mvaggel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το navigon παίζει και μόνο με τους ελληνικούς (ή τους αντίστοιχους του τόπου που βρίσκεται κανείς). Τους υπόλοιπους χάρτες τους κρατάς στο pc και περνάς στην κάρτα ό,τι χριάζεσαι όταν ταξιδέψεις. Έτσι μπορείς να παρακάμψεις το πρόβλημα του χώρου
dermitzos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 παρε μια καρτα 4-8 γιγα να κανεις την δουλεια σου και ασε τις αγορες gps:-) εχεις pm Κάρτα εννοούσα! Το navigon παίζει και μόνο με τους ελληνικούς (ή τους αντίστοιχους του τόπου που βρίσκεται κανείς). Τους υπόλοιπους χάρτες τους κρατάς στο pc και περνάς στην κάρτα ό,τι χριάζεσαι όταν ταξιδέψεις. Έτσι μπορείς να παρακάμψεις το πρόβλημα του χώρου Θα το ψάξω.
koumis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Kαι κατα εδω ενα ιδιο pm για το navigon παρακαλω....!
dermitzos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Τελικά έκανα αυτό που λέει ο mvaggel. Κατέβασα μόνο τον ελληνικό χάρτη. Πολύ καλό προγραμματάκι. Σας ευχαριστώ όλους!
Jastonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εγώ που εχω το sygic co pilot είμαι λάθος; Το navigon είναι καλύτερο για desire..;
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εγώ που εχω το sygic co pilot είμαι λάθος; Το navigon είναι καλύτερο για desire..; θα το δοκιμασω
morgoth_gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Και εγώ το sygic έχω και παίζει μια χαρά Με το navigon είχα πρόβλήμα (htc desire και force close συνέχεια ) και μιας και το sygic με καλύπτει απόλυτα δεν το έψαξα και πολύ
VagosM Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Της φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό πως μπορώ να της περάσω στο pc με το καλώδιο?
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 καμμια εφαρμογη οπου μπορω να κλεινω,reboot κτλ την συσκευη χωρις να χρειαζεται να παταω κουμπια?
triggerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να κραταει log για την τελευταια κληση,το συνολο των κλησεων,των sms κτλ?
basilis5 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να κραταει log για την τελευταια κληση,το συνολο των κλησεων,των sms κτλ? καπου ειχε παρει το ματι μου μια που ειχε για κλησεις αλλα δεν θυμαμαι ονομα.αυτο που ξερω ειναι πως οσες εφαρμογεςεχω δοκιμασει για μηνυματα (handcent sms,chomp sms) κρατανε αριθμο μηνυματων που εχεις στειλει (απο αυτες),και το μηδενιζεις εσυ οποτε θες
Nightstrike Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Call meter Αλλά με τα cosmote απεριόριστα δεν μπορώ κάπως να διαχωρίσω τα τηλέφωνα cosmote και αυτα προς τρίτους Sent from my HTC Desire using Tapatalk
morgoth_gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να κραταει log για την τελευταια κληση,το συνολο των κλησεων,των sms κτλ? Δοκίμασε την εφαρμογή stats , νομίζω απο το market την κατέβασα. Κρατάει και μυνήματα και κλήσεις
BladeRunner Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 κανας καλος image viewer?? σαν τον resco των mobile ας πουμε.τοσο καλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα