Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανας τροπος να σημειωνω καποια πραγματα στο πισι και να μπορω να τα δω στο κινητο?υπαρχει καμια εφαρμογη?

υπαρχει κανας τροπος να σημειωνω καποια πραγματα στο πισι και να μπορω να τα δω στο κινητο?υπαρχει καμια εφαρμογη?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοω μια εφαρμογη που να υπαρχει στο pc και στο κινητο και μολις το βαζω ειτε στο ενα ειτε στο αλλο να συγχρονιζονται οπως το icloud στα αιφονια

Δημοσ.

Ήρθε το android tv box με πληθώρα bloatware και προσπαθώ να τα απεγκαταστήσω και όχι απλά να τα απενεργοποιήσω.

Είναι και η πρώτη μου επαφή με android.

Διάβασα και δοκίμασα

Greenify

Titanium Back Up

SuperUser

αλλά σε κανένα δεν βρήκα επιλογή uninstall.

Ξέρετε κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό το απλό δηλαδή να απεγκαθιστά εφαρμογές ;

Εννοείται ότι έχω δικαιώματα root στην συσκευή.

Δημοσ.

ψαχνω εναν player που να παιζει mkv αρχεια για android kit kat

δοκιμασα με αυτον που ειχε το κινητο, με τον mx και 2-3 ακομα αλλα ενω εχω εικονα δεν εχω ηχο

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω ενα πρόβλημα
όταν παίζω παιχνίδια που κάνεις connect με το facebook (αλλιώς παίζεις guest με κίνδυνο να χάσεις το progress σου...)

πατάω connect μου ανοίγει browser, μπαίνει στο facebook και όταν πατάω ok για την άδεια που ζητάει λέει "πρόβλημα ανάγνωσης απο τον διακομιστή" και δεν το κάνει. 

Μερικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν το facebook app συνδέονται κανονικά με το facebook account αλλα πολλά όχι

μπορεί κάποιος να μου βρει μια λύση ? στέλνω email στις εταιρίες αλλα δε βρήκα άκρη 

Δημοσ.

Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για μεταφορα μεσω wifi πολλων αρχειων ταυτοχρονα ?

Χρησιμοποιω το wireless file explorer αλλα πολλες φορες οταν βαζω πολλα αρχεια μαζι κατι μπλοκαρει

Υπαρχει καποιο αλλο που να μεταφερει αρχεια ακομα και αν το κινητο ειναι συνδεδεμενο σε εαν router wifi και το pc σε αλλο με αλλη συνδεση?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες εχει παιξει κανεις το GTA SA?Εχει καταφερει καποιος να το παιξει με full γραφικα?

οχι το εβγαλα προβληματικο

Δημοσ.

Παιδες εχει παιξει κανεις το GTA SA?Εχει καταφερει καποιος να το παιξει με full γραφικα?

Το sa σημαίνει San Andreas?

Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για μεταφορα μεσω wifi πολλων αρχειων ταυτοχρονα ?

Χρησιμοποιω το wireless file explorer αλλα πολλες φορες οταν βαζω πολλα αρχεια μαζι κατι μπλοκαρει

Υπαρχει καποιο αλλο που να μεταφερει αρχεια ακομα και αν το κινητο ειναι συνδεδεμενο σε εαν router wifi και το pc σε αλλο με αλλη συνδεση?

Το airdroid είναι αρκετά καλό αν και συχνα κολλάει σε μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...