mastor10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 έχει κανείς να προτείνει κανα καλό εθιστικό παιχνιδάκι ? μου αρέσουν σχεδόν τα πάντα , αλλα ιδιαιτέρως αυτά που πιάνεις τέρατα ή φτιάχνεις στρατό κλπ και με κάρτες ofc πχ monster warlord δοκιμασε dead trigger 2
therock Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει καποια εφαρογη που να φτιαχνει chart γραφηματα κτλ? Θελω πχ να εχω μια στηλη με τιμες και μια αλλη για περιοδο τιμων και να σχεδιαζω την αυξομειωση. ΠΧ για φαινομενα που μεταβαλλονται με τον καιρο. Στηλη μηνα στην μια και φαινομενο που παρατηρειται στην αλλη.
bill1000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια θελω να ρωτήσω γ δυο νεες permissions. Στο tripadvisor ζηταει πλεον κ "ληψη εικονων κ βίντεο" κ στο google maps "αλλαγη κατάστασης wifi". Εψαξα αλλα δεν βρηκα τι εξυπηρετουν.
ekkli Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχει εφαρμογή που να κάνει ρηστάρτ την συσκευή ; έψαξα στο play store αλλά δεν βρήκα κάποια που να φαίνεται ικανοποιητική, είτε λέγανε για virtual reboot ή δεν είχαν καλές βαθμολογίες. μπορώ να το κάνω χειροκίνητα ; από γραμμή εντολών ή με κάποιο σκριπτάκι ;
mastor10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχει εφαρμογή που να κάνει ρηστάρτ την συσκευή ; έψαξα στο play store αλλά δεν βρήκα κάποια που να φαίνεται ικανοποιητική, είτε λέγανε για virtual reboot ή δεν είχαν καλές βαθμολογίες. μπορώ να το κάνω χειροκίνητα ; από γραμμή εντολών ή με κάποιο σκριπτάκι ; δοκιμασε αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&hl=el 1
ekkli Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασε αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&hl=el ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει εφαρμογή να κλειδωνει την οθονη όχι αμμεσα μετα το σβησιμο αλλα μετα από μερικα λεπτα ή με κωδικο ή με κατι άλλο ?? Εχω το samsung galaxy S4 με εκδοση 4.3 Ευχαριστω.
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 To android δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσει το κινητό με χρονοκαθυστέρηση, δε νομίζω να το έβγαλε η samsung αυτό. Οπότε, ρυθμίζεις την οθόνη να κλείνει μετά από πχ 1 λεπτό αδράνειας και στις ρυθμίσεις ασφαλείας (security στην stock android έκδοση) έχει επιλογή "Automatically lock" με δυνατότητα επιλογής λεπτού, 5λεπτου, 10λεπτου κλπ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 To android δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσει το κινητό με χρονοκαθυστέρηση, δε νομίζω να το έβγαλε η samsung αυτό. Οπότε, ρυθμίζεις την οθόνη να κλείνει μετά από πχ 1 λεπτό αδράνειας και στις ρυθμίσεις ασφαλείας (security στην stock android έκδοση) έχει επιλογή "Automatically lock" με δυνατότητα επιλογής λεπτού, 5λεπτου, 10λεπτου κλπ. "Automatically lock" σημαινει και απαιτηση κωδικου για να ανοιξει η οθονη ? Ευχαριστω.
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό είναι στη διακριτική σου ευχέρεια, αν έχεις ορίσει να ζητάει κωδικό όταν κλειδώνει η οθόνη, θα το κάνει και με το automatic lock, αν το έχεις στο slide θα μείνει έτσι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει εφαρμογή να κλειδωνει την οθονη όχι αμμεσα μετα το σβησιμο αλλα μετα από μερικα λεπτα ή με κωδικο ή με κατι άλλο ?? Εχω το samsung galaxy S4 με εκδοση 4.3 Ευχαριστω. To android δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσει το κινητό με χρονοκαθυστέρηση, δε νομίζω να το έβγαλε η samsung αυτό. Οπότε, ρυθμίζεις την οθόνη να κλείνει μετά από πχ 1 λεπτό αδράνειας και στις ρυθμίσεις ασφαλείας (security στην stock android έκδοση) έχει επιλογή "Automatically lock" με δυνατότητα επιλογής λεπτού, 5λεπτου, 10λεπτου κλπ. "Automatically lock" σημαινει και απαιτηση κωδικου για να ανοιξει η οθονη ? Ευχαριστω. Αυτό είναι στη διακριτική σου ευχέρεια, αν έχεις ορίσει να ζητάει κωδικό όταν κλειδώνει η οθόνη, θα το κάνει και με το automatic lock, αν το έχεις στο slide θα μείνει έτσι. Ευχαριστω.....θα με βολευε αν υπαχει κατι η οθονη να σβηνει ας πουμε σε 1 λεπτο για οικονομια μπαταριας αλλα να ζηταει κωδικο για να ξαναναψει μετα από πχ 20 λεπτα ...Χλωμο μαλλον.
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μα ναι, αυτό γίνεται. Για παράδειγμα, εδώ το sleep είναι ορισμένο στα 30 δευτερόλεπτα, οπότε η οθόνη θα σβήσει μετά από 30 δευτερόλεπτα αδράνειας, αλλά το automatic lock είναι ορισμένο στα 10 λεπτά, οπότε το κινητό θα κλειδώσει 10 λεπτά αφού σβήσει η οθόνη. Τα screenshots είναι από stock android, η samsung με το touchwiz θα τα χει μετακινήσει λίγο λογικά, αλλά κάπου εκεί θα βρίσκονται, δε νομίζω να αφαιρέθηκαν. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μα ναι, αυτό γίνεται. Για παράδειγμα, εδώ το sleep είναι ορισμένο στα 30 δευτερόλεπτα, οπότε η οθόνη θα σβήσει μετά από 30 δευτερόλεπτα αδράνειας, αλλά το automatic lock είναι ορισμένο στα 10 λεπτά, οπότε το κινητό θα κλειδώσει 10 λεπτά αφού σβήσει η οθόνη. Τα screenshots είναι από stock android, η samsung με το touchwiz θα τα χει μετακινήσει λίγο λογικά, αλλά κάπου εκεί θα βρίσκονται, δε νομίζω να αφαιρέθηκαν. Ευχαριστω.Θα το ψαξω..... Edit Εβαλα σβησιμο στο ένα λεπτο και κλειδωμα σε 30 λεπτα αλλα μολις σβησω την οθονη για να αναψει ζηταει τον κωδικο αν και εχω ξελικαρει το κλικαρσμενο που εχεις στην δευτερη φωτο Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2013 από Γιάννης Platano
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Αν πατηθεί το power button κλειδώνει, στη 2η φωτο μου φαίνεται η συγκεκριμένη επιλογή κάτω απ τον κόκκινο κύκλο. Αν απενεργοποιηθεί αυτό, τότε δε θα ζητάει κωδικό αν δεν έχει παρέλθει το μισάωρο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω.Θα το ψαξω..... Edit Εβαλα σβησιμο στο ένα λεπτο και κλειδωμα σε 30 λεπτα αλλα μολις σβησω την οθονη για να αναψει ζηταει τον κωδικο Αν πατηθεί το power button κλειδώνει, στη 2η φωτο μου φαίνεται η συγκεκριμένη επιλογή κάτω απ τον κόκκινο κύκλο. Αν απενεργοποιηθεί αυτό, τότε δε θα ζητάει κωδικό αν δεν έχει παρέλθει το μισάωρο. Αυτό ακριβως ειχα παθει...Κλειδωνα χειροινητα την οθονη και ζηταγε κωδικο Αν την αφήσω να σβησει μονη ζηταει μονο στον χρονο που εχω καθορισει Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα