Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το navigon παίζει και μόνο με τους ελληνικούς (ή τους αντίστοιχους του τόπου που βρίσκεται κανείς). Τους υπόλοιπους χάρτες τους κρατάς στο pc και περνάς στην κάρτα ό,τι χριάζεσαι όταν ταξιδέψεις. Έτσι μπορείς να παρακάμψεις το πρόβλημα του χώρου

Δημοσ.
παρε μια καρτα 4-8 γιγα να κανεις την δουλεια σου και ασε τις αγορες gps:-)

εχεις pm

Κάρτα εννοούσα!

Το navigon παίζει και μόνο με τους ελληνικούς (ή τους αντίστοιχους του τόπου που βρίσκεται κανείς). Τους υπόλοιπους χάρτες τους κρατάς στο pc και περνάς στην κάρτα ό,τι χριάζεσαι όταν ταξιδέψεις. Έτσι μπορείς να παρακάμψεις το πρόβλημα του χώρου

Θα το ψάξω.

Δημοσ.

Τελικά έκανα αυτό που λέει ο mvaggel. Κατέβασα μόνο τον ελληνικό χάρτη.

Πολύ καλό προγραμματάκι.

Σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Και εγώ το sygic έχω και παίζει μια χαρά ;)

Με το navigon είχα πρόβλήμα (htc desire και force close συνέχεια ) και μιας και το sygic με καλύπτει απόλυτα δεν το έψαξα και πολύ

Δημοσ.
Μηπως γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να κραταει log για την τελευταια κληση,το συνολο των κλησεων,των sms κτλ?

καπου ειχε παρει το ματι μου μια που ειχε για κλησεις αλλα δεν θυμαμαι ονομα.αυτο που ξερω ειναι πως οσες εφαρμογεςεχω δοκιμασει για μηνυματα (handcent sms,chomp sms) κρατανε αριθμο μηνυματων που εχεις στειλει (απο αυτες),και το μηδενιζεις εσυ οποτε θες

Δημοσ.

Call meter

Αλλά με τα cosmote απεριόριστα δεν μπορώ κάπως να διαχωρίσω τα τηλέφωνα cosmote και αυτα προς τρίτους :-(

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.
Μηπως γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να κραταει log για την τελευταια κληση,το συνολο των κλησεων,των sms κτλ?

Δοκίμασε την εφαρμογή stats , νομίζω απο το market την κατέβασα. Κρατάει και μυνήματα και κλήσεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...