kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το εβαλα τον san andreas και παιζει οκ Μονο αν βαλεις ολα τα γραφικα τερμα γινεται πιο αργη η κινηση Σε ποια συσκευη φιλε μου?Με normal γραφικα το παιζω κ εγω καλα αλλα στο full...
adi32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 εχω το Alcatel 997d και στο φουλ η κινηση γινεται πιο αργη αλλα παιζει κανονικα δεν κολλαει ουτε κλεινει
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 εχω το Alcatel 997d και στο φουλ η κινηση γινεται πιο αργη αλλα παιζει κανονικα δεν κολλαει ουτε κλεινει Και σε μενα παιζει βρε αυτο προσπαθω να σου πω. Απλα δεν ειναι smooth στο full
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 sorry καποιος αλλος νομιζω ειπε οτι του κανει restart 1
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ήδη αγοράσει το Swype και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γενικά. Δοκίμασα όμως και το Touchpal x keyboard που είναι δωρεάν και είναι πολύ δυνατό! Κλάσεις ανώτερο από το swiftkey. Όσοι δε θέλετε να αγοράσετε το Swype (το οποίο δε σπάει απ'ότι φαίνεται) δοκιμάστε το έναντι του swiftkey. 1
kataramenos32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Βρε ολα σπανε απλα δεν τα αναφερουμε εδω λογω των ορων χρησης οπως ξερεις
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, μιλάω για non-rooted τηλέφωνο. Anyway, όποιος θέλει ας το δοκιμάσει. Είναι εντυπωσιακό για free
kataramenos32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, μιλάω για non-rooted τηλέφωνο. Anyway, όποιος θέλει ας το δοκιμάσει. Είναι εντυπωσιακό για free Rooted/non rooted παντα υπαρχει λυση
Federacion Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμάστηκε κ δεν βόλεψε. Δεν έχει κλασικό t9 διάταξη. Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
haris013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Το έβαλα και εγώ και με βόλεψε!! Ευχαριστώ, απλά ξέρει κανείς πως αλλάζει γρήγορα γλώσσα;
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Βαριεμαι να κανω 2 κινησεις για να αλλαξω γλωσσα και εμεινα στο swiftkey Ποιο θεωρειται πιο καλο και ολοκληρωμενο προγραμμα για φωτογραφιες ? Εχω το Camera MX που βγαζει 16 9 αλλα δεν εχει ρυθμισεις για ISO κλπ οπως πχ το Camera FV-5
vrwmiaris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ήδη αγοράσει το Swype και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γενικά. Δοκίμασα όμως και το Touchpal x keyboard που είναι δωρεάν και είναι πολύ δυνατό! Κλάσεις ανώτερο από το swiftkey. Όσοι δε θέλετε να αγοράσετε το Swype (το οποίο δε σπάει απ'ότι φαίνεται) δοκιμάστε το έναντι του swiftkey. το Swype ειχε 0.76 και ειδα καταλαθος οτι το εκαναν 3 ευρα.touchpal δουλευω και ειναι μια χαρα.αλαζει γλωσσα με μια κινηση ,απκει να την βαλεις
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ΧBMC ερωτηση. Εχει καποιος σεταρισμενο σωστα (as in add ons κλπ για ταινιες/σειρες κ.ο.κ.) και να μπορει να μοιραστει το save του απο Titanium Backup?
ekkli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ΧBMC ερωτηση. Εχει καποιος σεταρισμενο σωστα (as in add ons κλπ για ταινιες/σειρες κ.ο.κ.) και να μπορει να μοιραστει το save του απο Titanium Backup? πολύ ψάχνεται αυτό τώρα τελευταία .... Δεν ξέρω αν θα είναι και πολύ χρήσιμο καθώς σε πολλά add-ons βγαίνουν πολύ συχνά ανανεώσεις. Το 1channel λχ , έβγαλε το τελευταίο fix στις 10 Δεκέμβρη. Ότι βρείτε και κατεβάσετε λοιπόν να ξέρετε ότι θα έχει ημερομηνία λήξης την οποία μάλιστα δεν θα την ξέρετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα