-ons βγαίνουν πολύ συχνά ανανεώσεις.

Το 1channel λχ , έβγαλε το τελευταίο fix στις 10 Δεκέμβρη.

Ότι βρείτε και κατεβάσετε λοιπόν να ξέρετε ότι θα έχει ημερομηνία λήξης την οποία μάλιστα δεν θα την ξέρετε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...