thodorisnavajo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας,πρέπει να φτιάξω μια εφαρμογή για android για μια εργασία για το πανεπιστήμιο μου.Μπορείτε να μου πείτε καμία ιδέα για το τι να φτιάξω ;
ravend Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει καμια εφαρμογη καμερας για κειμενο? για σημειωσεις,τετραδια κτλ,οπως εχουν στοκ τα blackberry και βοηθαει πολυ, καμια ιδεα? ψαχνω αλλα μαλλον δεν βαζω σωστες λεξεις κλειδια και δεν βρισκω αυτο που ζηταω.
mvaggel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει καμια εφαρμογη καμερας για κειμενο? για σημειωσεις,τετραδια κτλ,οπως εχουν στοκ τα blackberry και βοηθαει πολυ, καμια ιδεα? ψαχνω αλλα μαλλον δεν βαζω σωστες λεξεις κλειδια και δεν βρισκω αυτο που ζηταω. Κάτι τέτοιο εννοείς? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner&hl=en
ravend Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ωραιο αυτο,περισσοτερα απο οσα ζητουσα,ευχαριστω πολυ.
Federacion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια, ψαχνω ενα πληκτρoλoγιo τo oπoιo θα ειναι σε στυλ κλασικoυ αριθμητικoυ τυπoυ νoκια κ oχι σε στυλ QWERTY η/υ.<br> Να χει απλα τα νoυμερα κ σε καθε νoυμερo μερικα γραμματα μαζι κ να χρειαζεσαι να τ πατας τoσες φoρες μεχρo μα βγει αυτo π θες.<br> Oπως παλια...<br> Υπαρχει κτ τετoιo? Όσο και να το έψαξα το καλύτερο που βρήκα λέγεται Adaptxt Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
therock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να περασω ολα τα δεδομενα απο μια συσκευη android διαφορετικης εκδοσης κιολας σε μια αλλη? Θελω Απο ενα HTC Desire σε ενα Galaxy S3 Mini να περασω οτι εχει μεσα (τηλεφωνα, ρυθμισεις, κλησεις, sms, τα παντα), λογω αλλαγης συσκευης.
funbreaker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να περασω ολα τα δεδομενα απο μια συσκευη android διαφορετικης εκδοσης κιολας σε μια αλλη? Θελω Απο ενα HTC Desire σε ενα Galaxy S3 Mini να περασω οτι εχει μεσα (τηλεφωνα, ρυθμισεις, κλησεις, sms, τα παντα), λογω αλλαγης συσκευης. Μπορείς. Ένας συνηθισμένος τρόπος είναι με την εφαρμογή titanium backup που κάνει backup ότι της ζητήσεις από αυτά και μετά τα κάνεις restore στην νέα συσκευή. Στην free έκδοση απλά στο restore πρέπει να πατάς συνέχεια οκ σε κάθε εφαρμογή που κάνεις restore και είναι βαρετό. Υπάρχουν και παρόμοιες εφαρμογές που δεν έχω δοκιμάσει και που θα μπορούσε να μας πει κάποιος άλλος. Άμα δεις και στο google play θα βρεις αρκετές.
giorgolavos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να περασω ολα τα δεδομενα απο μια συσκευη android διαφορετικης εκδοσης κιολας σε μια αλλη? Θελω Απο ενα HTC Desire σε ενα Galaxy S3 Mini να περασω οτι εχει μεσα (τηλεφωνα, ρυθμισεις, κλησεις, sms, τα παντα), λογω αλλαγης συσκευης. idrive δεν χρειάζεται ουτε να εισαι root ουτε τιποτα αλλο. Ειναι μια εφαρμογή τύπου dropbox που κραταει backup τα παντα στο cloud και απλα τα κανεις restore σε οποία άλλη συσκευή θέλεις. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 idrive δεν χρειάζεται ουτε να εισαι root ουτε τιποτα αλλο. Ειναι μια εφαρμογή τύπου dropbox που κραταει backup τα παντα στο cloud και απλα τα κανεις restore σε οποία άλλη συσκευή θέλεις. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Backup and Restore contacts, photos, videos, SD card files, call logs, calendar, text messages, and apps with a single tap.Selectively backup and restore only the stuff you need. Έχει επιλογή να κρατήσει είτε σκέτα τα apps είτε μαζί με τα app data τους? Είναι δωρεάν ή paid?
giorgolavos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έχει επιλογή να κρατήσει είτε σκέτα τα apps είτε μαζί με τα app data τους? Είναι δωρεάν ή paid? ειναι δωρεαν οπως το dropbox, μεχρι 2 gb χωρο ειναι δωρεαν. για παραπανω ειτε πληρωνεις ειτε καλειςφιλους σου ειτε κανεις like στο facebook. apps δεν εχω κανει restore για να δω αλλα αυτα που εχω κανει backup εχω δει οτι αποθηκευει ενα αρχειο τυπου .apk 1
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ειναι δωρεαν οπως το dropbox, μεχρι 2 gb χωρο ειναι δωρεαν. για παραπανω ειτε πληρωνεις ειτε καλειςφιλους σου ειτε κανεις like στο facebook. apps δεν εχω κανει restore για να δω αλλα αυτα που εχω κανει backup εχω δει οτι αποθηκευει ενα αρχειο τυπου .apk Καλή φάση. Αν αποθηκεύει όμως μόνο το .apk αποθηκεύει την εφαρμογή κενή χωρίς τα δεδομένα της πράγμα που είναι μεγάλη απώλεια σε ένα restoration.
giorgolavos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλή φάση. Αν αποθηκεύει όμως μόνο το .apk αποθηκεύει την εφαρμογή κενή χωρίς τα δεδομένα της πράγμα που είναι μεγάλη απώλεια σε ένα restoration. για μενα το μεγαλο ατου αυτου του προγραμματος ειναι οτι χρειαζεσαι μονο το κινητο και wifi, δεν χρειαζεσαι υπολογιστη ουτε καλωδια. ουτε καποιο προγραμμα περασμενο στον υπολογιστη σου. Συν το οτι εχει ενα πολυ ευχρηστο user inerface, ειναι τοσο απλο που μπορει να το χρησιμοποιησει ακομα και καποιος που εντελως ασχετος, χωρις την παραμικρη βοηθεια, αρκει, βεβαια, να μπορει να κατεβασει την εφαρμογη απο το google play.
peaksel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με αυτα τα νεα θεματα θα κανετε τα κινητα σας τα ποιο ομορφα στο κοσμο. Ροζ θεματα κινητου Μπλε θεματα για κινητα Cyanogen θεμα κινητου Cyanogen Ροζ Θέμα κινητου Μαύρο θεμα κινητου
MasterX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να περασω ολα τα δεδομενα απο μια συσκευη android διαφορετικης εκδοσης κιολας σε μια αλλη? Θελω Απο ενα HTC Desire σε ενα Galaxy S3 Mini να περασω οτι εχει μεσα (τηλεφωνα, ρυθμισεις, κλησεις, sms, τα παντα), λογω αλλαγης συσκευης. αν κανεις backup των εφαρμογων με το Super Backup αποθηκευει τα apk μεσα σε ενα φακελο που τον ονομαζει "APK" μεσα στο φακελο του Super Backup, στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης του κινητου.. τωρα για τα data αυτων δεν ξερω τι παιζει.. ισως και να τα αποθηκευει σε καποιο αλλο αρχειο, αλλα δεν με εχει απασχολησει αυτο και δεν το ξερω. Το Super Backup με εχει σωσει για αντιγραφα ασφαλειας εφαρμογων-επαφων-μηνυματων-call logs-calendar-bookmarks.. δουλευει απλα και σωστα.. Φυσικα ΔΕΝ απαιτει ρουτ!
warlock9_0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 για ποιό λόγο να κάνεις backup τις εφαρμογές χωρίς τα data τους? δες μήπως δουλέψει το app data sync από τις ρυθμίσεις του sync με το google account και κράτα και ένα backup για σιγουριά με το titanium 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα